Nemusíš věřit, stačí si to najít na youtube. BO i BO2 to má a 5 prý také, ale tam jsem to nezkoušel. Rozhodně je to super věc, jen je to potom o něco těžší, když ostatní to mají zaplé :D
Jedno to není, protože MW je dost zvláštní "hraní". Dá se na to zvyknout, ale pořád to působí trochu divně. U dílů od Treyarch to vypnout jde a pak to je skoro úplně vyplé, jen to má zase jiné mouchy :D
Nábor do KLANU!!! Call of Duty... (8)
hrate black ops zombie mapu Moon???
ok pridam se Shadow201972
Nemusíš věřit, stačí si to najít na youtube. BO i BO2 to má a 5 prý také, ale tam jsem to nezkoušel. Rozhodně je to super věc, jen je to potom o něco těžší, když ostatní to mají zaplé :D
Aha tak to jo. Poslední cod co jsem hrál trochu víc bylo mw2 a tam to rozhodně vypnout nešlo, ale u bo netuším, takže mi nezbývá než ti věřit. [s14]
Jedno to není, protože MW je dost zvláštní "hraní". Dá se na to zvyknout, ale pořád to působí trochu divně. U dílů od Treyarch to vypnout jde a pak to je skoro úplně vyplé, jen to má zase jiné mouchy :D
A není to jedno? [s6] Pokud vím tak v mp to vypnout nejde..
A hrajete s automatickým zaměřováním?
já mám z klaunů strach [s13]
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.