Závodní

MotorStorm RC (38)

• panzpohadky
    panzpohadky808

Zdravím,hledám někoho kdo by si mě přidal do přátel abych mohl překonat jeho čas :) .Je to jedna ze dvou trofejí které mi chybí :) .

Předem díky

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

Tvl konečně jsem dal tu platinu ale nervoval jsem se u toho neskutečně.

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

Mě by se ten drift jezdil líp kdyby sem viděl tachometr.[s6]

• zuzkys
    zuzkys...

Drift je pouze o tréninku. Jak se to naučíš tak dáš všechny tratě na pár pokusů. Asi na to není žádný fígl. Prostě klasika - nejezdit úplně na plný plyn a v zatáčkám podle toho jak se přetáčí auto buď přidávat plyn, nebo ubírat. Naučila sem se to za nějakou hodinku a pak jsem všechny tratě dala v podstatě naráz.

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

Nemáte někdo nějaký tip na DRIFT, ten mi vůbec nejde a strácím na něm nejvíc času.

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

Sakra já si nemůžu pomoc ale mě to s těma RALLY CAR prostě vůbec nejde.[s13]

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

Teď mi docela často vyskakuje hláška: An Error Occurred The Save Operation (8002920A). Nevíte co stím.

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

Maxyking jj taky to dělám jak píše Tony, ale nemůžu se zbavit dojmu že v americký verzi se úplně jinak zatáčí s autama.

• Maxyking
    MaxykingResistance

Jak pise Tony..asi nej zpusob jak to udelat :)

PociSEM: Ich :)

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Taky to docela mastim ale to prekonavani casu je docela fuska. Apropos je tu nekdo v ty prvni patnactce?

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

Tak já si když tak některý z vás přidám do přátel.

• TonyRocky
    TonyRocky

Já sem si na to předjetí frienda zahrál hru na eng účtu, přidal se do přátel a předjel se. O platinu se snažím, zbývá pár posledních trofejí, ale chytám z toho docela nerva. Ty nejrychlejší autíčka to je vyloženě pokus omyl.

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

deep já toho hráče v přátelích nemám ten hráč se jmenuje hikarino_naka a toho opravdu nedám

• deepthr04t
    deepthr04t

Musíš si přidat někoho kdo neni tak dobrej :)

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

maxyking ok ale některý ty výzvy prostě nedám hlavně když tam jsou 2 nebo 3 výzvy od hráče která je ve všech závodech ve světovým žebříčku skoro vždy v nejlepší 10.

• Maxyking
    MaxykingResistance
    1

lukz: vyzvy se ti automaticky ukazuji v Pitwall, kdyz je to policko cervene,tak to znamena ,ze nekdo z tveho frendu ma rychlejsi cas,tkz staci na to kliknout,prekonat ten cas a vyzva je hotova..

Jinak ja mam vse na 100% i s balickama :) Ted jsem se po trech mesicich kouknul jak jsem na tom,,a z 1.fleku jsem spadnul na 15.flek v case 34:56 :) pod 40 se to da v poho..

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

martin tak super já nemám v přátelích nikoho kdo by ty výzvy zadával

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

Už jste dal někdo s týdle hry platinovou trofej. A ještě jedna věc, můžu se zeptat jak na trofej Wall Brawl. Jinak jak udělám ty 4 championáty pod 40 minut to fakt nevím.[s5]

• bitskull
    bitskullbitskull

Je to bezva, akorat ten drift me vubec nebavi :(

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST
    11

Dnes jsem si jí koupil, a je to chytlavá hra.

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

Kdyztak si me pridejte, at se muzem predhanet, nick Kanive89

• Maxyking
    MaxykingResistance

No diky za poklonu :) On kdyz na to clovek prijde tak je to docela chytlavy :)jinak dnes uz jsem vse odjel a za 160Kc skvela zabava:) doporucuju :)

• tommyschot
    tommyschot

jj na maxiho rekordy taky koukam z velke dalky hold kdo umi umi [s6][s6][s6]

• Maverick_cz
    Maverick_czG.B. club
    1

od tý doby co je tam max, tak jsem to radši nepustil :o)) Tohle zvíře by měli někde zavřít a vůbec ho nepouštět ke konzolím, protože zbytečně nasírá všechny ostatní :o) Jako absolutně mi schází motivace, protože jeho časy jsou jak s jinym autem. Zřejmě má doma trošku větší napětí na zásuvce a tak mu lítá jinak než mně, protože to neni jinak možný ;o) Nic dneska si to asi pustim a zkusim ještě něco zajet. Každopádně je moc fajn, že ještě před tim týdnem, nebo kdy jsem to jel naposledy se v těch celosvětovejch tabulkách Čecháčcí pohybovali hodně nahoře a v jednu chvíli byly na té demo trati v první desítce snad tři kluci od nás z gamebazaru..

edit: samozřejmě nejenom Čecháčcí, ale i klucí Slovenský.. beru to jako jeden národ, tak jsem na to zapomněl, že gamebazarista Vlado a trhač všech možnejch rekordů je vlastně Slovák.. sry ;o)

• petrs-CZ
    petrs-CZ

Ta hra je pro Vitu? Nebo jenom Ps3

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

to jo, multak by byl tezce navykovy...

• RobotCZ
    RobotCZ

Mě nejvíc mrzí ten multiplayer.....je jen lokální a to je u týhle hry prostě vada.....tohle by v mulťáku byla asi totálně neskutečná prdel...fakt škoda. Ale i tak se toho nemůžu nabažit. je to bomba

....s klasickým multi taky srále doufám....snad bude v DLC

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

loadingy tam skutecne skoro nejsou, napsal sem blabol[s5] vcera sem zakoupil full, pekne se to hraje, ale docela tezky... hold chce to trenovat a trenovat [s14] za ty prachy super gameska. doufam, ze casem pridaj klasicky MP.

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

Hoj Maxy, mě to vůbec nejde, tak jedu Uncharted :D

• Maxyking
    MaxykingResistance

Tak jezdi to tu jeste nekdo? :) a utoci na trofeje?

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.