Závodní

Moto GP 09/10 - MOTOGP 09/10 (9)

• MikeCZ
    MikeCZPS5

jj došla mi ve středu. Nikdy jsem motorky nehrál,ale tady mě lákala ta kariéra a zatím celkem spokojenost :)

• olaf
    olaf

MikeCZ: moto gp je na ceste a v pondeli bych ji mel mit doma,tak si te pridam.

A ty uz ji mas ted doma?

• MikeCZ
    MikeCZPS5

Kdo by chtěl zahrát online tak moje id je MikheCZ

• sova655
    sova655gabrda_9

Tady mate trofeje [s14] link

• TonyRocky
    TonyRocky

Čoveče mě přijde že mezi SBK a MotoGP je strašný rozdíl. Hrál jsem obojí a SBK je takové pomalejší, ale za to má delikátně promakané motorky a zvuky mašin. Na druhou stranu MotoGP je strašně rychlé a je to zase zážitek z úplně jiné strany. Popravdě kdybych si teď měl vybrat mezi SBK a MotoGP tak budu hodně dlouho přemýšlet, na jaký typ hry mám vlastně chuť....

• Kazisvet
    Kazisvet

demo vypadá všelijak, neoslovilo mně natolik abych si to běžel koupit hned jak to výjde... ještě si rozmyslím jestli si hru koupím. Dobrá hra na PS3 s motorkama je SBK09

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

sosám, že by konečně dobrý motorky na ps3?

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

19.3 Vyjde GOD OF WAR 3 Yeaaaaaaahh :D...Tesim se,az se budu prohanet na Kyklopech a trhat jim oci za jizdy :D !!

• olaf
    olaf

Demo se mě líbí,tak hru určitě koupím.Už se těším jak se budu prohánět na Masarykovym okruhu:)

19.3. by mělo motogp vyjít

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.