Akční TPS

Metal Gear Solid HD Collection - Metal Gear ovladani (3)

• samanosuke
    samanosuke

Potřebuju poradit. Hraju metal gear 2: solid snake. A musím najít Holly, od který dostnu 4 kartu. Ale když dojdu tam kde má být, tak tam není. Má být v B1 nebo v B2 (teď nevim který to je patro). To patro je jako kanál. Hrál jsem to asi 3x a pokaždý tam není (neskoušel jsem to na originál, ale to by mělo být stejný). Dokonce jsem to hrál i podle youtube a taky tam není. Neví někdo co s tím? Nebo je někde jinde? Nebo to mám zkusit ještě na ten originál?

• miroajax
    miroajaxWAKE

To kolecko musis drzet, zmacknout nestaci. Ale zase na to kolecko moc netlac jinak mu Snake podrizne krk, musis jen tak zlehka.

• Wickett
    WickettSorted

Ahoj, potrebuji poradit. Hraji treti dil a snazim se pouzivat CQC, ale pokazde, kdyz chytnu straz, tak se mi po dvou trech vterinach vysmekne. Uz nevim co delat. Koukal jsem do manualu a tam pisou, ze se staci priblizit potichu ke strazi, jednou zmacknout kolecko a Snake tu straz chytne a drzi. Nevim co delam spatne. Diky za pomoc.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.