Volné forum

Moje vlastní hra (25)

• Lee_NR
    Lee_NRFuri ❤️

Ja skusam Adventure Maker a uz viem ako zapnut lampu.[s6][s6]

• WarNex
    WarNex

Já bych rád hru na způsob EndWaru, akorát jako FPS. Člověk by hrál za Rusko, které se dostalo ze svých finančních problémů a tak mohlo obnovit svou velkou moc.

• Štěkna
    ŠtěknaPure Evil

Já bych chtěl Mafii: TCoLH v HD grafice a další mise, kdyby náhodou někdo chtěl programovat [s3] To byla asi poslední hra, která mě vtáhla do příběhu tak, že jsem nemohl od PC (nebo ještě remake FF7) [s8] Já zatím zkouším CryEngine, btw ne, nevytvořil jsem ho [s3]

• dez1nd
    dez1nd

deshien : peru se s pohybem modelu po mape, az se skrz to prokousu tak to sem klidne postnu..

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

veľké firmy ako CD Projekt tiež postavili prvého zaklínača na modifikovanom engine od BioWare a až keď mali financie na niečo vlastné, postavili vlastný RED Engine.. úplne bežná prax vo svete hier ..

• Deshien
    Deshien

Dezo proc ???? Maloktera firma dneska pouziva vlastni engine pokud nema nejake specificke potreby.... az neco predvedes tak machruj

• dez1nd
    dez1nd

nejsem kazisuk, ale pak se vymlouvat ze neco nejde :)

sedni k PC napis si zdrojaky sam a pak muzes programovat :)

ja mam zatim jen nacteni terenu z vyskove mapy, FPS cameru, pohyb ....... jeste mi toho tolik zbyva[s9]

• Štěkna
    ŠtěknaPure Evil

Ale no táááák, nebuď kazišuk! [s3] Spíš bys měl nezávislou tvorbu her lidí podporovat.

• dez1nd
    dez1nd

ano, ale pak se da rict, ze se chlubi cizim perim..

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

Víš kolik MEGA firem a lidí nepoužívá vlastní engine? Dost

• Lee_NR
    Lee_NRFuri ❤️

Co je na tom blbe? Nechapem...

• dez1nd
    dez1nd

neni to trochu blby? udelat hru na enginu, ktery udelal nekdo jiny ???

• deepthr04t
    deepthr04t

Kolik vás na tom dělá [s16]

• play3man
    play3manYes, it is

mistr: mohol by si mi hodiť do pm nejaké tvoje výtvory v Blender?

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

:D :D

• WICK
    WICK0

ukradnisisam-shop.cz ?? [s6][s6]

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

sweat: ted jsem nepochopil co spojit? Jinak v blenderu své práce ruším a přecházím na profi programy Bryce 7 pro, Hexagon a Daz studio (v přepočtu ty programy stojí cca 17000 Kč) naštěstí měl jeden obchod super akci :D

• sweat55
    sweat55Gojira

Co takhle to zkusit spojit ?

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

CryEngine me take napadl ale v nem bych delal radsi nejakou strilecku nebo neco jineho a ne skakacku pac tam chci mit takovy ten retro nadech a CE3 je podle me spis na hry s naslapanou grafarnou :)

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Hodně štěstí. Na výsledek se rád podívám. Já bych asi zkoušel, za předpokladu kdybych to uměl [s6] na CryEngine 3 ( link ), přijde mi propracovanější.

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

svoje navrhy ukazu zitra pac ted se nachazim uz jen na mobile a nechce se mi to hledat. Lukas: Ano delam v Unrealu 3, par mapicek tam uz mam a rozhodl jsem se udelat uz hru. Postavy a ruzne objekty delam v blenderu. Pouzivam tyto programy pac jsou freeware pac kdybych delal v necem lepsi, musim vastnit original (ty profi stoji nad 60k) tak proto tyto, akorat jk hra bude hotova budu si muset koupit licenci abych to mohl prodavat.

• xxteryxx
    xxteryxxPaintball

Nejaky skicy bych taky rad videl... Rad bych pomoh, ale jen v nakresech. Kreslim spis neco ve stylu H.R. Giger a ruzny mechcanicky potvorstva ;)

• Lukas
    LukasLet´s Rock

Možná bych nejdřív zkusil tu skákačku. Přece jenom by to mělo být snadnější, není lehké vytvořit dobrou atmosféru a zvlášť ne u hororu. Jestli se můžu zeptat, to děláš v Unrealu 3? Máš už něco vytvořeného? Jak bys to chtěl prodávat? Promiň jestli jsou ty otázky moc vlezlý ale vážně mě to zajímá :)

• JohnDoe82CzKONDAR
    JohnDoe82CzMy name is Neo.

mistr až tak to čumím [s6] hoď sem nějakou upoutávku ať to můžem posoudit.[s1]

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

Zdravím lidi. Už je to přes rok a půl co dělám na papír svoje návrhy na první hru. Chtěl bych se vás zeptat jakou hru bych měl jako první vytvořit. Mám doma návrhy na hru, která by stylem hraní připomínala crashe bandicoota 3 nebo raymana 2. Druhá hra na kterou mám návrhy chci aby byla hororová a pokusím se aby připomínala minimálně atmosféru prvních Silent Hillů. Napište mi prosím tedy o jakou hru si myslíte že by byl větší zájem. Jinak na hře pracuju v Unreal Enginu a hru chci samozřejmě prodávat bohužel jenom na PC. Konzolové verze jsou zatím pro mě jenom snem. Děkuji moc za váš názor

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.