Konzolista.cz

Nastavení routeru na xbox one pomoc (8)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
BarbarCZE

Tak vše už vyřešeno nastavil jsem porty do routeru a vypl Upnp restartoval jsem router a potom zapnul Upnp a naskočil me Open tak ted to jede konečně. :)

BarbarCZE

Leco 77:Když hraju fifu tak hraju venku porad a blbne to laguje jinak mam Net ok,to bude tím strict že nemám open,nebo moderate,diky zkusím to nastavit ale nikdy jsem se nehrabal v routeru :)Lečo prodej si mě do přátel:Coleman80Czejinak diky moc za radu..

BarbarCZE

Ahoj kluci koupil jsem si Xbox one a mam menší problém koukal jsem se na nastavení internetu v xboxu a mam tam strict a přitom mam veřejnou IP adresu pomůže me někdo co stim?

MalkinCZE
MalkinCZE #Balboa1980

TimeSplitter: díky moc mohl bych ztebou mluvit přes skype protože nevím jestli to dám do kupy jsem na to antitalent:)

TimeSplitter
TimeSplitter #PC Mamrd Race
👍1

To je nad typem/neverejnou ip. Ale i tak je to divne, na X1 maj vsechny velke hry dedikovane servery, takze by to pripojovani nejak ovlivnit nemelo. link tady si najdi svuj router a postupuj dle navodu

MalkinCZE
MalkinCZE #Balboa1980
👎1

Jo prodal jsem ps4 a jsem moc štastnej že ten sráč nemám,a blbne mě jen fifa jinak vše jede perfektně...

bf333
bf333 #Ravens
👍1
👎1

Neprodaval si mimo jine ten podle tebe krap PS4 na kterem nejde porad online?[s6]

MalkinCZE
MalkinCZE #Balboa1980

Ahoj kluci potřebuju nutně poradit abych mohl co nejlíp nastavit router vubec nevím jak nerozumím tomu,když hraju Fifu15 tak hraju věčně venku a doma se ke mě nemuže nikdo připojit a net mám v pořádku