Tak je to tva vec vid,ale nikomu by to blby asi nebylo,kdyz by mu to prislo vhod a tesi se na to.Navic je to jen blbej klic a kdyz ho nepotrebujes tak nutne,tak ho tady opis a ten prvni co ho zada ma stesti.Jaky pak rozbroje ne?
No,nevim zdali bylo psano ZADARMO ci PRENECHAM ZADARMO.Ja kdyz sem mel klice do bety Battlefield: Bad Company 2 tak jsem tri rozdal ZADARMO tak jak se lidove rika a nic sem za to nechtel.Ono se muze nekdy stat,ze cloveku co ho das ZADARMO se ti muze nekdy odvdecit nekdy jindy,treba tim klicem na jinou hru.
kumu chcete davat pres drzku, tak clovek vam tady nabidne za zadarmo klic (mozna jsem spatne napsal, nebo jste to spatne pochopili), kdybych vam nabidl nejakou jinou hru + doplatek z mi strany to by jste mluvili jinak co?? Ale jelikoz jak vydim ze nic zadarmo nechcete tak vam nic priste nenabidnu.
Medal of Honor - medal of honor beta klic (12)
čaute jestli se neco chysta tak si me kdyz tak pridejte nick STRIKERcz89
jestli neumi nekdo cist, tak to napisu znovu klic uz jsem nekomu dal
jaj co to je??LOL??FAKE?to asi neni klic co?
Tak kdo bude nejrychlejsi ..LOL8-FAKE-7AHA ..:)
Tak je to tva vec vid,ale nikomu by to blby asi nebylo,kdyz by mu to prislo vhod a tesi se na to.Navic je to jen blbej klic a kdyz ho nepotrebujes tak nutne,tak ho tady opis a ten prvni co ho zada ma stesti.Jaky pak rozbroje ne?
jak jsem psal v pripade zajmu vymenim za neco tak jsem to myslel jako kdyby to bylo nekomu blbi si to brat zadarmo.
jeeperscz: sorry uz jsem ho dal nekomu jinymu.
No,nevim zdali bylo psano ZADARMO ci PRENECHAM ZADARMO.Ja kdyz sem mel klice do bety Battlefield: Bad Company 2 tak jsem tri rozdal ZADARMO tak jak se lidove rika a nic sem za to nechtel.Ono se muze nekdy stat,ze cloveku co ho das ZADARMO se ti muze nekdy odvdecit nekdy jindy,treba tim klicem na jinou hru.
cau dal by jsi mi pls ten beta klic
kumu chcete davat pres drzku, tak clovek vam tady nabidne za zadarmo klic (mozna jsem spatne napsal, nebo jste to spatne pochopili), kdybych vam nabidl nejakou jinou hru + doplatek z mi strany to by jste mluvili jinak co?? Ale jelikoz jak vydim ze nic zadarmo nechcete tak vam nic priste nenabidnu.
samanosuke : To neni moc lákavá nabídka,já ti dám přes držku 2x víc,bereš? [s6]
samanosuke: Mám tu jednu volnou "přesdržku" za tu sviňárnu bereš?
ma klic k beta verzi moh a ja ho nevyuziji tak v pripade zajmu vymenim za neco.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.