Tohle mi odepsali, já jsem to zatím ještě nezkoušel:
omlouváme se za Vaše potíže se hrou NBA 2K14. Zdá se, že problém je opravdu ve firmwaru konzole, nikoliv ve hře. Zkuste postupovat následujícím způsobem:
1) Nastavte zvukový výstup na Digital Out (Optical)
2) Odškrtněte DDS5.1, DTS5.1, a ACC
3) Zaškrtněte Linear PCM
Je to sice zvláštní, ale mělo by to vyřešit problém s HDMI.
Kdyby to nepomohlo, nastavte si zpět HDMI výstup, jen ručně.
Já už jsem hledal všude možně, dokonce jsem volal a nikdo není schopný poradit. Prý mám čekat na novy firmware, ale ten vyšel nedávno, takže si myslím, že to nevyřeší. Kromě sekání zvuku, se mi hra ještě sekne asi tak na 3 min při spouštění hry.
Sony headset? To vázne se ten zvuk bude sekat na ps4 u hry za 1600? :D to je snad vázne vtip. Opravdu to není možné nějak eliminovat, prenastavit zvuk na tv či přímo v nastavení hry? Ještě jednou diky.
Bohuzel tento problem pretrvava a asi u zrejme u tohohle rocniku bude.Tedy mam zkusenost pres av reciever.Ted si jisty nejsem...ale mam tuseni ze pres sony headset se zvuk neseka.
Zdravím, poraďte prosím někdo co s tím sekanym zvukem u nba 2k14, už je to vytížené? Je to neco hrozného, absolutne se to s tím nedá hrát, respektive dá, ale požitek = 0. Děkuji za všechny reakce...
jj přesně tak, mám PS3 disk a za 400,- jsem si stáhl upgrade. Zatím samej problém. NBA se mi při spuštění kousne po intru, tak že se nenačte menu a nebo musím fakt dlouho čekat.
To když mas uprage za ten poplatek tak tam musíš strkat pa3 disk? Sem udivenej prooze nevím nemám zadnej uprage jediné co sem viděl ze na store sou 2x ty hryu jedné mam cenu u druhé kde se píse sleva nebo tak nak tak to mam nedostupné :D halda myslel sem ze jenom staneš a jedes bez cdcka
NBA 2K14 PS4 (25)
Síce som mimo tohto problému, no vyššie hore spomenutý fix som náhodne niekde čítal, pričom som už aj našiel kde link
To ale neni reseni.Ja treba pres optiku to tahat nechci a nechavam volny prubeh zvuku pres hdmi.Ale vyzkousim teda zaskrtnout to lpcm a uvidi se.
Tohle mi odepsali, já jsem to zatím ještě nezkoušel:
omlouváme se za Vaše potíže se hrou NBA 2K14. Zdá se, že problém je opravdu ve firmwaru konzole, nikoliv ve hře. Zkuste postupovat následujícím způsobem:
1) Nastavte zvukový výstup na Digital Out (Optical)
2) Odškrtněte DDS5.1, DTS5.1, a ACC
3) Zaškrtněte Linear PCM
Je to sice zvláštní, ale mělo by to vyřešit problém s HDMI.
Kdyby to nepomohlo, nastavte si zpět HDMI výstup, jen ručně.
Zitra mam volno tak to zkusim prubnout pres sluchadla a dam vedet jestli pres ne se taky zvuk seka.
Tak vyzkouseno a mylil jsem se,taky seka.Takze bud chyba ve hre nebo kodeku v PS4.Ale dela to jen tahle hra.
Já už jsem hledal všude možně, dokonce jsem volal a nikdo není schopný poradit. Prý mám čekat na novy firmware, ale ten vyšel nedávno, takže si myslím, že to nevyřeší. Kromě sekání zvuku, se mi hra ještě sekne asi tak na 3 min při spouštění hry.
Sony headset? To vázne se ten zvuk bude sekat na ps4 u hry za 1600? :D to je snad vázne vtip. Opravdu to není možné nějak eliminovat, prenastavit zvuk na tv či přímo v nastavení hry? Ještě jednou diky.
Bohuzel tento problem pretrvava a asi u zrejme u tohohle rocniku bude.Tedy mam zkusenost pres av reciever.Ted si jisty nejsem...ale mam tuseni ze pres sony headset se zvuk neseka.
Zdravím, poraďte prosím někdo co s tím sekanym zvukem u nba 2k14, už je to vytížené? Je to neco hrozného, absolutne se to s tím nedá hrát, respektive dá, ale požitek = 0. Děkuji za všechny reakce...
Tak ja myslel ze se tu bavime o PS4 verzi.Jinak ja osobne mam hru ze store ale nemyslim si ze je problem digitalni verze.Kazdopadne je to neprijemne.
A myslíš, že může být chyba, že mám PS3 verzi a upgrade z PS store? Jde mi o to, jestli by pomohla výměna za PS4 verzi.
U hry je problem mam to same s tim sekavym zvukem.Je ale divne ze dotet s tim 2k nic nedela.
Tak se nic nezlepšilo. Teď nevim kde je problém, jestli u hry nebo u PS4. Dokonce jsem NBA smazal a znovu stáhl.
Zvuk se mi sekne tak jednou-dvakrát za zápas. Někdy se neseká vůbec. Takže velké zlepšení oproti předchozí verzi
Zmizel? Tak paráda. Stahoval jsem to přes noc, ale ještě jsem ho nezkoušel.
link
Tady jsou všechny opravy.
Já měl problém jen s tím zvukem a ten po dnešním patchi zmizel.
Ja teda mam ps4 verzi a zadnej problém až na zvuk přes ovladač do sluchátek když mam zvuk přímo přes hdmi tak pohoda jinak hra bezi jak ma
jj přesně tak, mám PS3 disk a za 400,- jsem si stáhl upgrade. Zatím samej problém. NBA se mi při spuštění kousne po intru, tak že se nenačte menu a nebo musím fakt dlouho čekat.
Bdim ci snim?Nikde ve hře nevidím 2kshare proc?
jasně, že strkáš, jinak by jsi mohl ps3 verzi v klidu prodat :) já mám dva upgrady, bf a nba
To když mas uprage za ten poplatek tak tam musíš strkat pa3 disk? Sem udivenej prooze nevím nemám zadnej uprage jediné co sem viděl ze na store sou 2x ty hryu jedné mam cenu u druhé kde se píse sleva nebo tak nak tak to mam nedostupné :D halda myslel sem ze jenom staneš a jedes bez cdcka
Faty samozřejmě myslí ps4 verzi, ale má upgrade a tak tam strká ps3 disk, tak jsem to pochopil já, mám to tak stejně a taky mi občas blbne zvuk
Tak ps3 ci ps4? Jinak ja mam zvuk v poho jedine kdyz napojim do ovladace sluchatka a prepnu aby mi sel zvuk do sluchatek tak se seka. Mam ps4 verzi
Mam PS3 verzi a funguje mi. Jen mam problem se zvukem pri hrani, trochu se to kouse.
Funguje ti NBA i po té 2GB aktualizaci?
Kdy chtěl někdo zahrát, tak opět můj nick je Mauvek.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.