Akční TPS

Mercenaries 2: World in Flames - Pomoc s trofejí: Mercenaries 2: World in Flames (24)

• vlasta mastil
    vlasta mastilRE

dik moc napisu az to sprovoznim..

• mattias-47
    mattias-47

vlasta mastil: můžeš to zkusit, ale spíš to bude chtít nějakou hru s multiplayerem, kde jsou právě ty licenční podmínky. Já to řešil s oficiální českou podporou EA a tam mi týpek navrhnul, že když mu dám svoje přihlašovací údaje, tak mi to zprovozní. Vše proběhlo bez problémů, ale zase je to dost o důvěře.

• Yarda
    Yarda

Nekde jsem cetl ze se musi potvrdit stare EA podminky - pomuze Medal Of Honor Airborne.

Jeste NFS:HP demo. Na kamosove ucte jsem zahral multak NFS:HP full game ale nepomohlo to - mercenaries 2 zamrzlo.

• vlasta mastil
    vlasta mastilRE

taky se pridam..myslel jsem ze sem koupil zmetek kterej se sekne hned po spusteni...myslite ze na spusteni bude stacit mirrors edge nic starsiho od EA nemam.dik

• mattias-47
    mattias-47

Já vím, taky mi to dělalo. Problém se dá vyřešit, když si na svém účtu spustíš hru Army of two, či nějakou jinou starší hru od EA, která vyžaduje nějaké potvrzení licenčního ujednání.

• Yarda
    Yarda

Jo co-op mne jede. Dost lidem kdyz hru zapnou tak zamrzne [s13]

• mattias-47
    mattias-47

hru mam, s casem je to horsi, ale pridej si me a muzem se domluvit... jede ti vubec co-op ?

• Yarda
    Yarda

Nekdo na co-op trofeje? [s14]

• TonyRocky
    TonyRocky

Ano.

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

takze staci vymazat saved data a mercenaries 2 world in flames hrat od zacatku a trofeje bi mely nabihat

• TonyRocky
    TonyRocky

Ne.

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

chtel jsem se jen zeptat kdyz si dam do mercenaries 2 world in flames cheaty jestli mi budou nabyhat trofeje

• miroajax
    miroajaxWAKE

me se treba stalo, ze nepratelsti vojaci strileli slepejma, proste nelitaly jim od bouchacek zadny kulky a to je pak k nezaplaceni takovej bug, hlavne pri chytani tech dustojniku, protoze ty jejich vojaci je hodne casto zabili granatem nebo ranou z tanku a to pak celkem nastve, kdyz to musim delat znova :D

• jarda90
    jarda90JK90

no hledání beden jo jo třeba, jak stačilo proletět jenom nad tim místem [s6] ...a nebo vydělat miliardu taky dobrý [s6] ...s falloutem sem problém co se týče trofejí ani neměl snad, že by tam byla nějaká chyba

• miroajax
    miroajaxWAKE

presne, nejzabugovanejsi hra, snad jeste vic nez Fallout, ale nektery bugy celkem bodly :D

• jarda90
    jarda90JK90

jj [s6] , mercenaries byla asi nejhorší hra na trofeje, co jsem zatim hrál, jindefakt problémovější nejsou myslim...třeba strejda vyhořel na tom, že si nechal úkoly od číňanů až na konec, jenže při výběru strany jak máte na výběr u jedný mise na konci zvolil tu proti číně...no a pak už ty úkoly neměl zobrazený na mapě ani když uplácel co to dalo [s6] ...a nebo kiks s vydělánim miliónů je taky slušnej

• REK-CZ
    REK-CZ

Nejlepsi bylo. kdyz jsem se k nejakymu generalovi hodinu opatrne probijel a kdyz uz jsem byl u nej, tak ten mamlas po me hodil granat a zabil nas oba :)

• MILOS-53cz
    MILOS-53czRUN OR DIE

tak dlouho sem tady na tudle trofej Aces High kaslal,ze ted ji jako jedinou v Merc.nemám a nevím jestli se vubec dokázu premluvit abych ju nekdy dodelal![s4][s6]

• jarda90
    jarda90JK90

jj, jak píše Dawwer, před každym novym si to ulož, nebylo vyjímkou, že volové se propadali do země, padali ze skal atd.. A ještě doporučuju si sesbírat všechny věci (demolice, bedny, závody) před dodělánim příběhu

• Dawwer
    DawwerTOBELL

Vidím že máme všici na tuhle hru veselé vzpomínky:D

Jinak se toho zas až tak neboj, hlavně si to před každým "honem" sejvni. Většina, až teda na pár vyjímek, je v pohodě;)

• REK-CZ
    REK-CZ

Pfuff ani mi to nepripominej... :)

• jarda90
    jarda90JK90

a počkej až budeš dělat online trofeje...viď Reku [s6]

• REK-CZ
    REK-CZ

Presne tak pane! :)

• Lrici
    Lrici

Aces High To mám všechny pochytat živí nebo jak?

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.