Volné forum

Multi-fan.ct - hledá redaktory dobrovolníky (7)

• deV
    deVNo Escape

Pavel2704: Není třeba se omlouvat, spíše bych ten post editoval a chyby napravil ;)

• Pavel2704
    Pavel2704

Mno...děkuji... a omlouvám se, psal jsem ve spěchu

• Smajdak
    Smajdak

pokud nemáte sponzory, tak to vám musím do začátku popřát opravdu hodně moc štěstí

• Pavel2704
    Pavel2704

Sponzory nemáme... a korektora článku máme...

jsme na začátku projektu, proto není zatím ani sponzor.

• deV
    deVNo Escape

Mhm.. Pokud bude úroveň Vašich článků ( jak pravopisná tak stylizační ) podobná té ve Vašem postu, tak potěž pánbůh... Proboha když si potřebuji někde udělat reklamu, či napsat nabídku, tak si to po sobě alespoň jednou přečtu...

• Smajdak
    Smajdak

1. máte nějaké sponzory, nebo spoléháš na to, že si budou lidi hry kupovat sami?

2. máte korektora, nebo někoho jiného, kdo by ovládal češtinu?

nechci nějak buzerovat, ale zatím to nevypadá moc nadějně...

• Pavel2704
    Pavel2704

Zdravím,

jsem zakladatelem webu Multi-fan.cz/ , který se zabývá herní tématykou a zreconzování her. Multi-fan proto hladá dobrovolníky na pozice redaktor, pro vybrané kategorie: Ps3, Pc, Wii, Xbox, Ds a další

Kdyby se tu na fóru našel dobrovolník, který by se chtěl stát redaktorek Multi-fan.cz , může mi napsat, sem na fórum nebo do Pmka či na na e-mail: Pavel.Macalla@seznam.cz

Děkuji.

link

POZOR: na webu je aktivován mód údržby, protože jej stále plníme článkama a tak není možné vidět její Design.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.