Herní série

Metal Gear Solid (53)

• .Raew.
    .Raew.tv/RAEW_CZ

IMHeS:v tom pripade je jeste po 4 Acid(2016). A v Acid 2 je jeste po asi(nikde neni zminka o roce kdy se odehrava... :D Kazdopadne me prekvapilo tohle link

Nejspis se taky jedna o jinou realitu... kdyz sem to tak zkoumal, tak v tehle realite Solid Snake stale zije a nemel urychlene starnuti...

• IMHeS
    IMHeSS.O.A.D.
    1

Taky bych si to ještě dovolil opravit.

MGS3 >MGS PO > MGS PW > MGS GZ > MGS5 > MG > MG2 SS > MGS > MGS2 > MGS4 >MGR R

Ještě jsou tam někde Acidy, ale ty sem nikdy nehrál a nemám ponětí kam tedy příběhově zapadají...

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

ještě ti tam chybí portable ops to bylo mezi mgs3 a PW myslím

• .Raew.
    .Raew.tv/RAEW_CZ

MGS5 je pokracovani MGS PW ne MG3( to je 10 let pred MGS PW )

MGS3 >MGS PO > MGS PW > MGS GZ > MGS5 > MGS1 > MGS2 > MGS4

Marcel CZE: dik, na ten sem uplne zapomel

• Gunfire
    Gunfire

jaaaaj kdyz si vzpomenu jak jsem zkousel lepit nepratelum C4 na zada....tu hru jsem dohral tak 15krat...jak me sralo kdyz Sniper Wolf postrelila Merryl...tolik touhy po pomste..pro me MGS best.

• messie
    messieNeutrální

ano, skoncila... k mgs 5 nemam co bych napsal, nepovazuju to za hru ktera by mela upoutat mou pozornost...... kdyz sem videl trailer nebo co to bylo, tak mi to nic nedalo, ba naopak nevim co si o tom myslet... hlavne aby se pan genius kojima tentokrat neprepocital, uz i rising stal za hovno...... v herni brandzi se posledni dobou stava ze serie upadaji, ale proc? ja si myslim, protoze nevi kdy prestat a jen zbytecne kombinuji a zdimaji puvodni pribeh, ale to je fuk, je to jen nazor jednotlice na kterem nezalezi:-)

• Kostej-cz
    Kostej-czHORIZON

messie :skoncila ? a co MGS5 ? zajmave nazory se tu clovek dozvi MGS2 je srajda a MGS5 nezajem :) :) :) ale jo proc ne ty nejvetsi pecky nejsou pro kazdeho :) :) :)

• messie
    messieNeutrální
    3

pro me serie zacala prvnim dilem a skoncila neskutecne paradnim koncem mgs 4..... a za serii povazuju prvni, treti a ctvrty dil.....druhy dil je pro me jako jina hra ktera nemela nikdy nazev mgs nest... jak uz sem rekl, pro me tahle znacka skoncila dilem gun of patriot:-)

• ondrardd
    ondrardd
    1

same dobre veci uz se tesim jak malej na MGS5:TPP

• black mamba
    black mamba

dr.vo.pruz: psal jsem ti zprávu ;)

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

nhl2k9 a 10 mam..dohoda je mozna

• black mamba
    black mamba

ještě něco když už jsme u toho schánění her.... nemůžu sehnat nhl 2k10 , koukal jsem po hodně webech a nic. Kdyby mi někdo poradil kam se mrknout nebo jí měl někdo na prodej doma, dejte mi vědět,dikes.

• black mamba
    black mamba

Když se mě někdo zeptá na nejlepší hru co jsem kdy hrál automaticky odpovím metal gear solid. Mam doma pro mě neprodejnou originalku, tehdá to prodávali ještě s demem silent hill. Jen ostatní díly mě sklamaly. Dvojku jsme dohrál z povinnosti (raidena prostě nepřekousnu) ,snake eater nebyl špatnej, a čtyřka, ta už mě taky moc nebavila.

• Liger
    Liger
    1

Nikdy nezapomenu na chvíli kdy jsem poprvé spustil první MGS na PSX. Psal se konec roku 98 a tehdy bylo nereálné srovnávat s jinou hrou z hlediska kombinace příběhu a filmového pojetí. V roce 2001 přišel druhý díl který nastavil laťku pro ostatní hry do závratných výšin nejen díky grafice a příběhu ale i všelijakými detaily a vtípkama. Opět nikdy nezapomenu na článek na osmi stranách tuším v PSM2, který popisoval první minuty do podrobna krok po krůčku. V roce 2005 vyšel třetí díl, který byl o krapet lepší hrou a konečně přišel na řadu BigBoss a odtajnil spoustu nezodpovězeného. O tři roky později přišel čtvrtý díl, který již u některých fanoušků vzbudil nelibost ohledně samotné hratelnosti, ale příběhově se jedná o fenomenální počin, který má jeden z nejlepších zakončení v historii videoher. Bohužel všemu co je velmi úspěšné a populární hrozí nastavovaná kaše a dojná kráva a tak na mě bohužel působí MGS5. Upřímně nikdy jsem tuto hru něchtěl, ale když už musela vzniknout, mohla se posunout v době dál, nechat postavu Snakea konečně na pokoji a rozvést novou epochu s novým hrdinou. Po celou dobu přehrávání traileru za doprovodu ošklivé hudby jsem zklamaně kroutil hlavou a chvilkama si raději vybavoval scény z předchozích dílů vedle kterých působí ty nové bez špetky duše. Postavu Snakea bych přiroval k Dominiku Haškovi, poněvadž oba měli skončit v tom nejlepším a i přesto, že o pětce se zatím toho moc neví a spíše spekuluje, ostatně jak je u Kojimy zvykem, tak tentokrát tomuhle géniovi nevěřím, už jen fakt, že se zprvu distancoval od Rising, za což byl rád nejeden fanoušek, posléze hru propaguje na ulici s mečem v ruce (místo toho aby se kupříkladu zúčastnil představení PS4) ve mě evokuje, že se nejspíš zbláznil. Smutné, leč v dnešní jednoduché době standardem je, že nejdiskutovanějším prvkem je vizuální stránka. Pro mě je toto jedno z největších zklamání v mém herním životě, a pokud má v budoucnu nastat skutečný zázrak (nedějí se) a Kojima nám to vše rozumně vysvětlí, mě do té doby slušně řečeno nasral.

