Bodeť y to doma nebylo...JÁ TO ŘÍKAL HNED NA ZAČÁTKU (je tady teda dost nevěřících Tomášů)...nikdo to mu nevěřil, že to dokážou. Škoda jen,že jsem se nedostal do Tipsportu si před mistrovstvím vsadit....to bych byl teď ve zlatě.
MISTŘIIIIIIII JSME MISTŘIIIIIIIIi....HOOOOOŠI DĚKUJEM!!!!! Já jsem teda totálně vykýblovanej. V hubě po včerejšku jak v krematoriu, hlasivky ty jsem nechal asi v mušli na hajzlu. Mám takovýho klepejše v prstech, že si nedokážu ani držet camprdlíka když čurám....ALE TO NEVADÍ!!!!! JSME MISTŘIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jedinej hattrick ve vitezstvi na MS drzime my CESI,tak kdo jinej by mel prekazit pokus Sibirsky masiny nez nasi masakratori.KLUCI VYBORNEJ ZAPAS.S M E M I S T R I !!!!!!!!!!!!!:)!!!!!!!!!!!!!!!
JOOOOOOO JSME MISTRI SVETAA JOOO!! :) :) KDO NESKACE NI CECH HOP HOP HOP :D...jde se oslavovat a zitra nejdu do skoly! :D..PROTOZE JSME COO??!! MISTRI!! :) :D
Tak a teď se přiznejte, kdo z vás by si tohle před začátkem MS tipnul :D Taky sem to nečekal, ale po zápase s Fnskem bylo vidět, že i když tam nejsou žádný "hvězdy", tak ten tým spolupracoval a hrál jako jeden muž. Výbornej výkon a taky konečně trocha toho štěstí po 5ti letech.
JE TO TAM !!!!! JE TO TAM !!!!! JE TO TAM !!!!! JE TO TAM !!!!! [s7] [s7] [s7] [s7] [s7] [s7] ZLATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO [s7] [s7] [s7] [s7] [s7] [s7] [s7] [s7]
Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji Nemecko/2010 (310)
link z toho sem nemoh :D
link link link
Dneska na Staromaku to bylo vazne vyborny... HOSI DEKUJEM :)
Prečo neviem veštiť ? :D:D:D
rektor: Bylo to všude kolem 11.00
Jáký byl kurz na 1. místo CR před zahájením MS? Díky
Bodeť y to doma nebylo...JÁ TO ŘÍKAL HNED NA ZAČÁTKU (je tady teda dost nevěřících Tomášů)...nikdo to mu nevěřil, že to dokážou. Škoda jen,že jsem se nedostal do Tipsportu si před mistrovstvím vsadit....to bych byl teď ve zlatě.
MISTŘIIIIIIII JSME MISTŘIIIIIIIIi....HOOOOOŠI DĚKUJEM!!!!! Já jsem teda totálně vykýblovanej. V hubě po včerejšku jak v krematoriu, hlasivky ty jsem nechal asi v mušli na hajzlu. Mám takovýho klepejše v prstech, že si nedokážu ani držet camprdlíka když čurám....ALE TO NEVADÍ!!!!! JSME MISTŘIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
JE TO DOMA!!!!!!!!!! HOSI DEKUJEM!!!!!!!
MISTŘI !!! HOŠI DĚKUJEM !!!!!
A jako poděkování budu mít vlaječku jeden měsíc [s7]
Bóže , mě bolej nohy :D
Jedinej hattrick ve vitezstvi na MS drzime my CESI,tak kdo jinej by mel prekazit pokus Sibirsky masiny nez nasi masakratori.KLUCI VYBORNEJ ZAPAS.S M E M I S T R I !!!!!!!!!!!!!:)!!!!!!!!!!!!!!!
do obrazkoveho kvizu mohli dat nasu vlajku s otazku, ci ze je:-) at je kviz kompletni:-)
Ak teraz niekdo odpovie zle na kvíz tak je fakt k...t
A ploč jsme vyhráli? Prže jsme kulva nejlepčí, škyt. [s1]
Neuveritelny. NE-U-VE-RI-TEL-NY!!!
