taky potřebuju pomoc, chtěl sem se regnout na US Store, abych si stáhnul ty special auta do GTPSP, ale jakmile se dostanu k části kde mám vyplnit adresu, tak ať tam píšu co chci tak mě to furt nechce pustit dál. Poradtě mi pls. Dík.
.zdar, chtel bych si koupit Revenge of the Wounded Dragons z US store, ale nejde mi to skrz kartu. Jedina moznost je potom predplacena PSN karta? Nebo je tu nekdo, kdo to uz ma? Diky
Nakup na US store - help (8)
Adresu si najdi nejakou existujici, treba na google maps.
napište uživateli milhaus mohl by vám pomoc
taky potřebuju pomoc, chtěl sem se regnout na US Store, abych si stáhnul ty special auta do GTPSP, ale jakmile se dostanu k části kde mám vyplnit adresu, tak ať tam píšu co chci tak mě to furt nechce pustit dál. Poradtě mi pls. Dík.
jj,presne jak pise robot. a taky zalezi na karte,visa kartu se mi na us store podarilo zprovoznit,ale mc mi nesla.
Zkus si pohrat jeste s nastavenim ty karty. Nekde delas chybu a pak ti to nejde. Me to vali v pohode.
.zdar, chtel bych si koupit Revenge of the Wounded Dragons z US store, ale nejde mi to skrz kartu. Jedina moznost je potom predplacena PSN karta? Nebo je tu nekdo, kdo to uz ma? Diky
Nevíme. Může se to tu řikat 100x, warez se tu nevede.
lidi nevíte o ňáký stránce kde jsou psp hry ke stazeni nejlipe v iso formatu ? :-)
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.