Čoveče mě přijde že mezi SBK a MotoGP je strašný rozdíl. Hrál jsem obojí a SBK je takové pomalejší, ale za to má delikátně promakané motorky a zvuky mašin. Na druhou stranu MotoGP je strašně rychlé a je to zase zážitek z úplně jiné strany. Popravdě kdybych si teď měl vybrat mezi SBK a MotoGP tak budu hodně dlouho přemýšlet, na jaký typ hry mám vlastně chuť....
demo vypadá všelijak, neoslovilo mně natolik abych si to běžel koupit hned jak to výjde... ještě si rozmyslím jestli si hru koupím. Dobrá hra na PS3 s motorkama je SBK09
Moto GP 09/10 - MOTOGP 09/10 (9)
jj došla mi ve středu. Nikdy jsem motorky nehrál,ale tady mě lákala ta kariéra a zatím celkem spokojenost :)
MikeCZ: moto gp je na ceste a v pondeli bych ji mel mit doma,tak si te pridam.
A ty uz ji mas ted doma?
Kdo by chtěl zahrát online tak moje id je MikheCZ
Tady mate trofeje [s14] link
Čoveče mě přijde že mezi SBK a MotoGP je strašný rozdíl. Hrál jsem obojí a SBK je takové pomalejší, ale za to má delikátně promakané motorky a zvuky mašin. Na druhou stranu MotoGP je strašně rychlé a je to zase zážitek z úplně jiné strany. Popravdě kdybych si teď měl vybrat mezi SBK a MotoGP tak budu hodně dlouho přemýšlet, na jaký typ hry mám vlastně chuť....
demo vypadá všelijak, neoslovilo mně natolik abych si to běžel koupit hned jak to výjde... ještě si rozmyslím jestli si hru koupím. Dobrá hra na PS3 s motorkama je SBK09
sosám, že by konečně dobrý motorky na ps3?
19.3 Vyjde GOD OF WAR 3 Yeaaaaaaahh :D...Tesim se,az se budu prohanet na Kyklopech a trhat jim oci za jizdy :D !!
Demo se mě líbí,tak hru určitě koupím.Už se těším jak se budu prohánět na Masarykovym okruhu:)
19.3. by mělo motogp vyjít
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.