Volné forum

Metal Gear Solid román (26)

• MontanaCZ81
    MontanaCZ81Buldok

Nejsem narocnej ctenar a proto se mi to taky libilo dostal jsem chut si MGS zahrat....

• Readdys
    Readdys

Munky máš pravdu hlavní je příbeh, mě jako fanouškovi se to líbí [s14]

• Sheng
    Sheng

Mě odradil už úryvek v Pevnosti. Ale je to škoda, na motivy příběhu MGS mohla být dobrá kniha

• Munky
    Munky

To jsou jenom detaily [s6] hlavní je ten příběh no ne??[s14]

• Štěkna
    ŠtěknaPure Evil

Uvažoval jsem o koupi, ale upřímně, odradili jste mě, lidi! [s3]

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer

Mitsu to hezky napsal. Je to sračka. Kdyby to nebylo z univerza MGS, tak jsem to ani nedočetl.

• kuki164
    kuki164Play3Day

Vulcan: Ok diki zajtra sa pôjdem pozrieť. Mám to cez ulicu.[s6]

• Gaz35
    Gaz35

ok díky

• Gaz35
    Gaz35

Čus nevíte o nějakým jiným online obchodě kde to maj tam jak posilal conan už to nemaj ? :( díky.

• EMILE
    EMILEMGS5:TPP

Mitsu:Ten Gears of War bych bral.Dík za informaci[s14]

• VulcanR
    VulcanRTrogári

JJ to s drakom na obalke je cislo z minuleho mesiaca, aktualne (s MGS) ma taku fialovu obalku. link

kuki: kupujem pravidelne a mozem povedat, ze u nas pevnost bez problemov zozenies vzdy len v brlohu, v trafikach ho malokedy maju (obzvlast este s knihou).

• Munky
    Munky

Lucius: Tak to je pak jasný když dáváš špatný info [s6] ..to bylo asi to starý číslo.ale podle mě ho ještě v klidu seženeš teda jestli tam u vás nebydlí moc konzolistů [s14]

• Lucius
    LuciusPan Masu

Munky: Ja se prave dival na net pred par tydny a tam byl ten drak na obalu, tak ji rikam, ze chci to s tim drakem. A prodavac ji pry nabizel jine cislo (pravdepodobne to s MGS) a ona ne, ze chce s tim drakem [s6] Jsem blbec. Snad to jeste nekde budou mit.

• Munky
    Munky

Lucius: [s6] No ten časák je takovej do fialova se žlutým nápisem a je tam nákej čaroděj :) to najdeš..

• Lucius
    LuciusPan Masu

Kurna hosi, mlada mi koupila to stare cislo s tim Paserakem :D Ja se zblaznim [s6] Co je na prebalu toho cisla kde je MGS ?

• Munky
    Munky

Taky už je doma [s14] jediná trafika ve městě a měli to tam..ted už se jenom dostat od hraní ke čtení ehm [s1]

• MontanaCZ81
    MontanaCZ81Buldok

Uff konecne i ja mam svuj vytisk -- stalo me to 2dny nervu :)) a obehani asi 10 trafik a 1 vytisk na Dejvicke metro.

• BadExHuman22
    BadExHuman22XSX💚/PS5💙

Conan: dík, určitě si to na 100% užiji.... kafe, cigárko, nohy nahoře a už se čte. přeji ti aby jsi to dostal co nejdříve[s12], je to fakt pecka a povinnost pro každého fandu MGS[s14]

• kuki164
    kuki164Play3Day

Videl to niekto na Slovensku ?

Pevnosť som u nás videl predávať. V Tescu mali aprílové číslo za nejakých 50 KČ. Pevnosť+ je nejaký špeciál popri normálnom vidaní ? Alebo tento mesiac vyšla len verzia s knihou ?

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

Už jsem to objednal na tý stránce co jsem dal ten odkazonanama co jsem neměl :) Teď hraju MGS Twin Snakes, tak se na to docela těším :)

• KoLi-xVx
    KoLi-xVx[cZ]

napis mejl do pevnoti (to zni blbe :D) urcite odpovi... nebo na jejichh fb

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

tak tady to maj: link

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

chtěl bych knihu, stáhnutý čtení, to neni nic pro mě :) Každopádně přeji pěkný počtení. Snad na to někde narazím :)

• BadExHuman22
    BadExHuman22XSX💚/PS5💙

to si asi budeš muset chvíli počkat Cony..... teprve teď to vyšlo, a koukal jsem se ti na net, ale ani slovo o online čtení [s8] bohužel, sorry[s8]

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

neměl by někdo odkaz na Pevnost s knihou v online obchodě? u nás jsem to nesehnal. Předem dík

• BadExHuman22
    BadExHuman22XSX💚/PS5💙

Tak je to doma, teď to jdu číst.... jenom jsem nevěděl že to je vlastně příběh MGS jedničky, to mne hodně potěšilo. Zaspomínám na staré časy. Jak se to zatím líbí vám? [s6]

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.