Akční FPS

Metro-Last light(PS3) hrači?? (124)

• TonyDi
    TonyDi

Zdravím všechny :), nenajde se mezi vámi nějaká dobrá duše z Hradec Králové, která má na disku hru Metro: Last Light PS3 na půjčení. Já jsem si koupil hru ze storu a nejdou mi tam udělat poslední dvě trofeje, podle informací, co jsem četl na netu, musím mít diskovou verzi, aby mi cinkly :DDD.

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA

Kupujete si někdo DLC? O MP zatím žádné zprávy tak že asi nebude??Ach jo ..

• Wickett
    WickettSorted

Cinknou ti obe.

• Pavlicek09
    Pavlicek09B.O.R.E.C.

Technický dotaz:pokud dohraju hru na hraničářský hardcore režim,tak cinknou obě trofeje?Nebo musím hru dohrád jednou na obyč hraničáře a jednou na hardcore?

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA

u Xboxu to takto bude :) zda li u PS4 neni potvrzeno ale urcite bude nebude to delat jen jedna platforma ne?

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE
    1

převedou je to potvrzený ;)

• Coloradak
    ColoradakColoradak

te´d ještě aby se na PS4 převedly všechny účty i s trofejemi, jinak to nemá cenu sbírat

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA

Ták a PLATINA na PS3 doma :)

Shadow Ranger- ikoho s lidí nezabíjet vubec nikoho až tedy na konci v D6 kde mate rotačak tak jen střílet na tu obranu ze štítama...utanty sem nektere také zabil a to ze zbraní..Pžed kostelem jak mate Bosse tu vlkou rybu boco :D nevím jak se jmenuje.. :D pak vpodzemnim meste ale tam sem je pozabíjel vrhacím nožem..a pak před koncem Bosse tech vlkodlaku bez zbraně to prostě nelze udělat :) tak asi tak přeju vám stejnej uspěch ...

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA

ten shadow ranger urcite na normal by se mel zvladnout...Hardoce asi ne pac jedna nebo 2 kuly a je po vas..Podle videi sem videl ze se mezi nimy pohybovla jak nic na hardcore asi tesko zvladnutelne .To same ve vlaku bez sance projit s omracenim :D

• oravak
    oravak

Zdravím všetkých hráčov Metra.Platinu mám hotovú týždeň. Poviem Vám riadna drina.

Trofej Shadow Ranger sa neda prejsť v Ranger móde alebo Hardcore, aspoň mne sa to nepodarilo. Nesmiete zabiť žiadneho človeka, mutantov možete zabijať bez problémov.

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA

tady trofeje pro Metro last light ale v Sk:

link

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA

Mě schází už jen shadow ranger a mam platinku :) vše mám ...

• Coloradak
    ColoradakColoradak

okej, dík, takže to rozjedu zrovna na ten Ranger. Taky by to chtělo překlad trofejí, protože některé fakt nechápu

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA
    1

jo jo zabil sem je jak je ten vlak plnych vojaku tak sem do nich strilel proste kde jsi prinucen vyvojari tak muzes zabijet tak ze bossy a a treba podzemnim meste kde mas ty mutanty tak jak je musis zabit abys otevrel ty vrata tak muzes jinak bez zabiti to nejde...pohoda..

Jo a musis zachranovat ty civilisty..Treba v misy BAndite jak mas odbocku volani zensky tak ji zachran nez ji zabiji a pak jak jdes tou sachtou jak nackove strileji na svazane rukojmi tak to stihni nez toho jednoho dorazi abys vyslechl co ti rekne tim padem dotoho i plati abys poslouchal vsechyn komentare a lokality :) a mas trofku kdyz to budes delat dobre tak se ti vzy probline obrazovka s kapkovou ozvenou :)

• Coloradak
    ColoradakColoradak

jo a zabyl jsi pár vojáků či mutantů? abych věděl jestli nevadí když občas někoho uzemním :-)

• Coloradak
    ColoradakColoradak

:-) jo no :-) tak nevím mám to zkusit na Rangera? asi to tak udělám, zase na nejlehčí by mě to asi ani nebavilo

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA

na nejlehčí obtížnost to nedělej..neejsi přeci lama ne?,na nomal nebo hardoce to das ja sem to dal na ranger mode

• Coloradak
    ColoradakColoradak

Tu trofej jak nesmím nikoho zabít abych měl dobrý konec, nebo co nejmíň zabíjet, můžu ji udělat i na nejlehčí obtížnost, nebo se to vztahuje na hardcore?

