Akční FPS

Medal of Honor - medal of honor beta klic (12)

• STRIKERcz89
    STRIKERcz89

čaute jestli se neco chysta tak si me kdyz tak pridejte nick STRIKERcz89

• samanosuke
    samanosuke

jestli neumi nekdo cist, tak to napisu znovu klic uz jsem nekomu dal

• lidr13
    lidr13

jaj co to je??LOL??FAKE?to asi neni klic co?

• Maxyking
    MaxykingResistance

Tak kdo bude nejrychlejsi ..LOL8-FAKE-7AHA ..:)

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE
    1

Tak je to tva vec vid,ale nikomu by to blby asi nebylo,kdyz by mu to prislo vhod a tesi se na to.Navic je to jen blbej klic a kdyz ho nepotrebujes tak nutne,tak ho tady opis a ten prvni co ho zada ma stesti.Jaky pak rozbroje ne?

• samanosuke
    samanosuke

jak jsem psal v pripade zajmu vymenim za neco tak jsem to myslel jako kdyby to bylo nekomu blbi si to brat zadarmo.

jeeperscz: sorry uz jsem ho dal nekomu jinymu.

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE
    1

No,nevim zdali bylo psano ZADARMO ci PRENECHAM ZADARMO.Ja kdyz sem mel klice do bety Battlefield: Bad Company 2 tak jsem tri rozdal ZADARMO tak jak se lidove rika a nic sem za to nechtel.Ono se muze nekdy stat,ze cloveku co ho das ZADARMO se ti muze nekdy odvdecit nekdy jindy,treba tim klicem na jinou hru.

• jeepersCZ
    jeepersCZPS5 XSX NS

cau dal by jsi mi pls ten beta klic

• samanosuke
    samanosuke

kumu chcete davat pres drzku, tak clovek vam tady nabidne za zadarmo klic (mozna jsem spatne napsal, nebo jste to spatne pochopili), kdybych vam nabidl nejakou jinou hru + doplatek z mi strany to by jste mluvili jinak co?? Ale jelikoz jak vydim ze nic zadarmo nechcete tak vam nic priste nenabidnu.

• DarkBlade
    DarkBlade

samanosuke : To neni moc lákavá nabídka,já ti dám přes držku 2x víc,bereš? [s6]

• TumaPetr
    TumaPetr

samanosuke: Mám tu jednu volnou "přesdržku" za tu sviňárnu bereš?

• samanosuke
    samanosuke

ma klic k beta verzi moh a ja ho nevyuziji tak v pripade zajmu vymenim za neco.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.