Konzolista.cz

Násili ve hrách a vy(only ADULT) (40)

Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Paradise
Paradise #MGO <3

já miluju násilí ve hrách, v životě by mě nenapadlo někoho jen tak sejmout, ale v tý hře jsi prostě jinej člověk, v tom se mi líbíla hra inFamous, kde jsem se musel rozhodovat, zdali budu zlej (násilník) nebo hodnej :)

Lukasneo
Lukasneo #GAMER

Manhunt byla moje nej hra na PS2, vždycky jsem zabíjel červeným stylem [s6] skvělá hra a moc bych si přál díl na PS3 v skvělé grafice [s6]

robokop88
robokop88 #A.C.A.B.

Dle mého názoru je násilí ve hrách dokonce propěšné.Když jsem nasraný z práce,tak není nic lepšího,než jsi zapnout večer hry a rozmasakrovat pár neškodných jedniček a nul.A vím zcela určitě,že hry a sport tlumí výrazně mou agresivitu a zbavují mě nasranosti.Takže hry jsou přínosem.A pokud je někdo vypatlaný debil,tak stejnak bude bezdůvodně bodat či stílet.How [s14]

RobotCZ
RobotCZ #Dukla Jihlava

Násilý mi nevadí. Asi by nikoho nezajímala FPS, kde by po sobě všichni pálili paintballovejma kouličkama...sice amíci jsou pak z toho nějaký zjančený,ale ruku na srdce. Viděli jste někdo amíka bez bouchačky? Já teda ne.....jsou to blázni, každej má v kůlně M16ku

Souhlasim s TonyRocky. Nevim, proč cenzurujou krásu ženskejch těl ve hrách. Bez sexu by se ty ptáci za prvý ani nenarodili a za druhý všichni měli stejně jako první věc vagínu kolem krku když se narodili, tak nevim proč ji cenzurovat.........njn asi už si to asi nepamatujou [s6] [s6]

TonyRocky

Spíše nechápu cenzuru sexu. Sex je základem evoluce a prakticky všeho v celém vývoji přírody. Násilí ho naopak popírá. Proto nechápu proč neprojdou hry s nahou ženskou ale s puškou ano. Celkově je to uplně jedno. Každé malé dítě si dnes najde na netu jak nahou ženskou tak oblečeného teroristu. Takže cenzurovat něco ve hrách je jako psát na čokoládu "pozor cukr".

LordikDevil

No tak me osobne nasili ve hrach nevadi. Za prve FPS sem hral naposledy pred mesicem a za druhy NEMAM ZBROJNI PRUKAZ a prachy na bouchacku teprve ne !! No nic, du hrat Call of Duty :D

Laserdance65
Laserdance65 #y so srs ?

IMHO jsou ERSB a cenzura pomalu zbytečný, vždyť s nástupem Internetu se dají šířít i verze her které by jinak v tom regionu neměli šanci vyjít (Německo, Aoustrálie atd.)

misa1989
misa1989 #deepInside

Maggot: Je fakt, ze možná přijde tvrdší cenzura. To je o další důvod víc, proč dostat k moci pirátské strany. Tohle se sice netýká přímo pirátství, ale když má občan, který dosáhl dospělého věku chuť si koupit násilnou hru, tak by měl mít tu možnost. A kdo jiný bude tuhle svobodu hájit? Kdo násilí ve hrách nechce, tak ať si je nekupuje...

Maggot
Maggot #PAN JATKÁČ

I když se drtivá většina shodne, že násilí je vlastně v pořádku, stejně se za nějakej čas dostaneme do takový fáze, kdy cenzura zasáhne tak moc, že hry, ve kterých ukápne jedna kapka krve buďto nevyjdou vubec, nebo vyjdou, ale proškrtaný takovým způsobem, že původní koncept bude totálně v hajzlu. Osobně mi je to jedno. Násilí, krev, hrubost, vulgarita ke hrám asi tak nějak patří, nestěžuju si a navíc když se to dobře udělá, tak to potěší nejenom duši, ale i oko. Předpokládám teda, že nejsem tak chorej, abych po někom střílel, nebo ho jenom třeba mlátil. K tomu nepomůžou hry. Ano, můžou to spustit nebo nějakým způsobem rozdmíchat jako katalyzátor, ale vždycky je to jenom v hlavě danýho jedince. Jak už bylo řečený, děti neni možný uhlídat. Když se podívám co se děje v posledních letech kolem mně, co dělá dnešní mládež, tak je násilí ve hrách to poslední, na co by se měl někdo zaměřovat. Samozřejmě, mezi těma statisícema hráčů se může najít jedno pako, který si prostě usmyslí, že realita je to samý, co virtuální realita. Takže za mně je to ano, násilí ve hrách dodává hrám něco navíc, atmosféru, kterou jiným způsobem nedostanete.

digishit
digishit #digishield

ZatoichiCZ: THX! Dobrý téma taky :)

filom3n: to neni zase tak jednoduchý všechno hodit na rodiče. Pokud nejsou s dítětem 24/7 tak nedokážou uhlídat okolní vliv. Začíná to už ve školce, kdy ostatní děti maj tohle a tamto a ty to nemáš, pokračuje na škole, kde už je to neni o hračkách, ale i o názorech, hudbě a všeho kolem. Rodiče s tebou nemůžou bejt prostě furt. A i když ti pak doma budou vysvětlovat co bys neměl dělat apod. tak realita je jinak.