• El_Scorpio
    El_ScorpioPS3 4ever

Asi sa presuniem sem, pretoze ta diskusia pod clankom casom upadne. Trailer na MGS5 sa mi pacil, nesuhlasim s tymi ktori mu vytykali ze nic neprezradil v podstate a je to zlatanina cutscen z hry. U mna prave o tom trailer je, ze ma len navnadit a nic neprezradit. Chcem si nechat prekvapenia na hru, ale na druhej strane nevydrzim ten trailer nepozriet[s6] Hudba bola dobra, Garbage su fajn. Kto pozrie video na Youtube je tam kopa komentom od MGS fans ktori o tej kapele ani netusili ale pesnicka sa im paci. Inak neviem kde ste nabrali ze tam nebude Hayter (kazdopadne mne by stacil aj R. Doyle). A uvidime ako s hudbou, o tu sa nebojim ak tam nebude ani Williams. V MGS4 ta hubdba bola desna. A este moj tvrdosijny nazor - na PS3 to nebude v takom prevedeni ako ukazuje trailer. Tak to bude vyzerat mozno na PS4. Samozrejme ani na PS3 to nebude vyzerat horsie ako MGS4 (ktory vyzera dobre), ale netesil by som sa ze nieco taketo vykuzlia na sucastnych konzolach.

A este taky dodatok. Je to sice cudne, ale tak ako mnohym inym mi prirastol pribeh Big Bossa k srdcu viac ako ten Snakov.

• chasmi
    chasmichasmi

Cau,masti nekdo MGS1 na PS Vite?Ja ji na Vite mam nehratelnou ptz mi pohybu konzolky se mi samo aktivuje L1 a R1 inventar a pauzne se mi to tim..Mate nekdo podobny problem??

• inmax
    inmax

Metal Gear Solid 2 byla moje první originální hra na PC, kterou jsem koupil za plnou cenu, hned co vyšla. Vlastně doteď i jediná [s6] Jinak jsem ještě hrál jedničku na PS a pak i na PC. Další MGS si chci dát na 3DSku.

• hostivar-patriot
    hostivar-patriot

Ano přátelé MGS 1 jsem kupoval hned první den co to u nás vyšlo a uchvátilo mě to a nepustilo a ted je tu mám seřazené všechny vedle sebe a vůbec mě nevadí že mají rozdílné obaly na opak sluší jim to spolu ........ přenádherná hra... nejlepší serie světa co muže být ......

Pan Kojima je kapacita

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

Kr4tos MGS srdcovka co se ti zaryje pod kuzi a nepusti [s1] [s4] [s6]

• hawk158
    hawk158Gamer

nechce tuhle hru nekdo koupit z Ps Storu?? Na kazdyho by to vyslo asi na 38 kc. Kdyz nekdo bude mit zajem at napise sem nebo at mi napise soukromou zpravu. Ale za 38 Kc je to jako zadarmo ne.

• HerrFlick
    HerrFlickJOZXYQK

na US store za necelých 10 dolarů.... [s14]

• Cao Cao
    Cao Cao

Pokud to pořát ještě scháníš na AUKRO.cz ho mají za 599kč [s1] link

• Cao Cao
    Cao Cao

Ten kdo chce sehnat MGS 1 na PSX skoušet AUKRO.cz tam jsem nedavno koupil 100% stav MGS1 na PSX za 500Kc [s1]

• roubajs
    roubajsT - 600

Ajajaj co jsi mi to udelal, zase me mrazi po celym tele co jsem to slysel.

• Dexter.J
    Dexter.JYakuzaLord

no v hlouby duše mě napadá ještě jedna lepší série,ale nebudu nic říkat xDD

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

Rick Deckard: Lidi,prosimvas neukazujte mi to prosim :D...Kdyz to vidim,uplne mi vhrknou slzy do ociii...Ja tu serii MGS Proste MILUJUUUUUUUUUUUUUUU,je to vic nez jen hra...Ani neni mozny,jak je nekdo schopen neco tak Bozskeho vytvorit...HIDEO KOJIMA klanim se ti...A MGS BEST GAME a kdo namitne,ma co docineni se Snakem :)...Hrablo mi no co,to se obcas i normalnim lidem stava...

• Rick Deckard
    Rick Deckard

link

sice to není ta pomalá verze, co chceš, ale taky není špatná. :D

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

Ja mluvil o MGS4 :)...Je jasny,ze na PS1 hry trofeje nejsou a nebudou...

• geobbu
    geobbuWHO CARES

? [O_o] MGS1 je only PS1/PC a tam pokud vím, nejsou a nikdy nebudou trofeje :)

edit: Jinak fanoušci, můžete se předvézt ve svých znalostech. :) Tady jsem vám nadhodil jednu písničku ze soundtracku link a sháním tu samou, akorát v normální, nebo-li zpomalené verzi.

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

Verim,ze ty Trofeje tam budou :)..Ta hra si to totiz zaslouzi...

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.