Nefunguje to podle mně už tak přes rok. Na PSN trofeje proto využívám psnprofiles.com a jsem spokojenej [s6]
Aha, o tom levelu jsem nevěděl, že nesouvisí. Je fakt, že teď poskočil beze změny trofejí :)
Každopádně díky za odpověď a budu se těšit, až to bude zase fungovat..
taky by me to zajimalo
odpovídal jsem gurisovi..
Já mluvím o trofejích tady...[s14]
ale level tady na konzolistovi a level z PSN spolu přece nesouvisí,[s6]?
Právě to mě zajímá...a řeší to vůbec někdo? Je to trošku zvláštní, že je to v řešení už tak půl roku....
Momentálně to nejde, už se to řeší delší dobu.
Hoj. Jak se dá ručně (nebo ideálně automaticky) aktualizovat z PSN level a s tím spojené trofeje sem do profilu?
Já osobně tu mám level 9 - zřejmě z doby, kdy jsem se sem registroval, ale v reálu mám už 18. Nikde jsem nenašel jak na to.
Díky za radu.
Pro přidání komentáře se přihlas.
Načtení aktuálních trofejí do profilu (9)
Nefunguje to podle mně už tak přes rok. Na PSN trofeje proto využívám psnprofiles.com a jsem spokojenej [s6]
Aha, o tom levelu jsem nevěděl, že nesouvisí. Je fakt, že teď poskočil beze změny trofejí :)
Každopádně díky za odpověď a budu se těšit, až to bude zase fungovat..
taky by me to zajimalo
odpovídal jsem gurisovi..
Já mluvím o trofejích tady...[s14]
ale level tady na konzolistovi a level z PSN spolu přece nesouvisí,[s6]?
Právě to mě zajímá...a řeší to vůbec někdo? Je to trošku zvláštní, že je to v řešení už tak půl roku....
Momentálně to nejde, už se to řeší delší dobu.
Hoj. Jak se dá ručně (nebo ideálně automaticky) aktualizovat z PSN level a s tím spojené trofeje sem do profilu?
Já osobně tu mám level 9 - zřejmě z doby, kdy jsem se sem registroval, ale v reálu mám už 18. Nikde jsem nenašel jak na to.
Díky za radu.
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.