Neřikám, že by se měli omlouvat rodiče, který fakt kašlou na svoje děti, ale jen, že to neni tak easy, kort v dnešnim světě.

Archer_cz

2 Anze11-cze: Ano, takoví lidé jako ty obzvláště hrají nechutně brutální hry jako Tiger Woods PGA nebo NHL [s6]

Wartryton

Nasili ve hrach mi vubec nevadi :) jsou to jenom hry , alespon vidim co se deje kdyz nekoho rozstrilim na ulici , ale zase nejake lidi to muze trosku zbaznit a oni to pak zkousi v realu ...

Anze11-cze

Miluju nasili ve hrach,fetish i sadomaso,strilim vzduchovkou holuby,trham moucham kridla

ZatoichiCZ
ZatoichiCZ #Masér

Opravdu všem děkuji za krásne názory k tématu a hlavně za to,že jste se přiznali k něčemu nad čím někdo dost možná ani nezauvažuje(mám na mysli kladný vztah k náslilí ve hrách)Byla to fuška rozdat vám všem po plusku :) Je vidět,že zdejši komunita je jedna z nejlepších jakou lze na českém internetu najít(žádne větší předsudky,žádne zbytečné oftopicy a hlavně žádne hádání).

Extra plus patří pánovi se Scarfacem v avataru.Ten to z vás všech vystihl asi nejlépe viz. čtvrtý komentář od zhora :)

the_edge
the_edge #dave3345

v drtive vetsine her je to nasili takove komiksove zastrelite cloveka a ten clovek za 2 sekundy komplet vykrvaci. myslim ze takove nasili nemuze nikomu uskodit a povolil bych ho uplne vsem. vdyt strili a zabiji se i ve filmech ktere jsou normalne pristupne. na druhe strane jsou opravdu drsne hry treba jako ten condemnet 1 o kterem si myslim ze uz je to vcelku drsna hra a opravdu detem do rukou nepatri nebo ten trailer z god of war 3 jak mu tam kratos trhal hlavu to jsem si i ja rikal ze tohle je uz opravdu hodne drsne.

Laserdance65
Laserdance65 #y so srs ?

Re: Filom3n

podívej když sem v 6ti letech dostal první PC (dobře neni mi 18 happy you ?! :D ) tak mi nikdo nevysvětloval že Duke Nukem je jenom hra a ne "trenažér" . Násilné hry hraju dost častu a jsem asi i cholerik, ale věř že nemám chuť jet do Iráku nebo vystřílet školu. Problém není u rodičů, ale v hlavách těch omezenců !

filom3n
filom3n #Grip

to je ale zalezi na tom, jak se chovaji rodice k tem co hraji (detem) a pokud jim to jsou schopni vysvetlit ze je to HRA a ne ze je to trenažér tak by neměli mít problém pochopit že vysunutej pepin co jim zatrelil kamarada to nemel v hlave v poradku...

EcoManiac
EcoManiac #Demente!

Chudáci děti kterým zabili kamaráda ty to asi berou jinak [s13]

Archer_cz

Násilí ve hrách mi nevadí, o to víc se mi hnusí v reálném světě. Představa, že když někdo hraje násilné hry, bude se tak chovat i v reálu je vážně úsměvná. Dokud likvidujeme postavičky, které nic necítí, nemají žádné emoce a můžou nekonečněkrát obživnout, je mi to putna. Náslí na skutečných lidech se s tím nedá absolutně srovnat a nevěřím, že by normální člověk z her zmagořil natolik, aby šel něco podobného zkoušet na skutečných lidech. To, že hry hrají i mentálně narušení jedinci, kteří by něco podobného provedli později tak jako tak, to není vina her. Koneckonců, buďme za hry spíše rádi, ve starém římě je neměli a ke smůle gladiátoru vše jelo "live".

Laserdance65
Laserdance65 #y so srs ?

