Jakub, ani jsem netušil, že je tu podobné vlákno Jinak kámoš je má a pokud je budeš používat bike only, tak vydrží. Na chození to moc není. Já používám už x let Sam Hill model a jsou to hrozný držáky, akorát teda trochu komule V pohodě obchod třeba Blackcomb.cz
Zdarec, potřebuju koupit nové boty na sjezd, mám platformy a díval jsem se na Five Ten Freeridery - máte s těma botkama nějaké zkušenosti a hlavně kde je koupit? máte nějaký osvědčený e-shop?
Mas peknou kobylu xD co bych za ni dal...... na leto musim nekde sehnat prachy a proste si koupit bajk jinak to nevidim.... na dirtovi mi to uz moc nebavi...
Konecne sem si koupil novou vidlu :D cekal sem na ni kurwa dlouho, marzocha dj3 (100mm) sice nic moc ale me docela staci xD porad lespi nez RST Launch :D jinac v lete si porodim (jestli to vyjde) link
Jinaaac, nechtely by ste se domluvit na leto..... planuju vylet na Spicak (pojedu 100%) a mohly by sme se tam sejit poradne si rozbit huby a vecer na pívo..... co vy na to..... chtel bych tam stravit nejdyl vykend ale nejraci celej zivot xD
voni mi daj 3 minusy jaj tak jestli je 5 lidi moc tak nevim co je podle vas malo. no jo bikeru ubyva a nechtej ani stavet. byl nekdo z vas letos na spicaku?
hall: jeste schanis vidlici?? pristi rok budu prodavat marzocchi z1 sport vzduchova, zdvih 160mm za 4tacy jeste rok v zaruce.. Mel bys zajem?? Chci si koupit dvoukorunu [s14]
Zdar blazni, chtel bych se zeptat nebo spis poradit s vidli na muj bajk jestli si este pamatujete co mam (sunka GT Chucker 2.0). Ptal sem se par lidi a ty mi doporucili link ale kdyby ste vedeli vo necem lepsim klidne vo trochu vetsi zdvych a podobna cena byl bych moc rad :)
Maro16: Já byl odjakživa zastánce pevnýho zadku (podobně jako se ženskejma [s6] ) Lepší při odrazech atd. Ale teď jedině celopéro. Jednak už je technika někde jinde a dál ten komfort. Z čeho asi mám dojebaný kotníky a rameno... :/
Tohle byl můj sen, bohužel skončilo u prototypu...asi...
Už na ničem , ze zdravotních důvodů jsem s tim seknul.... jezdil jsem převážně freeride... rám RB Monster HT ,Hope , Hayes , DaBomb , Truvativ ,Ritchey ,Shimano XT.... vlastnoručně poskládané , ale to už je tak 4 roky nazpět [s14]
Docela podel, takova cesticka a po levy strane drevenej plot ale ten plot je vod konce riditek asi 5 cm xD. Jel sem docela palbu a najednou sem skrt riditkem a poroucel sem se k zemi :D a uz vim proc byl sem zhulenej takze nesmim jezdit zhulenej a zkalenej uz vubec ne. :D
Ted dh nejezdim je to v lese ani ne moc kopec ale je tam spousta sracek jak se viradit a taky pekne rosekat (uz sem poznal xD ). Ale na TLD si asi koupim chranice ty sou za docela pohodou cenu. Jinac neska sem skusil one hand a malem strom :D
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
MTB dirt a DownHill (78)
Jakub, ani jsem netušil, že je tu podobné vlákno Jinak kámoš je má a pokud je budeš používat bike only, tak vydrží. Na chození to moc není. Já používám už x let Sam Hill model a jsou to hrozný držáky, akorát teda trochu komule V pohodě obchod třeba Blackcomb.cz
Zdarec, potřebuju koupit nové boty na sjezd, mám platformy a díval jsem se na Five Ten Freeridery - máte s těma botkama nějaké zkušenosti a hlavně kde je koupit? máte nějaký osvědčený e-shop?
pridavam nove vidko ze vcerejska :) link
Jojo, se zlomenýma rukama sem si všecko dával ;) [s6][s6]
Hej........ rok sem nikdo nenapsal a konci leto, je tu nekdo kdo se chce pochlubit tim jak v lete diktoval?
Mas peknou kobylu xD co bych za ni dal...... na leto musim nekde sehnat prachy a proste si koupit bajk jinak to nevidim.... na dirtovi mi to uz moc nebavi...
Tak já už nějakej pátek sjíždim tuhle potvůrku link
Povození je to vskutku luxusní, zobe to úplně všechno a ve srovnání s HT co jsem jezdil předtim je to úplně někde jinde [s14]
Konecne sem si koupil novou vidlu :D cekal sem na ni kurwa dlouho, marzocha dj3 (100mm) sice nic moc ale me docela staci xD porad lespi nez RST Launch :D jinac v lete si porodim (jestli to vyjde) link
Jinaaac, nechtely by ste se domluvit na leto..... planuju vylet na Spicak (pojedu 100%) a mohly by sme se tam sejit poradne si rozbit huby a vecer na pívo..... co vy na to..... chtel bych tam stravit nejdyl vykend ale nejraci celej zivot xD
voni mi daj 3 minusy jaj tak jestli je 5 lidi moc tak nevim co je podle vas malo. no jo bikeru ubyva a nechtej ani stavet. byl nekdo z vas letos na spicaku?
