Volné forum

MTB dirt a DownHill (78)

• esoLister
    esoListerlegendMKII

Jakub, ani jsem netušil, že je tu podobné vlákno Jinak kámoš je má a pokud je budeš používat bike only, tak vydrží. Na chození to moc není. Já používám už x let Sam Hill model a jsou to hrozný držáky, akorát teda trochu komule V pohodě obchod třeba Blackcomb.cz

• Jakub Doležílek
    Jakub Doležílek

Zdarec, potřebuju koupit nové boty na sjezd, mám platformy a díval jsem se na Five Ten Freeridery - máte s těma botkama nějaké zkušenosti a hlavně kde je koupit? máte nějaký osvědčený e-shop?

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

pridavam nove vidko ze vcerejska :) link

• skandy26
    skandy26skandy26

Jojo, se zlomenýma rukama sem si všecko dával ;) [s6][s6]

• Spontheplayer
    Spontheplayertvoje bába

Hej........ rok sem nikdo nenapsal a konci leto, je tu nekdo kdo se chce pochlubit tim jak v lete diktoval?

• Hall
    Hallo_O O_o

Mas peknou kobylu xD co bych za ni dal...... na leto musim nekde sehnat prachy a proste si koupit bajk jinak to nevidim.... na dirtovi mi to uz moc nebavi...

• HellRider29
    HellRider29

Tak já už nějakej pátek sjíždim tuhle potvůrku link

Povození je to vskutku luxusní, zobe to úplně všechno a ve srovnání s HT co jsem jezdil předtim je to úplně někde jinde [s14]

• Hall
    Hallo_O O_o

Konecne sem si koupil novou vidlu :D cekal sem na ni kurwa dlouho, marzocha dj3 (100mm) sice nic moc ale me docela staci xD porad lespi nez RST Launch :D jinac v lete si porodim (jestli to vyjde) link

Jinaaac, nechtely by ste se domluvit na leto..... planuju vylet na Spicak (pojedu 100%) a mohly by sme se tam sejit poradne si rozbit huby a vecer na pívo..... co vy na to..... chtel bych tam stravit nejdyl vykend ale nejraci celej zivot xD

• Spontheplayer
    Spontheplayertvoje bába

voni mi daj 3 minusy jaj tak jestli je 5 lidi moc tak nevim co je podle vas malo. no jo bikeru ubyva a nechtej ani stavet. byl nekdo z vas letos na spicaku?

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

Na kole jezdim asi od 7 let, ale tyhle downhill specialy co tu vidim mi bohuzel nic nerikaji, ja si rozbijel tlamu na obycejnem bmx :D

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

hall: jeste schanis vidlici?? pristi rok budu prodavat marzocchi z1 sport vzduchova, zdvih 160mm za 4tacy jeste rok v zaruce.. Mel bys zajem?? Chci si koupit dvoukorunu [s14]

• Spontheplayer
    Spontheplayertvoje bába

No moc riders tu neni teda.

• Hall
    Hallo_O O_o

Ale tam sou ty kola servizovany kazdej den, maji se tam jako ve vate.... a samozdrejme to bude osobni odber takze na miste bych uvidel :)

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

Kola z bikeparku bych nikdy nebral.... [s14] jedine funglovku

• Hall
    Hallo_O O_o

link za rok za 2 pude, proste musim sem zase zamilovanej :)

• Hall
    Hallo_O O_o

Zdar blazni, chtel bych se zeptat nebo spis poradit s vidli na muj bajk jestli si este pamatujete co mam (sunka GT Chucker 2.0). Ptal sem se par lidi a ty mi doporucili link ale kdyby ste vedeli vo necem lepsim klidne vo trochu vetsi zdvych a podobna cena byl bych moc rad :)

• Hall
    Hallo_O O_o

maro: to je skoda ja nakej schanim ale nevim jakej mam mit na svuj bajk...