Násilí ve hrách je podle mě OK a neodmyslitelně k nim patří. Samozřejmě jsou tu i mentálně slabší jedinci kteří mají potřebu svoje videoherní fantazie zkoušet v reálu, ale takový blby bych s odpuštěním věšel za koule do průvanu, ať si to násilí taky užijou !

digishit
digishit #digishield

VulcanR: jejich slavná ústava se za poslední roky rozcupovala na hadry, kdy vláda prosadila zákony, který porušujou lidský práva a pomalu, ale jistě se s toho stává policejní stát se všim všudy. Sledování vlastních občanů a zavírání je do vězení bez udání důvodu apod. Ale co se týče těch zbraní, oni potřebujou aby se prodávaly, protože s toho jde neskutečnej zisk, co pak na tom, že někde někdo povraždí "pár" lidí v nějaký škole, když s toho tečou miliardy.

Ale to je težkej OFFTOPIC a sem určitě nepatří, i když je s tématem trochu spjatej. Mohli by jsme to řešit v podstatě do nekonečna.

filom3n
filom3n #Grip

tak ja nasili ve hrach nevnimam jako nahradu nasili za to v realnym svete, je to zabava, neni to zadny ventil

VulcanR
VulcanR #Trogári

Ja hry ako kanál na tento typ emócií nepoužívam ani sa do nich nepotrebujem nejako ventilovať. Radšej idem robiť niečo fyzicky náročnejšie alebo jednoducho počkám, kým to prejde. Násilie v hrách mi nevadí ale musí byť opodstatnené, bezhlavá brutalita ako napr. Manhunt ma neberie.

Digi: Presne tak je to hlavne USA fenomén. Problém to ale nie je sociálny ale právny. Oni to majú v ústave ako jedno zo základných práv a slobôd z časov revolúcie. A ústava sa mení ťažko.

Dexter.J
Dexter.J #YakuzaLord

záleží jak u které hry,jakým způsobem je ve hře násilí podáno a jestli je nebo není samoúčelné.Dokážete si představit třeba Condemned bez násilí?? to by prostě nešlo.Na druhou stanu starý dílý gta,tam mi to násilí připadalo chvílema až trochu komický.Střelit pistolkou někomu do ruky,která vzápětí ulítne a naprosto nereálně krvácející panáček se klátí k zemi.to je prostě trapný.

Toť můj názor.Krev mi nevadí,hraju hry jaký chci a nemám choutky nikoho v reálu vraždit

Swat

Tiscali: "Násilné hry neovlivňují mysl, potvrdila německá lékařská studie, dle níž se při skutečných násilných scénách a těch virtuálních z počítačových her aktivovaly odlišné části mozku."

K tomu nemám čo dodať... Nehovorím že by ma vyložene bavilo v hre typu GTA vystrielať mrtvole do hlavy celý zásobník. Ale ak sa už niekto na niečo nasere a mierne mu rupne, je to stále lepšie ako ísť na ulicu s podomácky urobenou kudlou a zapichnúť prvého človeka ktorého uvidí. Človeka sa pri hrách typu Serious Sam apod. vpohode vyventiluje. Žiadny problém s nasilnými hrami nemám, nepozerám na násilie ale na iné aspekty hry ako Gameplay.

hellgoat
hellgoat #MGS4 10/10

Násilí ve hrách mi moc nevadí spíše to vůbec neřeším a těm kecům,že hry kazí mládež se směju od ucha k uchu pro člověka,kterýmu nerupne v bedně kvůli každý blbosti je to naprosto neškodný a pan Thompson se může jít bodnout

Kryshot
Kryshot #No Escape

nasili ve hrach moc nemusim....ale kdyz hraju treba KILLZONE2 tak je mi to celkem jedno....a namirit bouchacku na nekoho v realu by mi nedelalo problem.protoze jsou na svete taci co si to bez vyjimky zaslouzi

roly30

jj digi má pravdu proč je to vlastně ve hrách protože je to v realitě a kdyby hra byla nejbrutálnější tak bez zbraní by to stejně nikdo nenapodobil ............. za vše můžou zbraně ne hry , jenže svést a cenzurovat hru je lehčí než se snažit zastavit výrobu zbraní a nějaké zlikvidování jich

digishit
digishit #digishield

Masakry na školách jsou, až na vyjímky, vizitka USA a tam nepomůže cenzurovat hry, ale přestat prodávat zbraně jako housky v krámě. Nejpohodlnější co jde udělat je vyvraždit půl školy a pak říct, že jsem to viděl ve hře. Ano ve hře dejme tomu nějaký podobný věci uvidíš, ale to, že si pak pudeš do K-Martu koupit bouchačku už je jiná věc. Nejdřív by se měl vyřešit tenhle socialní problem, než řešit násilí ve hrách a filmech, který je naprosto neškodný - hlavně s porovnánim s timhle.

EcoManiac
EcoManiac #Demente!

Vlastním verzy F3 která je už přístupná od 14 let a hodně mě to štve ale pokud pomůže cenzura krve od masakrů ve škole tak proč ne [s14] Až někoho zabiju tak to svedu na The sims