Konzolista.cz

Minecraft - Vše o MC (50)

Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Arrozo
Arrozo #PS5

Tak jsme na to prisli. Kdyz ho mame ochocenyho, tak se na nej nasedne a da se na nej pres inventar (trojuhelnik) sedlo a pak vse funguje. Tak kdyby to byl pro nekoho zasek jako pro nas, tohle je reseni :D

Heymi9615
Heymi9615 ##nolife

@Arrozo: Tyhle addony ti většinou dají po spuštění knihu v inventáři, ve které jsou stručné návody ke hře. Zkus pátrat.

Arrozo
Arrozo #PS5

@Heymi9615: Prave nakrmeni jsou, tim nam vyrostou, srdicka nad nima jsou, sednou si atd…my na ne nasednou muzem (je to pohled jako z kone), ale ovládat uz ne…sedlo na ne dat nejde…zkusím jeste pak zapatrat, jestli to neni nejake specifikum toho dodatku :D

Heymi9615
Heymi9615 ##nolife
❤️1

@Arrozo: Pokud mob vůbec nereaguje na žádný směr, je dost možné, že ho musíš nejprve nějak ochočit (něčím, někdy opakovaně nakrmit většinou).

Arrozo
Arrozo #PS5
😁1

Ahoj, koupili jsme si rozsireni Dračí svět 3. Nevime si rady s tim, jak ovladat draka, kdyz na nem sedim? Ochoceny a vyrostly uz je, ale po nasednuti si chodi kam chce…poradite nekdo prosim? :D

Heymi9615
Heymi9615 ##nolife

V preview verzi další novinky, včetně nových bloků. link

G
G #🏮いただきます🏮
😁1

@Heymi9615: tak to bude stačit, ponevadž, co občas ta hra předváděla při lítaní nebo po načtení sejvu nejednou zmatlo všechny děti 😁

Heymi9615
Heymi9615 ##nolife

@G: Zatim asi stejně, jen je více smooth, rychleji načítá a má mnohem větší render distance.

G
G #🏮いただきます🏮

To jsem zvedav, jak kostky povalí tu :D

Heymi9615
Heymi9615 ##nolife
👍1

Dnes vyšla nativní PS5 verze hry. Update z PS4 je zdarma.

Wan Migo
Wan Migo #😆

@Heymi9615: Slušná práce

Heymi9615
Heymi9615 ##nolife

@JardaBoss: Je to sice jen preview, ale zatím spíš zklamání. Žádné využití dualsense, shadery taky zatím zamknuty a jediné, co je lepší je rozlišení 4k a malinko větší render distance. Snad je to jen začátek.

Jinak update 1.21 parádní, Trial Chambers jsou dost zábavný.

JardaBoss
👍1

Kdo vlastní PS4 verzi, tak si může stáhnout betu PS5 verze. Stačí zapnout PS4 verzi a v nastavení úplně dole vybrat ukázková verze/preview.

Heymi9615
Heymi9615 ##nolife

Manuální/auto Guardian farma ve vysušeném ocean monumentu + malá slime farma s irongolemem... link

Heymi9615
Heymi9615 ##nolife

Kombinovaná farma na zombies/drowned. link

POciSEM
POciSEM #DooM 3
👍1

Už si to moc nepamatuju ale myslim že když dáváš novou hru a tam co se vybírá obtížnost a různý nastavení tak si najedeš na styl textur a mezi tim najdeš to svoje dlc.

Wertus
Wertus #United!!!

Cau , mam dotaz . Koupil jsrm naši malinky Minecraft na PS4 . A mouzovala at ji koupim rozsireni "Cas na dobrodruzstvi" podle animaku co na nej kouka. Ale kdyz jsem ho koupil tak ted nevim kde ,nebo pod cim ho najdu ve hře. Omlouvam se , jsem Minecraftem nepoliben a uz to jeji skemrani nemuzu vydrzet! Dik! :-)

juraj1985
juraj1985 #PS4 PS Vit

Ešte ma napadla jedna otázka. Čo robiť keď sa stratim? Ako sa dostanem späť? Alebo radšej sa opýtam ako sa mám orientovať???

POciSEM
POciSEM #DooM 3
👍1

Samy od sebe pochybuju.Leda že bys našel městečko a začal stavět okolo tak pak se v těch domech budou schovávat ale když sem našel městečko a trochu ho poupravil tak mi všichni zdrhli a založili si nový město o kus dál Asi se jim nelíbila ta díra do podzemí odkud lezly potvory ve dne v noci přímo uprostřed mojí zahrady.

juraj1985
juraj1985 #PS4 PS Vit

Skúsim to. Ďakujem za radu. Ešte by som mal jednu otázočku. Keď si postavim nejaké domčeky viem tam nejako dostať nejakých ľudí alebo nie?

POciSEM
POciSEM #DooM 3

Hmmm tak koukam že potřebuješ těch papírů 9 a pak mapu vyrobíš na pracovnim stole.Co si pamatuju tak stačilo vzít papír co máš hned na začátku v inventáři do ruky a hned se mapa začala kreslit.Asi novinka

juraj1985
juraj1985 #PS4 PS Vit

No práveže to nejde. Ale nevadí, ďakujem za radu. Snáď na to nejako prídem.

POciSEM
POciSEM #DooM 3

Aha tak ho asi budeš muset použít.Myslim R když ten papír zrovna držíš a pak už se ti bude mapa zobrazovat.

juraj1985
juraj1985 #PS4 PS Vit

no papier som si vyrobil ale vzdy ked ho chytim mam ho v pravej ruke. neviem ako ho mam vziat do druhej ruky aby som sa vedel na tu mapu pozriet.

POciSEM
POciSEM #DooM 3

Vyrobíš si papír a když ho vezmeš do ruky tak z něj bude mapa.Můžeš si vyrobit i takovej celkem funkční kompas takže by ses měl dozvědět kudy tudy.Navíc snad každej tejden vyjde aktualizace a já už to chvíly nehrál takže je možný že tam přibylo pár nových věcí.

juraj1985
juraj1985 #PS4 PS Vit

no myslel som že ako je v hrách mapa či je aj v minecrafte. aby som vedel kám sa mám vrátiť keď sa pustím do preskúmavania sveta.

POciSEM
POciSEM #DooM 3

Jak to myslíš mapy? Mapu si vyrobíš normálně z prázdnýho papíru.

juraj1985
juraj1985 #PS4 PS Vit

zdravičko ľudia. chcel by som sa opýtať hráčov čo hraju na PS Vita či je v hre nejaka možnosť mapy???

senator

Čau lidi, poradíte někdo na trofej Lion Tamer, na PS4 po nějakým update to prej nějak blbne a nechce ji to dát. Maj se rozmnožit Oceloti, ale píše nám to že jsou ve světě Minecraft přemnožený, co máme udělat, dík za radu.

jesterkacz

Ttaky jsem hrál na pc strasnej žrout času :-D ale bohužel ta hra ma plnou svobodu a neměl jsem motivaci stavět dál. Mohli tam dat nějakej příběh nebo aspoň spoustu challenge :-D do tý doby budu jen u warez :-$