A zapoměl si přidat samozdřejmně Assassin Creed. Uz ho mam objednanýho jenže už ho zase nemají na skladě takže vůbec netušim kdy mi konečně ten assassin příde.
no já už byl celkem dost daleko a teď to zapnu a save nikde je tam jen save jak jsem si ukládal upravené auta ... takže jedu od začátku asi sem dal stejný název nebo nwm. Ale musim říct tohle je jedna z nejlepších her na PSP spolu s GT, GTA Chinatown Wars, LBP, Tekken 6 a GoW :)
Tuhle hru už mam skoro dohranou sem v ranku 8 a zbejvaj mi poslední 3 auta jenže už to neni takový jako an ranku 3 :D . Dal sem si do hry svoje písničky takže se jezdí ještě líp :D
Určitě už každý viděl videa z téhle doufám povedené hry...Jaký na ni máte názor?Jestli bude gameplay tak vydařený jak trailer na tuto hru tak je to zaručená koupě....
MotorStorm Arctic Edge - motorstorm artic edge (18)
Motorstorm jse na psp dle mého názoru jedna z nejlepších závodních her vůbec.
Ta vlastni hudba v Motorstormu mi nejde at ty songy dam kamkoliv [s8]
Co sem zase slyšel já tak přesnej opak no dneska nebo zejtra si ho du koupit už mě nebaví čekat než ho budou mít někde skladem :D
AC je dost propadák na PSP nebo možná ne propadák ale celkem nudná průměrná hra. Ten PSP díl se vůbec nepovedl
A zapoměl si přidat samozdřejmně Assassin Creed. Uz ho mam objednanýho jenže už ho zase nemají na skladě takže vůbec netušim kdy mi konečně ten assassin příde.
no já už byl celkem dost daleko a teď to zapnu a save nikde je tam jen save jak jsem si ukládal upravené auta ... takže jedu od začátku asi sem dal stejný název nebo nwm. Ale musim říct tohle je jedna z nejlepších her na PSP spolu s GT, GTA Chinatown Wars, LBP, Tekken 6 a GoW :)
pres komp si das do sluzky music svoje pisnicky a v motorstorm si to jenom aktivujes v playlistu a jedes :)
Vlastni pisnicky? Jak?
Tuhle hru už mam skoro dohranou sem v ranku 8 a zbejvaj mi poslední 3 auta jenže už to neni takový jako an ranku 3 :D . Dal sem si do hry svoje písničky takže se jezdí ještě líp :D
S chválou se přidávám k Poklopovi - excelentní hra!!!!!
Hra je super! Skvela grafika, hratelnost i soundtruck. Pokud ma nekdo rad zavody a ma PSP tak je to povinost koupit! [s3] [s14]
jj dik uz tesim ale zajima me te LBP na psp to bude zajimave....
[q][b]homer02: [/b]nevite kdy vyjde prvni gameplay z teto hry?[/q]
E3 - cerven
nevite kdy vyjde prvni gameplay z teto hry?
[q][b]homer02: [/b]to jo ale vazne me to prripomina flatout :D nevim proc [/q]
no tak to taky nevim:D
to jo ale vazne me to prripomina flatout :D nevim proc
no, ja se na ni tesim. jasna koupe [s7]
Určitě už každý viděl videa z téhle doufám povedené hry...Jaký na ni máte názor?Jestli bude gameplay tak vydařený jak trailer na tuto hru tak je to zaručená koupě....
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.