Tak jsem byl dnes u kámoše zkusit připojení PS3jky...a krásně jsem se připojil bez optíží,ale doma mi to nejde.Prosím o pomoc,co s tím bude,jak to řešit.
presne stejnej problem jsem mel ja resil jsem ho tejden pak jsem nasel stranku kde radily napsat v PC cmd a pres to nastavit ty cisla routeru do PS3..jenze presne reseni uz nevim ale pokud to nekomu neco rika tak mu to snad pomuze
jo ja jsem mel naprosto stejny problem, zniceho nic, po nekolika pokusech s nastavenim jsem vymenil router a jede to jedna radost, takze ja radim vymenit router
když dáš v ps3 test connection, co ti to vypíše ? nat 2 je ještě v poho. nat 3 je průser. eventuelně zkus znovu nastavit připojení v ps3. pak zkus aktivovat v routeru UpNp a otevřít porty. kdyby ani to nepomohlo, uveď router do továrního nastavení a znovu nastav tak, jak si to měl když to šlo. předposlední možností je, že projdeš fora, kde se tímhle problémem zabejvaj ( je jich hodně, vím to :D ) a jako poslední možnost kontaktuj technickou podporu upc a modli se, ať natrefíš na někoho chytrýho :D
zrovna tohle může bejt cokoliv. přes chybu v ps3, špatně nastavenej router, až problém u poskytovatele internetu. a docela blbě se to řeší a napravuje.
NAT type Failed (20)
No hrůza,ale v životě by mě to nenapadlo..
tak to CG [s14] tenhle problem nikomu nepreju kdyz nevi co s tim [s14]
Problém vyřešen,zablokované porty od poskytovatele internetu.Během pěti minut už to běželo,a já se s tím pral 3 měsíce :-D
JimMrJim....pořiď si k netu pevnou IP adresu. To si zařídíš u poskytovatele. Navíc si v routeru povol UPnP.....pak budeš mít vše OK.
Tak jsem byl dnes u kámoše zkusit připojení PS3jky...a krásně jsem se připojil bez optíží,ale doma mi to nejde.Prosím o pomoc,co s tím bude,jak to řešit.
To mi ani neříkej...já ho mám už dlouho,takm s výměnou bude asi problém.
Jsem fakt zoufalej...až se na**ru tak ho vemu a poletí z okna!!!!
Ani prd,žádná ýměna k lepšímu JEN mi to hází novou hlášku
Error 80130504
Prý nějaký problém s certifikací nebo co :((((( nevííím
JimMrJim prave uz nevim takze kdyby se mi to znova stalo tak jsem v haji [s6]
Ten router zkusím vyměnit,stejně sem se na to chystal...
Lhikan 905: asi už nevíš kde to bylo napsané?
presne stejnej problem jsem mel ja resil jsem ho tejden pak jsem nasel stranku kde radily napsat v PC cmd a pres to nastavit ty cisla routeru do PS3..jenze presne reseni uz nevim ale pokud to nekomu neco rika tak mu to snad pomuze
jo ja jsem mel naprosto stejny problem, zniceho nic, po nekolika pokusech s nastavenim jsem vymenil router a jede to jedna radost, takze ja radim vymenit router
Je fakt že to je zničeho nic.Nic s nastavením atd. nedělalo.
Normálně to šlo,pařil jsem na PS3 on-line,a najednou nic :(
Me todle delalo kdysi taky a zjistil jsem, ze sel router do haje, takze radim zkusit jiny (ale problem samozrejme muze byt i jinde)
Taky mám stejný problém.
Při přihlášení k PSN mi to píše:"The connection with Sony Entertainment Network timed out"
A Nat Type Failed...
Jsem technický analfabet :(
Napise mi to NAT type : failed
Nastavit nove pripojeni nepomohlo,do UpNp jsem se jeste nehrabal. Ale dekuji za napovedy ;-)
když dáš v ps3 test connection, co ti to vypíše ? nat 2 je ještě v poho. nat 3 je průser. eventuelně zkus znovu nastavit připojení v ps3. pak zkus aktivovat v routeru UpNp a otevřít porty. kdyby ani to nepomohlo, uveď router do továrního nastavení a znovu nastav tak, jak si to měl když to šlo. předposlední možností je, že projdeš fora, kde se tímhle problémem zabejvaj ( je jich hodně, vím to :D ) a jako poslední možnost kontaktuj technickou podporu upc a modli se, ať natrefíš na někoho chytrýho :D
No zrejme spis u poskytovatele - UPC... Prisel jsem po nocni ze si zahraju a uz nefachal ani notas ale u nej stacil restart routeru...
zrovna tohle může bejt cokoliv. přes chybu v ps3, špatně nastavenej router, až problém u poskytovatele internetu. a docela blbě se to řeší a napravuje.
zdravim, prosil bych o radu, nechce mi ps3 nacist NAT type...
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.