Konzolista.cz

Metro-Last light(PS3) hrači?? (124)

Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
TonyDi

Zdravím všechny :), nenajde se mezi vámi nějaká dobrá duše z Hradec Králové, která má na disku hru Metro: Last Light PS3 na půjčení. Já jsem si koupil hru ze storu a nejdou mi tam udělat poslední dvě trofeje, podle informací, co jsem četl na netu, musím mít diskovou verzi, aby mi cinkly :DDD.

lukasholak
lukasholak #CHELSEA

Kupujete si někdo DLC? O MP zatím žádné zprávy tak že asi nebude??Ach jo ..

Wickett
Wickett #Sorted

Cinknou ti obe.

Pavlicek09
Pavlicek09 #B.O.R.E.C.

Technický dotaz:pokud dohraju hru na hraničářský hardcore režim,tak cinknou obě trofeje?Nebo musím hru dohrád jednou na obyč hraničáře a jednou na hardcore?

lukasholak
lukasholak #CHELSEA

u Xboxu to takto bude :) zda li u PS4 neni potvrzeno ale urcite bude nebude to delat jen jedna platforma ne?

🎥MistrJakub🎥
🎥MistrJakub🎥 #PS VLÁDNE
👍1

převedou je to potvrzený ;)

Coloradak
Coloradak #Coloradak

te´d ještě aby se na PS4 převedly všechny účty i s trofejemi, jinak to nemá cenu sbírat

lukasholak
lukasholak #CHELSEA

Ták a PLATINA na PS3 doma :)

Shadow Ranger- ikoho s lidí nezabíjet vubec nikoho až tedy na konci v D6 kde mate rotačak tak jen střílet na tu obranu ze štítama...utanty sem nektere také zabil a to ze zbraní..Pžed kostelem jak mate Bosse tu vlkou rybu boco :D nevím jak se jmenuje.. :D pak vpodzemnim meste ale tam sem je pozabíjel vrhacím nožem..a pak před koncem Bosse tech vlkodlaku bez zbraně to prostě nelze udělat :) tak asi tak přeju vám stejnej uspěch ...

lukasholak
lukasholak #CHELSEA

ten shadow ranger urcite na normal by se mel zvladnout...Hardoce asi ne pac jedna nebo 2 kuly a je po vas..Podle videi sem videl ze se mezi nimy pohybovla jak nic na hardcore asi tesko zvladnutelne .To same ve vlaku bez sance projit s omracenim :D

oravak

Zdravím všetkých hráčov Metra.Platinu mám hotovú týždeň. Poviem Vám riadna drina.

Trofej Shadow Ranger sa neda prejsť v Ranger móde alebo Hardcore, aspoň mne sa to nepodarilo. Nesmiete zabiť žiadneho človeka, mutantov možete zabijať bez problémov.

lukasholak
lukasholak #CHELSEA

tady trofeje pro Metro last light ale v Sk:

link

lukasholak
lukasholak #CHELSEA

Mě schází už jen shadow ranger a mam platinku :) vše mám ...

Coloradak
Coloradak #Coloradak

okej, dík, takže to rozjedu zrovna na ten Ranger. Taky by to chtělo překlad trofejí, protože některé fakt nechápu

lukasholak
lukasholak #CHELSEA
👍1

jo jo zabil sem je jak je ten vlak plnych vojaku tak sem do nich strilel proste kde jsi prinucen vyvojari tak muzes zabijet tak ze bossy a a treba podzemnim meste kde mas ty mutanty tak jak je musis zabit abys otevrel ty vrata tak muzes jinak bez zabiti to nejde...pohoda..

Jo a musis zachranovat ty civilisty..Treba v misy BAndite jak mas odbocku volani zensky tak ji zachran nez ji zabiji a pak jak jdes tou sachtou jak nackove strileji na svazane rukojmi tak to stihni nez toho jednoho dorazi abys vyslechl co ti rekne tim padem dotoho i plati abys poslouchal vsechyn komentare a lokality :) a mas trofku kdyz to budes delat dobre tak se ti vzy probline obrazovka s kapkovou ozvenou :)

Coloradak
Coloradak #Coloradak

jo a zabyl jsi pár vojáků či mutantů? abych věděl jestli nevadí když občas někoho uzemním :-)

Coloradak
Coloradak #Coloradak

:-) jo no :-) tak nevím mám to zkusit na Rangera? asi to tak udělám, zase na nejlehčí by mě to asi ani nebavilo

lukasholak
lukasholak #CHELSEA

na nejlehčí obtížnost to nedělej..neejsi přeci lama ne?,na nomal nebo hardoce to das ja sem to dal na ranger mode

Coloradak
Coloradak #Coloradak

Tu trofej jak nesmím nikoho zabít abych měl dobrý konec, nebo co nejmíň zabíjet, můžu ji udělat i na nejlehčí obtížnost, nebo se to vztahuje na hardcore?

vonKrup73
vonKrup73 #ValMez
👍1

já to mám dohrané, ale ne na tento konec... Ale dohraju to i podruhé, přesto, že už vím, co mě asi čeká... Zkusím se ožrat, vrazit hlavou do topení, dám před tím jointa, zajdu k psychologovi a nechám si vymazat mozek abych tento nespoiler zapomněl [s14] Jinak, za tohle bych řezal palce na rukou.

lukasholak
lukasholak #CHELSEA
👎1

To neni spoeler ono je to trochu i jinak :) ale ty zijes s Annou :)...Kazdej by to mel mit uz dohrany nezlob se na me [s6]

vonKrup73
vonKrup73 #ValMez
👍3

lukasholak: díky za spoiler...

lukasholak
lukasholak #CHELSEA

tak paráda..Když nezabíjite tak ten konec je vážne užásnej a dojemnej...

Aspon vím že sem nezemřel jako když odpalíte D6..A s Annou a děckem si nadále užívat rodiný život :)

lukasholak
lukasholak #CHELSEA

Ano nesmíte zabíjet vubec žádne lidi a mutanty kteří nemusíte tak zvaně pokud nejste přinuceni vývojáři :)pouze u mutantu :)

Lhikan905
Lhikan905 #Raksi

taky by me to zajimalo nebo cim jsou ovlivneny ty konce?

Lhikan905
Lhikan905 #Raksi

tjn ani v jednicce jsme toho moc neprolezli ale pokud to beres takhle tak to je aspon na dalsi 2-3 dily na povrchu je toho taky dost [s14]

lukasholak
lukasholak #CHELSEA

nákeho bladyda sem nemohl prijmout na PS3...Kvuly kapacite uz jsem si smazl 10 lidi co uz tam nejsou minimalne pul roku...tak kdyz tak muzes jeste :)

lukasholak
lukasholak #CHELSEA

Coloradak.Asi jo uvidime :D :D

Coloradak
Coloradak #Coloradak
👍2

Tak to metro ve hře je z velké části neprobádané, podle té mapy, možná se pletu ale prostředího je pořád tam dost, takže snad pokračování bude

Lhikan905
Lhikan905 #Raksi
👍1

tak jsem vcera Metro dohral a jsem maximalne spokojenej nerikam ze jednicka byla spatna ale tohle me vic bavilo hlavne to otirani masky [s14] je ale dobre ze se na vyvoji podilel i Dmitry Glukhovsky jinak by ta hra asik dopadla uplne jinak..jen doufam ze bude pokracovani kdyz byl Stalker zrusenej..her z tohodle prostredi je malo

Coloradak
Coloradak #Coloradak

lukas holak jo na PS3, Coloradak_CZ

to poslední písmenko není e ale a možná si měl tam chybu