Na kole jezdim asi od 7 let, ale tyhle downhill specialy co tu vidim mi bohuzel nic nerikaji, ja si rozbijel tlamu na obycejnem bmx :D
hall: jeste schanis vidlici?? pristi rok budu prodavat marzocchi z1 sport vzduchova, zdvih 160mm za 4tacy jeste rok v zaruce.. Mel bys zajem?? Chci si koupit dvoukorunu [s14]
No moc riders tu neni teda.
Ale tam sou ty kola servizovany kazdej den, maji se tam jako ve vate.... a samozdrejme to bude osobni odber takze na miste bych uvidel :)
Kola z bikeparku bych nikdy nebral.... [s14] jedine funglovku
link za rok za 2 pude, proste musim sem zase zamilovanej :)
Zdar blazni, chtel bych se zeptat nebo spis poradit s vidli na muj bajk jestli si este pamatujete co mam (sunka GT Chucker 2.0). Ptal sem se par lidi a ty mi doporucili link ale kdyby ste vedeli vo necem lepsim klidne vo trochu vetsi zdvych a podobna cena byl bych moc rad :)
maro: to je skoda ja nakej schanim ale nevim jakej mam mit na svuj bajk...
Jose: RB Monster je náádhera =) ..ale ten Dragster se mi co se vzhledu týče moc nelíbí =) ale kolo to bude urco parádní
Maro16: Já byl odjakživa zastánce pevnýho zadku (podobně jako se ženskejma [s6] ) Lepší při odrazech atd. Ale teď jedině celopéro. Jednak už je technika někde jinde a dál ten komfort. Z čeho asi mám dojebaný kotníky a rameno... :/
Tohle byl můj sen, bohužel skončilo u prototypu...asi...
link
nejvic bestovni RBcko je dragster to je mx pitcho!!!! hall jo mam ale uz ho neprodavam mam ho na starem kole:)
skandy26 : vohrnujete nos nad RBéčkem ? tak to byste mě pánové nasrali..... [s4]
Pár detailů (koumáte ty sváry.... žádnej robot....,pěkně po staru , šikovnej člověk s tigem v ruce)
link
Ta vidle by se mi ztoho libila, chci taky Dirt Jumper ale ma zdvih 100mm a ja bych chtel vic...
Maro: prodavas este ten napinak??
proc kurevsky stare?? normalni rbcko a docela i pekne no..
tak to je kurevsky starý RBčko
Už na ničem , ze zdravotních důvodů jsem s tim seknul.... jezdil jsem převážně freeride... rám RB Monster HT ,Hope , Hayes , DaBomb , Truvativ ,Ritchey ,Shimano XT.... vlastnoručně poskládané , ale to už je tak 4 roky nazpět [s14]
EDIT: Marzocchi Dirt Jumper 130mm
Bohužel jedna z mála použitelnejch fotek ... :/
link
Jo to uz sem videl, no docela ujde no :D nacempa jezdis ty??
Zdar Bikeři
Netřeba slov ..., to se mušíííí vidět [s6]
Inspirace pro vás aktivní [s14]
link
Muj novej bajk link xD xD :D :D :D :D xD xD [s7] [s7] [s7]
maro: ja chci napinak ukaz foto, a za kolik??
petrvaa: co mas za bike ??
jezdím :)
Prodam napinak nemate nekdo zajem?? Je to raptor cena dohodou mohu poslat foto
[s7] [s7] [s7] :D hukoot, gratuluju k novymu bajku :)
link
[s6] [s6] [s6]
Az ho zajedes jo rikas xD
pozdejc hodim foto
Ale ale :) no ukaz :P
Maro muze tedka vypravet :-) ma novy kolo ;-)
Uz sem jel i na tripu a to je taky husty no to sem se nerosekal tak pohoda ale v lese to zkouset nebudu :D
=DDDD Bláázne :-DD
Docela podel, takova cesticka a po levy strane drevenej plot ale ten plot je vod konce riditek asi 5 cm xD. Jel sem docela palbu a najednou sem skrt riditkem a poroucel sem se k zemi :D a uz vim proc byl sem zhulenej takze nesmim jezdit zhulenej a zkalenej uz vubec ne. :D
D:D:D
Jo to bude docela pekny :) ja se neska zase rosekal ale az pri ceste domu :D
ale vyuzijem toho :) dame na ne desky a bude se po nich jezdit :D
Tak to je pekny teda :D
my je taky nekaceli :-D neska sme se byli na nasi trati podivat a polovina stromu je vyvrácena :-D :-D
To nejde, v lese sou vsude stromy :D a kacet je nebudem to by nebyla takova prdel no rekni sam. xD
mas skakat daleko od stromuu :P
Ted dh nejezdim je to v lese ani ne moc kopec ale je tam spousta sracek jak se viradit a taky pekne rosekat (uz sem poznal xD ). Ale na TLD si asi koupim chranice ty sou za docela pohodou cenu. Jinac neska sem skusil one hand a malem strom :D
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.