Problémy, připomínky a rady

NAT type Failed (20)

• JimMrJim
    JimMrJim

No hrůza,ale v životě by mě to nenapadlo..

• Lhikan905
    Lhikan905Raksi

tak to CG [s14] tenhle problem nikomu nepreju kdyz nevi co s tim [s14]

• JimMrJim
    JimMrJim
    1

Problém vyřešen,zablokované porty od poskytovatele internetu.Během pěti minut už to běželo,a já se s tím pral 3 měsíce :-D

• RobotCZ
    RobotCZ

JimMrJim....pořiď si k netu pevnou IP adresu. To si zařídíš u poskytovatele. Navíc si v routeru povol UPnP.....pak budeš mít vše OK.

• JimMrJim
    JimMrJim

Tak jsem byl dnes u kámoše zkusit připojení PS3jky...a krásně jsem se připojil bez optíží,ale doma mi to nejde.Prosím o pomoc,co s tím bude,jak to řešit.

• JimMrJim
    JimMrJim

To mi ani neříkej...já ho mám už dlouho,takm s výměnou bude asi problém.

• JimMrJim
    JimMrJim

Jsem fakt zoufalej...až se na**ru tak ho vemu a poletí z okna!!!!

• JimMrJim
    JimMrJim

Ani prd,žádná ýměna k lepšímu JEN mi to hází novou hlášku

Error 80130504

Prý nějaký problém s certifikací nebo co :((((( nevííím

• Lhikan905
    Lhikan905Raksi

JimMrJim prave uz nevim takze kdyby se mi to znova stalo tak jsem v haji [s6]

• JimMrJim
    JimMrJim

Ten router zkusím vyměnit,stejně sem se na to chystal...

Lhikan 905: asi už nevíš kde to bylo napsané?

• Lhikan905
    Lhikan905Raksi

presne stejnej problem jsem mel ja resil jsem ho tejden pak jsem nasel stranku kde radily napsat v PC cmd a pres to nastavit ty cisla routeru do PS3..jenze presne reseni uz nevim ale pokud to nekomu neco rika tak mu to snad pomuze

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

jo ja jsem mel naprosto stejny problem, zniceho nic, po nekolika pokusech s nastavenim jsem vymenil router a jede to jedna radost, takze ja radim vymenit router

• JimMrJim
    JimMrJim

Je fakt že to je zničeho nic.Nic s nastavením atd. nedělalo.

Normálně to šlo,pařil jsem na PS3 on-line,a najednou nic :(

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

Me todle delalo kdysi taky a zjistil jsem, ze sel router do haje, takze radim zkusit jiny (ale problem samozrejme muze byt i jinde)

• JimMrJim
    JimMrJim

Taky mám stejný problém.

Při přihlášení k PSN mi to píše:"The connection with Sony Entertainment Network timed out"

A Nat Type Failed...

Jsem technický analfabet :(

• zdeny bacon
    zdeny baconzdenybacon

Napise mi to NAT type : failed

Nastavit nove pripojeni nepomohlo,do UpNp jsem se jeste nehrabal. Ale dekuji za napovedy ;-)

• Till
    TillPonies

když dáš v ps3 test connection, co ti to vypíše ? nat 2 je ještě v poho. nat 3 je průser. eventuelně zkus znovu nastavit připojení v ps3. pak zkus aktivovat v routeru UpNp a otevřít porty. kdyby ani to nepomohlo, uveď router do továrního nastavení a znovu nastav tak, jak si to měl když to šlo. předposlední možností je, že projdeš fora, kde se tímhle problémem zabejvaj ( je jich hodně, vím to :D ) a jako poslední možnost kontaktuj technickou podporu upc a modli se, ať natrefíš na někoho chytrýho :D

• zdeny bacon
    zdeny baconzdenybacon

No zrejme spis u poskytovatele - UPC... Prisel jsem po nocni ze si zahraju a uz nefachal ani notas ale u nej stacil restart routeru...

• Till
    TillPonies
    3

zrovna tohle může bejt cokoliv. přes chybu v ps3, špatně nastavenej router, až problém u poskytovatele internetu. a docela blbě se to řeší a napravuje.

• zdeny bacon
    zdeny baconzdenybacon

zdravim, prosil bych o radu, nechce mi ps3 nacist NAT type...

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.