Závodní

ModNation Racers - Modnation racers beta (60)

• tomaskalecky
    tomaskaleckyAC BH

Ahoj, nedal by mi nekdo klic na tu betu na PS3? Dam kod na PSP betu piste PM

• kuki164
    kuki164Play3Day

OK dobre. A došiel ti list čo som hore napísal?

• polok
    polokMGS4 10/10

Cau taky mi prisel kod do bety na psp, jinak pokud to nekdo chcete tak cislo je: K8FN-8TBN-T4EB. Nemam totiz psp, tak bych to nevyuzil.

• kuki164
    kuki164Play3Day

Ahojte práve mi došiel na mail kód na demo ModNatioRacers. Došlo aj niekomu inému? Pýtam sa preto lebo sa iste pamätáte na nahackované PSN účty. Ešte tam mám aj mail na Information about policy changes. Prosím odpíšte.

• SmartinS
    SmartinSHelloworld

Mě taky jede v pohodě, jen ty loadingi jsou blbý.

• play3man
    play3manYes, it is

Kachlo: presne to isté

• JardaBoss
    JardaBoss

JJ zvuk vypadává a taky doba než se dostanu do nějakýho závodu

• the_edge
    the_edgedave3345

ja jsem zadne problemi nezaznamenal. akorad ty silene loading to se nacita skoro tu samou dobu co jedu zavod. otresne

• SmartinS
    SmartinSHelloworld

Já ti je nedal, ne bude se platit.

• blacklama
    blacklamakuki_cz

Ja jsem to hned smazal, jako jo, libi se mi to ale trikrat po sobe mi zamrzla konzole, skoda.

• Michelle
    Michelle♀︎

jsem to včera zkusila, a tahla verze je teda o dost horší než ta předchozí, kterou jsem taky měla ... hodně se to trhá, vypadává zvuk a občas se hra zasekne, přesně jak píše Kachlo ... a ani online včera nic nešlo ... ale je mi jasný, že to není hotové ...

nevíte, kdy to má vyjít ?

• KachloRedakce
    KachloBOSS

No musím říci, že mě na celé betě nejvíce zaujaly bugy. Třeba mi vypadne zvuk, hra laguje nebo se zasekne. Děje se to i vám? Věřím ale, že to do plné vychytaj a bude to zábava.

• JardaBoss
    JardaBoss

Musim říct na tuto hru se moc těšim vzpomínám na doby Crashe na PS1 a kolik jsme si u toho užili zábavy.Škoda že se to dost seká ale jinak závody jsou v pohodě

• ChuligaN_cz
    ChuligaN_czFCB 1922

Tak je to beta tam vzdy vse dele trva...Pokud full verze pojede bez lagu je to jasna koupe

• hurtakcz
    hurtakczSONY

ze by znovuzrozeni crash team racing a snad aspon o trochu lepsi a je to jasna koupe

edit: ouuu koukam na to a asi to fak bude o mnohem lepsi

edit2: no ae nez LBP to lepsi neni pac LBP je vsechno dohromady tohle je jen jizda tvoreni trati aut lidi

• lord hoven
    lord hovenMÁM RÁD NOHY

Takže žádná změna od předchozí bety? Tak to asi ani nebudu instalovat.

• jaccobino
    jaccobinoReBorn

Loadingy dlouhé ? To mě ani nepřišlo, ale ja hral zatim jen US beta verzi cca 2 měsíce zpět a tam sem problémy s FPS ani s loadingy neměl, no zitra zkusim EU, jestli je v tom nějakej rozdil (už první je, že je o myslim 500mb menší) [s14] Jinak MNR je parádní gamesa :) ale vubec netušim, kdy vyjde [s8]

• the_edge
    the_edgedave3345

no ty loadingy to j neco priserneho.

• play3man
    play3manYes, it is

Jo aj tie loadingy sú extra dlhé :D

• Banan
    Banan

První dvě hry jsem to odsuzoval, nemohl jsem si zvyknout na poměrně zblízka kameru. Pak když člověk pozná dobře trať a nučí se driftovat :) , tak je to zabavný. Loadingy by mohly být kratší, přechod do XMB je trhavý, ale to už hledám drobnosti.

Tešničkou na dortu byl editor, který je parádní a z fleku na první pokus se mi povedlo stvořit trať. Vytvořit si vlastní trať je v celku jednoduchý a efektivní. V LBP to chce větší stavitelský um

• play3man
    play3manYes, it is

Je dobrá len som nedošiel na to kde sa vytvárajú vlastné trate a ešte tam hrozne kolísa FPS. :D

• JardaBoss
    JardaBoss

Tak co říkáte na betu?

• veks
    veksDJ

Tak pro mě se jeden dobrodinec našel, díky Albertini za tvůj poslední volný slot [s14]

• the_edge
    the_edgedave3345

kdyby se našel nějaký dobrodinec co by mně to nechal od sebe stáhnout byl bych vděčný na oplatku můžu nabýdnout rag doll fung fu

• veks
    veksDJ

Mě tyhle hry vždy bavily, pokud se nás na to sešlo víc, Speed Freaks 2 je v tomhle nepřekonáno [s14]

• veks
    veksDJ

Copak tu není nikdo z mých známých, co by měl jeden klíč nebo volný slot? Mám betu BBC, pokud jde ještě hrát :)

• HerrFlick
    HerrFlickJOZXYQK

já jen psal že sem to čet,netvrdím že je to pravda [s6]

no tak,klucííí,podělte se [s6]

• EcoManiac
    EcoManiacDemente!

Primal mam ještě 1 klíč

Jinak ta hra je SHIT! jenže jste si toho ještě nevšimli [s15]

• Michelle
    Michelle♀︎

aha, no já vycházela z toho co je napsané na gameplay [s6] ... tak jestli to vyjde dřív tak to je dobře :-)

• HerrFlick
    HerrFlickJOZXYQK

já čet že to má vyjít někdy kolem začátku února...

Jinak se na mě Sony,jako obvykle,s nějakým klíčem vyprdla,tak kdyby byl někdo tak ochotný,s poskytnutím,hlásím se do první řady [s6]

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.