Nefunguje to podle mně už tak přes rok. Na PSN trofeje proto využívám psnprofiles.com a jsem spokojenej [s6]
Aha, o tom levelu jsem nevěděl, že nesouvisí. Je fakt, že teď poskočil beze změny trofejí :)
Každopádně díky za odpověď a budu se těšit, až to bude zase fungovat..
taky by me to zajimalo
odpovídal jsem gurisovi..
Já mluvím o trofejích tady...[s14]
ale level tady na konzolistovi a level z PSN spolu přece nesouvisí,[s6]?
Právě to mě zajímá...a řeší to vůbec někdo? Je to trošku zvláštní, že je to v řešení už tak půl roku....
Momentálně to nejde, už se to řeší delší dobu.
Hoj. Jak se dá ručně (nebo ideálně automaticky) aktualizovat z PSN level a s tím spojené trofeje sem do profilu?
Já osobně tu mám level 9 - zřejmě z doby, kdy jsem se sem registroval, ale v reálu mám už 18. Nikde jsem nenašel jak na to.
Díky za radu.
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
Načtení aktuálních trofejí do profilu (9)
Nefunguje to podle mně už tak přes rok. Na PSN trofeje proto využívám psnprofiles.com a jsem spokojenej [s6]
Aha, o tom levelu jsem nevěděl, že nesouvisí. Je fakt, že teď poskočil beze změny trofejí :)
Každopádně díky za odpověď a budu se těšit, až to bude zase fungovat..
taky by me to zajimalo
odpovídal jsem gurisovi..
Já mluvím o trofejích tady...[s14]
ale level tady na konzolistovi a level z PSN spolu přece nesouvisí,[s6]?
Právě to mě zajímá...a řeší to vůbec někdo? Je to trošku zvláštní, že je to v řešení už tak půl roku....
Momentálně to nejde, už se to řeší delší dobu.
Hoj. Jak se dá ručně (nebo ideálně automaticky) aktualizovat z PSN level a s tím spojené trofeje sem do profilu?
Já osobně tu mám level 9 - zřejmě z doby, kdy jsem se sem registroval, ale v reálu mám už 18. Nikde jsem nenašel jak na to.
Díky za radu.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.