Playstation 3

nakupovani z PSN pres kreditku (13)

• adelindros
    adelindros

... info o kartě jsem měl zadané už od počátku co jsem na PSN ... ale chtěl jsem dnes ráno doplnit finance kvůli stažení hry a zahlásilo mi to problém ... a pak to bylo jak jsem psal už dříve ... zkusím zjistit info o kartě v bance, měl jsem sms že ji budu moci ovládat elektronicky, třeba je to tím ...

• JohnDoe82CzKONDAR
    JohnDoe82CzMy name is Neo.

adelindros: a měl už jsi tam tu kartu reglou před napadením Anonymous nebo to je nová pokud si ji tam měl předtím, tak by to mohl být problém jestli ji SONY neblokla.

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko😉

No hel eja sem si tam kreditku zadal na poprve:) a v pohode:)

• adelindros
    adelindros

... tak jsem vše zadal ... velká písmena, bez diakritiky, čísla jsem 2-3x kontroloval a stejně že tam mám chybu ... už to neřeším, jednou za měsíc si koupím kredit a šmitec ... ale díky moc za rady, zkusil jsem to ...

• Jordi
    Jordi

VELKA PISMENA BEZ HACKU A CAREK,takhle to musis zadat

• adelindros
    adelindros

... tak jsem vše napsal znovu a stejně mi to nahlásilo že data nesouhlasí a mám to napsat pečlivěji ... hold si budu kupovat kreditové karty na PSN ...

• xxteryxx
    xxteryxxPaintball

adelindros - Neco si musel napsat spatne. bydliste a vsechny data by mely souhlasit treba podle vypisu... Nevim, ale kdysi jsem mel stejny problem. Vse jsem zadal radne znovu a slape to porad ;)

• adelindros
    adelindros

... tak dnes jsem chtěl stáhnout hru ... chci vložit peníze navíc a objevila se hláška že mám v nepořádku nastavení účtu ... tak tam mrknu a zmizelo bezpečnostní číslo karty ... vložím jej uložím a prásk ... pořád nemůžu vložit peníze ... tak ještě jednou a pořád nic ... tak jsem vymazal veškerá data o kartě, znovu je zadal a před uložením mi to hlásí že data jsou v nepořádku a mám je tam pečlivě zadat ... tak nevím jestli je problém u nich nebo u mě, kartu mám v pořádku a ještě minimálně pár let mi bude platit ... nemá někdo podobný problém?

• tekken90
    tekken90MGS4 10/10

Mitsu CZ

Anonymous bych zrovna za nějaký amatéry opravdu nepovažoval :) Každopádně ten fakt, že údaje karet byly uloženy na serverech a ještě k tomu nešifrovaný mluví o zabezpečení ze strany Sony za vše..

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife

Mitsu CZ: To spíš Anonymus tě vyléčila,ale myslím,že nakupování ze store je stejně bezpečné,jako nakupování z jiných it. obchodů přes kreditku... Ale stát se může cokoliv,nejenom na PSN...ehm tedy SEN.

• wesick
    wesickFCHK

nakupuju bez problémů přes kartu,nebál bych se toho

• JardaBoss
    JardaBoss

Hanis13 : Placení kreditkou není nikdy bezpečný

• Hanis13
    Hanis13

zdar chci se zeptat toho kdo nakupuje pres kreditku jestli to je bezpecne. dik vsem

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.