• skandy26
    skandy26skandy26

Jose: RB Monster je náádhera =) ..ale ten Dragster se mi co se vzhledu týče moc nelíbí =) ale kolo to bude urco parádní

• jose79
    jose79

Maro16: Já byl odjakživa zastánce pevnýho zadku (podobně jako se ženskejma [s6] ) Lepší při odrazech atd. Ale teď jedině celopéro. Jednak už je technika někde jinde a dál ten komfort. Z čeho asi mám dojebaný kotníky a rameno... :/

Tohle byl můj sen, bohužel skončilo u prototypu...asi...

link

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

nejvic bestovni RBcko je dragster to je mx pitcho!!!! hall jo mam ale uz ho neprodavam mam ho na starem kole:)

• jose79
    jose79

skandy26 : vohrnujete nos nad RBéčkem ? tak to byste mě pánové nasrali..... [s4]

Pár detailů (koumáte ty sváry.... žádnej robot....,pěkně po staru , šikovnej člověk s tigem v ruce)

link

• Hall
    Hallo_O O_o

Ta vidle by se mi ztoho libila, chci taky Dirt Jumper ale ma zdvih 100mm a ja bych chtel vic...

Maro: prodavas este ten napinak??

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

proc kurevsky stare?? normalni rbcko a docela i pekne no..

• skandy26
    skandy26skandy26

tak to je kurevsky starý RBčko

• jose79
    jose79

Už na ničem , ze zdravotních důvodů jsem s tim seknul.... jezdil jsem převážně freeride... rám RB Monster HT ,Hope , Hayes , DaBomb , Truvativ ,Ritchey ,Shimano XT.... vlastnoručně poskládané , ale to už je tak 4 roky nazpět [s14]

EDIT: Marzocchi Dirt Jumper 130mm

Bohužel jedna z mála použitelnejch fotek ... :/

link

• Hall
    Hallo_O O_o

Jo to uz sem videl, no docela ujde no :D nacempa jezdis ty??

• jose79
    jose79

Zdar Bikeři

Netřeba slov ..., to se mušíííí vidět [s6]

Inspirace pro vás aktivní [s14]

link

• Hall
    Hallo_O O_o

Muj novej bajk link xD xD :D :D :D :D xD xD [s7] [s7] [s7]

• Hall
    Hallo_O O_o

maro: ja chci napinak ukaz foto, a za kolik??

• skandy26
    skandy26skandy26

petrvaa: co mas za bike ??

• petrvaa
    petrvaapetrvaa

jezdím :)

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

Prodam napinak nemate nekdo zajem?? Je to raptor cena dohodou mohu poslat foto

• Hall
    Hallo_O O_o

[s7] [s7] [s7] :D hukoot, gratuluju k novymu bajku :)

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx
  • skandy26
    skandy26skandy26

[s6] [s6] [s6]

• Hall
    Hallo_O O_o

Az ho zajedes jo rikas xD

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

pozdejc hodim foto

• Hall
    Hallo_O O_o

Ale ale :) no ukaz :P

• skandy26
    skandy26skandy26

Maro muze tedka vypravet :-) ma novy kolo ;-)

• Hall
    Hallo_O O_o

Uz sem jel i na tripu a to je taky husty no to sem se nerosekal tak pohoda ale v lese to zkouset nebudu :D

• skandy26
    skandy26skandy26

=DDDD Bláázne :-DD

• Hall
    Hallo_O O_o

Docela podel, takova cesticka a po levy strane drevenej plot ale ten plot je vod konce riditek asi 5 cm xD. Jel sem docela palbu a najednou sem skrt riditkem a poroucel sem se k zemi :D a uz vim proc byl sem zhulenej takze nesmim jezdit zhulenej a zkalenej uz vubec ne. :D

• skandy26
    skandy26skandy26

D:D:D

• Hall
    Hallo_O O_o

Jo to bude docela pekny :) ja se neska zase rosekal ale az pri ceste domu :D

• skandy26
    skandy26skandy26

ale vyuzijem toho :) dame na ne desky a bude se po nich jezdit :D

• Hall
    Hallo_O O_o

Tak to je pekny teda :D

• skandy26
    skandy26skandy26

my je taky nekaceli :-D neska sme se byli na nasi trati podivat a polovina stromu je vyvrácena :-D :-D

• Hall
    Hallo_O O_o

To nejde, v lese sou vsude stromy :D a kacet je nebudem to by nebyla takova prdel no rekni sam. xD

• skandy26
    skandy26skandy26

mas skakat daleko od stromuu :P

• Hall
    Hallo_O O_o

Ted dh nejezdim je to v lese ani ne moc kopec ale je tam spousta sracek jak se viradit a taky pekne rosekat (uz sem poznal xD ). Ale na TLD si asi koupim chranice ty sou za docela pohodou cenu. Jinac neska sem skusil one hand a malem strom :D

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.