Pred par dny jsem zrovna dal platno...hele,zbav se aspon jeho bodyguardu.Dostan je na svou stranu a pak kdyz pujdes na nej,tak je povolej at ti aspon pomuzou...
Čau, dohrál někdo tuhle hru? Potřeboval bych poradit Mám před sebou poslední příběhovou misi,ale je zamčená,protože musím mít 5 Warchief,jednoho mám,ale ty ostatní jsou těžký-Warchief,ochranka a dalších cca. 20 nepřátel a to se fakt nedá Takže nemá někdo nějaký tip jak na ně? Nedělám třeba něco špatně? Nechci to vzdát, když jsem už u konce
Middle-Earth: Shadow of Mordor (9)
Ahoj, potřebuji pomoc ha mi běží v pořádku jen mi nejde zobrazení hlavní mise na mapě a navigace k ní. nevíte někdo co s tím prosím moc.
Ale bacha at ho nekillnou zase...ale jde to.Stacu ho vlastne pak chytnout R1 myslim
Že mě to nenapadlo Tak díky za radu.
Pred par dny jsem zrovna dal platno...hele,zbav se aspon jeho bodyguardu.Dostan je na svou stranu a pak kdyz pujdes na nej,tak je povolej at ti aspon pomuzou...
Čau, dohrál někdo tuhle hru? Potřeboval bych poradit Mám před sebou poslední příběhovou misi,ale je zamčená,protože musím mít 5 Warchief,jednoho mám,ale ty ostatní jsou těžký-Warchief,ochranka a dalších cca. 20 nepřátel a to se fakt nedá Takže nemá někdo nějaký tip jak na ně? Nedělám třeba něco špatně? Nechci to vzdát, když jsem už u konce
milhaus: Bohužel dneska jedu na Particku. Já se ti pak ozvu.
vecer bych mel byt online, tak klidne muzem pokecat pres chat.
Ahoj,já to udělal před pár dny na platinu,co potřebuješ?
Hraje to nekdo? potreboval bych s par vecma poradit [s14]
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.