• vonKrup73
    vonKrup73ValMez
    1

já to mám dohrané, ale ne na tento konec... Ale dohraju to i podruhé, přesto, že už vím, co mě asi čeká... Zkusím se ožrat, vrazit hlavou do topení, dám před tím jointa, zajdu k psychologovi a nechám si vymazat mozek abych tento nespoiler zapomněl [s14] Jinak, za tohle bych řezal palce na rukou.

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA
    1

To neni spoeler ono je to trochu i jinak :) ale ty zijes s Annou :)...Kazdej by to mel mit uz dohrany nezlob se na me [s6]

• vonKrup73
    vonKrup73ValMez
    3

lukasholak: díky za spoiler...

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA

tak paráda..Když nezabíjite tak ten konec je vážne užásnej a dojemnej...

Aspon vím že sem nezemřel jako když odpalíte D6..A s Annou a děckem si nadále užívat rodiný život :)

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA

Ano nesmíte zabíjet vubec žádne lidi a mutanty kteří nemusíte tak zvaně pokud nejste přinuceni vývojáři :)pouze u mutantu :)

• Lhikan905
    Lhikan905Raksi

taky by me to zajimalo nebo cim jsou ovlivneny ty konce?

• Lhikan905
    Lhikan905Raksi

tjn ani v jednicce jsme toho moc neprolezli ale pokud to beres takhle tak to je aspon na dalsi 2-3 dily na povrchu je toho taky dost [s14]

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA

nákeho bladyda sem nemohl prijmout na PS3...Kvuly kapacite uz jsem si smazl 10 lidi co uz tam nejsou minimalne pul roku...tak kdyz tak muzes jeste :)

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA

Coloradak.Asi jo uvidime :D :D

• Coloradak
    ColoradakColoradak
    2

Tak to metro ve hře je z velké části neprobádané, podle té mapy, možná se pletu ale prostředího je pořád tam dost, takže snad pokračování bude

• Lhikan905
    Lhikan905Raksi
    1

tak jsem vcera Metro dohral a jsem maximalne spokojenej nerikam ze jednicka byla spatna ale tohle me vic bavilo hlavne to otirani masky [s14] je ale dobre ze se na vyvoji podilel i Dmitry Glukhovsky jinak by ta hra asik dopadla uplne jinak..jen doufam ze bude pokracovani kdyz byl Stalker zrusenej..her z tohodle prostredi je malo

• Coloradak
    ColoradakColoradak

lukas holak jo na PS3, Coloradak_CZ

to poslední písmenko není e ale a možná si měl tam chybu

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA

Coloradek jak si na konzoly.. Mas PS3 ne? sem te zadaval a nenasel zkus me sem tam TICHNOS

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA

me zajímá ty mutanti v podzemnim meste tam to bez zabijeni nejde ...pac pak nejde otocit tim kormidlem pro vytah

• Coloradak
    ColoradakColoradak

jyb69 - okej dík, takže teď zřejmě budu mít špatný konec, potom si to dám na ranger a zkusím dosáhnout toho dobrého konce, rozhovory poslouchám všechny protože mě to zajímá co si kdo povídá, te´d ještě projít na podruhé hru bez zabíjení, hlavně budou ti mutanti nepříjemní

• jyb69
    jyb69jyb69

Coloradak - zabil jsem 1 nepřítele a měl jsem dobrej konec,takže moc nezabíjet a poslouchat rozhovory,link , pokud to uděláš podle videa,budeš mít dobrej konec

• Coloradak
    ColoradakColoradak

ten Ranger mod bude teda paráda, už teď na hardcore jsou tam občas pasáže dost těžké

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA
    1

mulighan:

:) Pustím se do toho ale i s Ranger modem tak že to bude neco v tomhle režimu neco dělat..Pak až na konec chci hardcore..

