RPG

Mass Effect 3 - Vše o Mass Effect (29)

• deepthr04t
    deepthr04t

Nicméně Omega a hlavně Citadel byly na insanity docela challenge :)

• Seth123
    Seth123

schopnosti se daji namapovat na tlačítka když si zastavis hru a vybýráš si schopnosti co akorat použiješ a dá se i namapovat 1 schopnost doprovodu na levou a pravou šipku.

Jinak insane je trapně lehký oproti ME2 insane

• zradce
    zradce

a tim jak na to najedes se ti tam ukaze tabulka co kam muzes priradit.ja granaty nepouzival. i na insanity jsem se jen prostrilel

• EMILE
    EMILEMGS5:TPP

Já to mám tak,že podržim R2 najedu analogem na granát a zmáčknu X jinak nevim jak jinak by to šlo[s6]

• zradce
    zradce

musis si granaty priradit k nejakemu tlacitku L2 , R2 nebo trojuhelnik

• pajka
    pajka

Zdarec mám trapnej dotaz ale jak můžu v v Mass effect 3 házet granáty [s6] mačkám co se dá a v ikonce mám pořad 3 granáty nvm co mám dělat díky za pomoc

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

Ok mrknu na to pak...diky

• deepthr04t
    deepthr04t

Zdar, soundtrack je v digitální podobě stažitelnej z netu. Už si nejsem úplně jistej ale myslim že z oficiálních stránek Bioware. Na jednom z letáčků v tý krabici by měli bejt podrobnosti.

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

Zdravim chci se zeptat, kdo ma sberatelku N7, dnes jsem si ji koupil v JRC na PS3, na strankach uvadeji, ze obsahuje i soundtrack, ale jaksi ho tam nemuzu najit, tak se chci zeptat kdo sberatelku ma, zda ho tam mel, ci je soundtrack k dostani formou stazeni z PSN. Dik

• tuzemák
    tuzemák
    1

KoLi-xVx: Díky moc[s14]

• KoLi-xVx
    KoLi-xVx[cZ]

zapsi PS store nahore mas downloads a tam si najdi ten online pass v tom seznamu pokud jsi ho zadaval tak tam bude ulozenej(jako vse co jsi kdy stahoval) a stahni si ho znova(zadarmo to je)[s14]

• tuzemák
    tuzemák

Potřeboval bych poradit ohledně online passu. Když jsem po delší době zapnul ME3, tak mi nešel spustit, protože se zaseknul hned v menu při kontrole stahovatelnýho obsahu. Tak jsem zajel do ps3 data utility a smáznul dlc a patches. Jenže se s tím smazaly údaje o passu. A teď, když chci hrát mulťák tak to chce zadat kód, kterej ale po druhý zadat nejde a novej kupuvat nehodlám. Můžete mi poradit co s tím?

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

No tak ten Extended cut to teda nevim co to je zas za ulet...

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Tak se musim pridat ke kritikum konce... Tohle si ta serie na konec nezaslouzila

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

700 mb tusim ze to bylo+ instalace 4gb

• kuki164
    kuki164Play3Day

No super, koľko asi tak zaberajú ?

• lidr13
    lidr13

kuki v baleni bude kod na ty DLC,ty musis stahnout ze Storu

• kuki164
    kuki164Play3Day

Práve som si objednal Mass Effect 2 na PS3. Neviete ako je to s tými DLC. Sú priamo na disku alebo ich mám sťahovať, je tam asi nejaký voucher. Mám len 40GB PS3 preto sa pýtam.

• Deshien
    Deshien

2DarkEye:nevim jak u tebe ale kdyz na tebe nabehne krogan nebo stadecko pejsku neni nad poradnej melee utok... To se hodi a pokud bude posilen tak jedine dobre.. ted byl na tezsi obtiznosti bez upgradu jen tak pro rychle odhozeni nepritele.Zkratka melee utok nebyl rozhodne je pro effect [s16]

• DarkEyE
    DarkEyE

to Carljack : zbytecna preakcnena vec, delana jen pro efekt.

Kdyz to vemes z logickyho hlediska, proc nekoho behem souboje (v pripade ze o tobe uz vi) pouzivat bodnou / secnou zbran, kdyz muzes k eliminaci protivnika pouzit strelnou zbran.

To samy plati k tomu pohybovymu arzenalu navic, je to delany ciste jen pro efekt, bojova vyuzitelnost nulova.

• xRay
    xRayReally?

Pro takove serie jako je ME, Halo, Fable, Killzone, AC atd... se hodi koukat na Wikiny...

ME: link

Jsou to wikiny ktere popisuji kompletne secky postavy, pripehy, lokace, zbrane + tipy a triky / glitche...

pro jine hry staci zadat adresu ve tvaru jmenohry. wikia. com (bez mezer)

Lidi tam odvadej solidni praci a jsou tam skoro vsechny informace co jsou ohledne te hry :)

A ohledne ME je to tam pekne secko rozepsany. Bohuzel je to secko v AJ, takze pro nektere z Vas to muze byt problem. :(

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Cisty kuzelnik alebo len niekto s par kuzlami medzi? Oba pripady su ale pohodovo hratelne a napr. taky infiltrator mi v 2-ke na insane prisiel silnejsi ako soldier.

• tomaskalecky
    tomaskaleckyAC BH

Já tipuju že budeš mít na výber mezi Gethy a Quarinami.

• Tuxedoassassin
    Tuxedoassassin

No s tím která ženská postava je lepší bych tu radši nerozebíral, vždy to vede k flamu a s tím mám už zkušenosti no. :D

• Tuxedoassassin
    Tuxedoassassin

tomas: No, bohužel pozdě. :D Ale i tak, jde jak mluví Carl, spíš okolo importu.

Jinak okolo Tali se neví jakou bude mít roli, ale už je potrvrzená:

link

Já bych si tipnul že s ní půjde hlavně okolo konfliktu s Gethy, takže si myslím že roli bude mít důležitou a nemůžou jí vynechat, někteří fanoušci by je v Bioware zabili. :D

• tomaskalecky
    tomaskaleckyAC BH

ME3 mám předobjednanou CE. Jinak doufám že tam bude Tali, když mi všichni na konci dvojky přežily.

ps: Vyzradily jste tady dost velký spoilery :)

• Tuxedoassassin
    Tuxedoassassin

DarkEye: Niják, když Shepard na konci dvojky zemře, ani se neudělá save, už při vydání Bioware řeklo že když Shepard zemře, tak žádnej import. [s1]

• DarkEyE
    DarkEyE

ja jsem zvedavej jak Bioware navaze v ME 3 na konec 2, v pripade ze jste nechali Sheparda umrit...

• Hororogoro
    Hororogoro

Tak nevim jestli přímo další díly. Příbšh Sheparda bych ukončil, ale další hry z toho světa by mi určitě nevadily.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.