Sportovní

NBA 2k15 ps4 (8)

• Mauvek
    Mauvek

Měl jsem taky problém s připojením, ale teď už to zase jede. Můžete si mě přidat, jsem tam jako Mauvek.

• mivardi18
    mivardi18

Mate někdo problém s připojením v NBA 2K15?

• black mamba
    black mamba

tak to nechápuu. Zkusím tu hru vymazat a znovu nahrát.

• Kimi
    KimiZ.M.R.D.I

Tak to nevim... Ja mam posledni update 9.12.14!!!

• black mamba
    black mamba

V information mám last update 29/10., a to jsem měl na net konzoli píchlou včera. Version 01.02 .

• black mamba
    black mamba

Mě se ostatní hry v downloads stahujou, vidím jak ten update nabíhá. To se ale netýká nba. Tam mám jen instalaci zobrazenou a datum kdy proběhla. Po zapnutí hry se objeví tabulka položek dismiss, tu potvrdím a jsem v hlavním menu. Žádný info o aktualizaci. Navíc když se kouknu na rosters tak zranění vůbec nejsou aktuální. Tak fakt nevím kde je kurva problém, zvlášť když teď vyšel větší patch. V menu jsem nikde nenarazil ani na položku downloads.

• Kimi
    KimiZ.M.R.D.I

Tak, kdyz zapnes konzoli a nejaka hra ma update tak to napise ne? Zrovna vcera se mi stahnul cca. 2Gb update na NBA prave. A taky, kdyz je nejaky update a pak zapnu to NBA tak mi to pred vlezenim do hlavniho menu napise co se aktualizovalo.

• black mamba
    black mamba

Nevíte někdo jaký způsobem je označeno že se hra aktualizovala a pobrala patche či úpravu soupisek, potažmo atributů dle formy?

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.