Akční FPS

Medal of honor 2010 (15)

• Cobra
    Cobra

@Munky: máš zprávu, díky

• Munky
    Munky

@Cobra: no většina lidi to hrála cca 10 let zpátky, takže těžko říct jestli ti ještě někdo poradí Já platinu mám, ale co bylo konkrétně potřeba udělat pro některé online trofeje už si asi nevzpomenu. Maximálně se můžu podívat na nějaký návod a pak ti napsat o co jde. Akorát nevim, co všechno ti chybí..

• Cobra
    Cobra

@sergej781: nějaké trofeje jsem tam už v mulťáku sebral, pár kousků chybí.Ale já nejsem klasický hráč multiplayeru, jen jsem to vyzkoušel, když už jsem to rozehrál.Teď mi chybí už jen hard dojed a tier 1 a je vyzbirany singl úplně, ale v tom mulťáku jsou věci na které bych se chtěl zeptat těch,co to hrajou nebo hráli.

• sergej781
    sergej781Krabičky

@Cobra: ten jsem tam nehrál a bojím se, aby ti vůbec fungovaly servery, no uvidíš

• Cobra
    Cobra

Bych potřeboval pár věcí ohledně te blbosti multiplayeru, já to poprvý zapnul a některý věci jsou divný 😂🤣bo mulťák běžné nehraji, tak někdo kdo hral online,bych se ho na pár věcí zeptal. Když tak dejte vědět kdo mulťák hrál,bych napsal zprávu. Díky

• sergej781
    sergej781Krabičky
    1

@Cobra: mám samozřejmě všechny kromě verze VR a věřím, že to zvládneš

• Cobra
    Cobra

@Tomik: já taky,ale potřebuji něco z toho Afgánistánu co byl😊

• Viribusunitis89
    Viribusunitis89PC ♥️
    2

@Cobra: Mám Medal of honor Frontline.✌️

• Cobra
    Cobra

Zdravím, mám takový dotaz, už to asi nikdo nemáte z ps3 že? Teď jsem to z nostalgie rozjel🤔 bych se rád zeptal na pár věcí, dík

• marvinekCZ
    marvinekCZ

muj nick je MarvinekCZ

• jiridvorak515
    jiridvorak515

Cau pokud bude dost lidi tak se pripojim.Hru jsem jeste ani nehral v singl,ale Platinu chtit budu.

nick jiridvorak122

• alex33cz
    alex33cz

Fajnovej nick kolikkku

• kolikkk
    kolikkkAwesome

Zdravím, rád pomůžu, jelikož mi ty trofeje též chybí.

PSN:jdidohovna

• Citroon22
    Citroon22

psn: Citroon22

• Citroon22
    Citroon22

potrebujem pomôcť s multiplayerovymi trofejami v tejto dementnej hre...Malokedy sa k tomuto uchylujem a vacsinou si trofeje uhram poctivo, ale táto hra je fakt neskutočná p*čovina a už na to nemam nervy

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.