No budu ti držet pěstí ad se ti to už povede js se budu modlit ad mi naskočí ten vzpomínkovej achivent nebo me pak vazne klepne pipka ze tak malo a tenhle srac ze mi to skazi ..

• mulighan
    mulighanForrest G.
    1

Lukasholak : no já bych utíkal až bych brečel, ale jednou jsem utíkal a utíkal do jinýho levelu a pak jsem zjistil, že nesmíš spustit poplach. Naskočil novej save a bylo po žižalkách. Jak říkaš, chce to soustředit se a nikam nespěchat.

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA

no ja bych měl 2 PLATNU... Shadow ranger bude good jen se to chce soustředit a nikoho nezabíjet podstatě utect do dalšího levlu :)

• mulighan
    mulighanForrest G.

Lukasholak : tak to už Ti moc neschází :). Mě to mrzí, že mi schází jen trofej Shadow Ranger na 40. platinu.

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA

mulighan:

Tyhle vzpominky na minulost se odehrávají v kapitole Dead city(Mrtvem měste)

tak by to mělo naskočit asi???

i tak pujdu pak rad ten ranger mod a udělam to znovu s přehledem to samé 10 pastí a ty melodie a měl bych mít Platinu :) tedy jestly mi ty vzpominky nekdy naskočí teda..

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Co všechno lidi udělají kvůli digitálnímu poháru :D

• mulighan
    mulighanForrest G.
    1

lukasholak : Je to opravdu vopruz, spousta trofejí naskočí jen, když hraješ úplně novou hru a ne restart určité kapitoly. Pokud Ti to nenaskočilo, tak to musíš udělat v nový hře a to všechny vzpomínky. Stejně tak všechny hudební nástroje. Navíc někoho omylem zabiješ a trofej Shadow Ranger je v řiti.

Copak o to, příběh je skvělej, ale když ho hraju už po šestý, tak mi z toho začíná trochu bzíkat.

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA

Tak že hustý nejde mi jedna trofej!!!!

-Back to the past.....[s3]

Je to utajená teofej ale ja jí podle videa našel..Je to podívání se do minulosti,tím padem do všech pokoju a míst je jich 7 ikdyž sem všci prohlidl a ukazala se prezentace tak nic nenaskočilo a dělal sem to uplně stejně podle toho videa tak nevím zda mate taky problém s trofejí že necinkne...[s13]

link

• Coloradak
    ColoradakColoradak

Kdy budu mít dobrý a špatný konec? Když nikoho nezabiju tak asi dobrý ne? nebo je tam více faktorů?

• jyb69
    jyb69jyb69

Pozor,pokud budeš hrát podle toho videa,tak nemáš dobrej konec,ale špatnej,jde to zkombinovat,ale už je to o něco složitější,protože on to tam jen proběhne a nikde se nezdržuje,když se přidá trofej Redemption link tak ty stráže jsou už kolikrát někde jinde,protože se musí jít i jinam než jak to proběhne ve videu,ale jde to udělat.

• Pavlicek09
    Pavlicek09B.O.R.E.C.

RIDDICK: O dva příspěvky výš máš odkaz..co víc chceš?

• RIDDICK113
    RIDDICK113

ahoj tak jak to teda je muze to nekdo rozumě sepsat jakej je presne postup abych ziskal trofej shadow ranger a mel ted druhej konec hry?dekuji

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA

to je pech no ten shadow ranger

• jyb69
    jyb69jyb69

Trofej Shadow Ranger - bez zabití až na pár mutantů,bez spuštění poplachu,když jsem spustil alarm,dal jsem poslední save,na velký mutanty jsem použil i zbran

link

• Pavlicek09
    Pavlicek09B.O.R.E.C.

no to bude legrace..tak uvidíme,nějak to dopadne:)..když náhodou cinkne tak ti dám vědět[s16]

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.