Konzolista.cz

Minecraft (25)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Heymi9615
Heymi9615 ##nolife
orfi

technická, minecraft na xboxu v GP, jde nějak přenést vytvořené světy do pc nebo tabletu pod stejným loginem? save světa je patrně v xboxu a ne na cloudu aby se dal nahrát odevšad

tatulda89sk
tatulda89sk #ps4 ,ps5

Cavte asi oživim trochu zašlé téma, ale mal by som otazočku...Mame Mc na ps5 a syn ho ma na nintende switch Lite.Mame vytvoreny svet na ps5 ešte z ps4 a on hra na nintende switch ten isty svet ako je na ps5 a otazka nastava čo sa stane s trofejami ked svet vytvoreny na ps5 sa hra na switchi .Dakujem ak niekto vie

TommyAngelo
TommyAngelo #MrBardys

Jo pardon tak to mám pořad placeny, u dema mi naskocilo jen download...

TommyAngelo
TommyAngelo #MrBardys

Tak super mi to na store skočilo ke stažení i na ps3 až dnes zdarma Asi až když se mi synchronizovaly trofeje přes večer tak se to chytlo . Jak funguje on-line? Ono se nejde náhodně k někomu připojit a mohu jen k přátelům?

Romane musíme to LBP testnout

Roman Heri  VR MORFEUS

LBP 😀 dnes uvidime jestli pujde spojeni mezi prateli pac mi porad hazelo,hlasku failed ze mam byt online.😂Tak bud a nebo,ale radi otestujem nejakej level,ze Tommy😁

RashCZ

TommyAngelo: Podívej se spíš do Download listu, zda tam máš Minecraft položky pro PS3. Já jsem tam měl demo + update na plnou verzi.

EDIT: Případně zkus "koupit", dát do košíku, jestli ta cena bude i tam, nebo to bude za 0,00.

TommyAngelo
TommyAngelo #MrBardys

Tak já nevím, když kouknu na PS store mám tam normálňe cenu 😞

POciSEM
POciSEM #DooM 3

Jde to určitě protože sem ho kupoval jenom na vitu a asi po půl roce sem zjistil že mam purchased i u ps3 ale jak sem psal,na televizi mě to moc nebavilo.Myslel sem že ta vykreslovací vzdálenost bude větší když je to výkonější mašina ale neviděl sem žadnej rozdíl.

TommyAngelo
TommyAngelo #MrBardys

Tak to ještě kouknu na ps3 až se dostanu domu, bylo by super jestli to tam bude ke stažení

POciSEM
POciSEM #DooM 3

S vita verzí funguje cross-buy na ps3.Ps4 by sis musel koupit.

TommyAngelo
TommyAngelo #MrBardys

Zrovna jsem to koupil digitálně jen na Vitu 🙈😀 no škoda. Ale díky za info.

POciSEM: díky kouknu na ně.

RashCZ

TommyAngelo: Já mám Minecraft krabicovku na Vitu, v tom byl kupón na PSN digital edici pro PS3 i pro Vitu. Pro PS4 jsem dokoupil slevnene za 109 CZK (jaro 2015). Snad Ti to info pomůže.

POciSEM
POciSEM #DooM 3

Podle tohohle link Normálně dáš tu prostřední planetu a tam je položka search.MP sice vůbec nehraju protože se furt pachtim v editoru ale chybí mi pár online trofejí a zrovna z lbp bych tu platinku bral takže neni problém.

TommyAngelo
TommyAngelo #MrBardys

To by šlo. Jen mi řekni jak a kde to najdu. Zatím teď teprv dohrávám story mode .No a můžem zahrát někdy spolu a ještě s Romanem Herim, my jsme domluvený že zahrajem.

POciSEM
POciSEM #DooM 3

Zahraj si moje levely a užiješ si ho ještě víc LBP na vitě hraju už čtvrtym rokem a ještě sem neřekl poslední slovo.

TommyAngelo
TommyAngelo #MrBardys

Taky si právě říkám že by mě to na TV nebavilo. Tam si radši zahraju něco ,,hezčího,,. Ale na Vitu by to mohla být pěkná odreagovačka. Třeba jako little big planet na Vitu, který bylo teď ve slevě za 100 a hodně si ho užívám...

POciSEM
POciSEM #DooM 3

Ne nejde.Můžeš jenom na ps4 nahrát svůj svět a přetáhnout si ho pak do vity a naopak.Na vitu je to bomba ale na televizi mě to nebavilo.

TommyAngelo
TommyAngelo #MrBardys

Demo mě prostě chytlo . Kamarád to má na ps4 ale mě právě nejvíc láká ta Vita. Nevíš jestli by pak bylo možný hrát on-line s hráčema co mají ps4?

Unholyu

na vitu byl minecraft jako delany neboj se porizeni ovsem je skoda ze sony nechce propojeni serveru s xboxem a switchem

TommyAngelo
TommyAngelo #MrBardys

Když kouknu na store na Vitu je vlastně napsáno jen ,,cross-platform Play (ps3),, a o tom levnějším nákupu jsem něco četl ve fóru na ign. Jen už to bylo starší, tak nevím jestli tomu mám věřit. Ale stejně bych to asi hrál převážně na Vitě.

Edit. A bylo to na Vitu dobrý? Já předtím minecraft nehrál. Teď jsem zkusil jen demo na Vitu. Tak jestli je lepší hrát na ps4 nebo Vitě.

Ještě se mi líbí Dragon quest builders...

starwarsak
starwarsak #Beau Seant

mal som na ps4, a potom som kupoval na vitu (ked som ju este mal) za plnu palku

Unholyu

nechci kecat ale myslim ze tato hra se kupuje na kazdou platformu zvlast

TommyAngelo
TommyAngelo #MrBardys

Ahoj, zajímalo by mě jak je to s minecraftem a cross-buy. Dočetl jsem se dobře že když koupím PS vita verzi tak dostanu minecraft i na ps3 je to tak? A na fóru jsem se dočetl že když už máte koupený minecraft na PS 3 a PS Vitu. Tak na ps4 už je jen nějaký menší doplatek. Nevíte jestli to tak opravdu je?

DominikFajner

Pojďte někdo zapařit. :D