No jo to máš recht :) Sice pochybuji že se na ni vybere... :) ale byla by alespoň sranda :)Takže... NEMAM PENÍZE NA KONZOLI.... Pokud chceš dej vědět a tady s chuckym ti založíme prispevkovy blog....
Co, že jsem se to snažil vyvolat? „Hejt“. To jsi řekl, ale Ty, že ho vyvolávám. Kdybych ho vyvolal, tak už mám dávno ban a ty by ses cítil být velice uražen. A neboj, už ti tedy nebudu kazit vlákno.
Další vlákno, které se zakládá na nulové úrovni a především obsahu a jen o vyvolání takzvaného „HATU“. Nevím jestli se tomu mám ještě smát nebo si říkat kam až dosáhne lidská inteligence, jestli se tomu dá tedy říkat inteligence.
Minecraft ani tomb raider (i když je to časovka) nepomohou xboxu k dohnani ps4 v prodejnosti... A myslím že aaa tituly jsou větším lákadlem než kostičky...
Micorosft si chce zvýšit prodejnost XBOX ONE. Mě to prostě připadá jako blbost. Minecraft si měli nechat, jelikož z toho Microsoft zase nadělá totální...(Můj názor)
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
Minecraft patří Micorsoftu, jaký je váš názor? (36)
Je mi to šumák,kostičkované hry jsem hrával před 20ti lety a stačilo.
OMG a WTF dohromady
3DS
Takže sbírka na xko? No tak to zrovna tady asi neuspěješ ale vyzkoušet to můžeme :)
Já ale nechci PS4.
Tak coooo když už nic tak alespoň zmenis nazev-zbírám peníze na konzoli
Nic asi uz koupil tetris[s14]
:D :D :D Tak se vyjádři...je to tvoje šance (sic mizivá) získat konzoli... :)
Pomoc se psem
Jak ne? My ti tu nabízíme pomoc :)
Co néé foto psa ?[s14]
:D :D :D teď jsi to dobře uzemnil :)
To né [s6][s6]
Tak tak a když to nepofrci dáme tam foto psa ze zlomenou nohou a za den má na ps4 s členstvím a battlem 4[s14]
No jo to máš recht :) Sice pochybuji že se na ni vybere... :) ale byla by alespoň sranda :)Takže... NEMAM PENÍZE NA KONZOLI.... Pokud chceš dej vědět a tady s chuckym ti založíme prispevkovy blog....
Počkat Pise konzoli ne ps4 takže trojka mu staci[s14]
Tak... prachy by se poslali adminovi jako nejzodpovednejsimu a ten by následně ps4 koupil a dotyčnému odeslal... :)
Ok ale kde vemem tu jistotu ze se za to nakonec třebas neozere [s15] a tak podobne[s14]
Tak jestli na ni opravdu nemá založíme mu příspěvkový blog :)
Samozřejmě s jeho souhlasem :)
Já sem pro kvůli ps4 ale[s14]
Že by jsme tu na něj zorganizovali dobrosrdecnou sbírku? :)
Asi ti pujcim na tu konzoli pac ps4 rozhodne není hnus.
A mohu vědět co se ti líbí? :)
PS4 je taky hnus.
Jako je... ale to z něj nedělá špatnou konzoli...
Xbox One hnusnej.
Co, že jsem se to snažil vyvolat? „Hejt“. To jsi řekl, ale Ty, že ho vyvolávám. Kdybych ho vyvolal, tak už mám dávno ban a ty by ses cítil být velice uražen. A neboj, už ti tedy nebudu kazit vlákno.
Tak promiň, nevěděl jsem, že vyvolání "hejtu" je názor[s8]
Pavle a Já jako co, jsem napsal nic? Také jsem napsal jen svůj názor nic víc nic míň, jako ostatní nade mnou.
PredatorKRcz, no jak vidím tak to ty spíš tady vyvoláš HATE, já chci jen vědět názory ostatních.
Další vlákno, které se zakládá na nulové úrovni a především obsahu a jen o vyvolání takzvaného „HATU“. Nevím jestli se tomu mám ještě smát nebo si říkat kam až dosáhne lidská inteligence, jestli se tomu dá tedy říkat inteligence.
Minecraft ani tomb raider (i když je to časovka) nepomohou xboxu k dohnani ps4 v prodejnosti... A myslím že aaa tituly jsou větším lákadlem než kostičky...
No napadá mě Nokia 3310 :D
Ano, ale proč zrovna Minecraft (nejznámější hru) :D
Mě je to jedno. Budou další a další hry. Moc bych to neřešil.
Micorosft si chce zvýšit prodejnost XBOX ONE. Mě to prostě připadá jako blbost. Minecraft si měli nechat, jelikož z toho Microsoft zase nadělá totální...(Můj názor)
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.