Závodní

MotorStorm Arctic Edge - motorstorm artic edge (18)

• Spilif
    Spilif

Motorstorm jse na psp dle mého názoru jedna z nejlepších závodních her vůbec.

• MDK
    MDK

Ta vlastni hudba v Motorstormu mi nejde at ty songy dam kamkoliv [s8]

• Hall
    Hallo_O O_o

Co sem zase slyšel já tak přesnej opak no dneska nebo zejtra si ho du koupit už mě nebaví čekat než ho budou mít někde skladem :D

• roly30
    roly30

AC je dost propadák na PSP nebo možná ne propadák ale celkem nudná průměrná hra. Ten PSP díl se vůbec nepovedl

• Hall
    Hallo_O O_o

A zapoměl si přidat samozdřejmně Assassin Creed. Uz ho mam objednanýho jenže už ho zase nemají na skladě takže vůbec netušim kdy mi konečně ten assassin příde.

• roly30
    roly30

no já už byl celkem dost daleko a teď to zapnu a save nikde je tam jen save jak jsem si ukládal upravené auta ... takže jedu od začátku asi sem dal stejný název nebo nwm. Ale musim říct tohle je jedna z nejlepších her na PSP spolu s GT, GTA Chinatown Wars, LBP, Tekken 6 a GoW :)

• Hall
    Hallo_O O_o

pres komp si das do sluzky music svoje pisnicky a v motorstorm si to jenom aktivujes v playlistu a jedes :)

• MDK
    MDK

Vlastni pisnicky? Jak?

• Hall
    Hallo_O O_o

Tuhle hru už mam skoro dohranou sem v ranku 8 a zbejvaj mi poslední 3 auta jenže už to neni takový jako an ranku 3 :D . Dal sem si do hry svoje písničky takže se jezdí ještě líp :D

• Adams
    AdamsBurnout !!

S chválou se přidávám k Poklopovi - excelentní hra!!!!!

• poklop19
    poklop19

Hra je super! Skvela grafika, hratelnost i soundtruck. Pokud ma nekdo rad zavody a ma PSP tak je to povinost koupit! [s3] [s14]

• Homer
    HomerHommeer

jj dik uz tesim ale zajima me te LBP na psp to bude zajimave....

• KachloRedakce
    KachloBOSS

[q][b]homer02: [/b]nevite kdy vyjde prvni gameplay z teto hry?[/q]

E3 - cerven

• Homer
    HomerHommeer

nevite kdy vyjde prvni gameplay z teto hry?

• venca005
    venca005venca005

[q][b]homer02: [/b]to jo ale vazne me to prripomina flatout :D nevim proc [/q]

no tak to taky nevim:D

• Homer
    HomerHommeer

to jo ale vazne me to prripomina flatout :D nevim proc

• venca005
    venca005venca005

no, ja se na ni tesim. jasna koupe [s7]

• Homer
    HomerHommeer

Určitě už každý viděl videa z téhle doufám povedené hry...Jaký na ni máte názor?Jestli bude gameplay tak vydařený jak trailer na tuto hru tak je to zaručená koupě....

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.