Po Norsku v bahne, o 5 zapasu pozdeji ve zlate. Takhle nejak vstava Fenix z popela.
Ta nase vyhra nebyla fer. Cheatovali jsme, meli jsme v brance zed a na ni napsano Vokoun :)
Pro me tedy obrovske prekvapeni. Neveril jsem jim...
JOOOOOOO JSME MISTRI SVETAA JOOO!! :) :) KDO NESKACE NI CECH HOP HOP HOP :D...jde se oslavovat a zitra nejdu do skoly! :D..PROTOZE JSME COO??!! MISTRI!! :) :D
Nádhera!!! Poslední minutu jsem myslel, že si před telku donesu nočník, ale dobře to dopadlo!!! Euforie!!!!! :D
link MISTŘI,MISTŘI
jooo je to doma sme nejlepší na sveteeee [s6] [s6] [s6]
"Chuck Norris má syna. Jmenuje se Tomáš Vokoun." :D
Nádherný zápas pro kardiaky a je to domááá. Já tu flašu slivovice podojím. [s7] [s7] [s7]
Vokoun naprosto famózní výkon, neuvěřitelný [s7] [s14]
Tak a teď se přiznejte, kdo z vás by si tohle před začátkem MS tipnul :D Taky sem to nečekal, ale po zápase s Fnskem bylo vidět, že i když tam nejsou žádný "hvězdy", tak ten tým spolupracoval a hrál jako jeden muž. Výbornej výkon a taky konečně trocha toho štěstí po 5ti letech.
Je to doma!!!!!!!!!!!Jsme mistři!!!!!!!!!!!!!!!Máme zlatoooooo!!!!!!!!!Hoši děkujem!!!!!!!!!!!! [s1] [s7] [s7] [s7]
Je to tam!! MISTŘI !!! Díky !! [s7]
Joooooo [s1] [s14]
Obrovská gratulácia za rieku Moravu, super zápas, Infarktový záver.
PS: Všetkým českým reprezentantom ktorý odmietli reprezentovať, Dobre vám tak.
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOI!!!!! BOZE DEKUJU!!!!!!!!!!!!!!!! Du na pivo:-)
JE TO TAM !!!!! JE TO TAM !!!!! JE TO TAM !!!!! JE TO TAM !!!!! [s7] [s7] [s7] [s7] [s7] [s7] ZLATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO [s7] [s7] [s7] [s7] [s7] [s7] [s7] [s7]
Je to nase!!!
Gratulujem chlapi :)
Hosiiiiiiiiiiiii dekujeeeeeeeeeeeeeeeeem !!!!!!!! [s7] [s7] [s7] [s7] [s7]
JSME MISTŘI SVĚTA! [s7] [s7] [s7] [s7] [s7]
Me pride ze uz Rusaci nemaj moc sil. Jeste nez se srazili ( [s6] ) tam padali jak schnily svestky tak snad to uhrajem. Du na posledni tretinu
Poslední třetina bude peklo.
Já sem napnutý jak šprcguma.
Česko dotoho!
Nebo spis naopak ;)
Kulva,tak to je fofr. Ale ty zbytečné vyloučení, to nás jednou zabije.
[s1] [s1] a jo to tady dostali!!!
Maxi : až bude nejhůř , potvrdim projímadlem :D
GÓÓÓÓÓÓL !!!!!! :D
Tak to bylo rychlí .... táhnu do knajpy a zejtra ráno nevim nevim... ;D
Já mám pěknou vlaječku, takový český pacman. [s14]
ted jim poradne nalozile ty budou cubrnet
VYHRAJEEEEEEM!!!!!!!!!!
Komentuje Záruba takže slabší povahy ať maj radši po ruce nějákej Inhalátor ;) Doufám že si dneska párkrát zařvu gól :)
tak nastup jose79 crbat na zachod a poslouchat sousedy yetty uz duti duxa na zahradu a flek na nej bude rvat z okna [s6] [s6] [s6]
[s6]
Nebo taky mnozne cislo rozhodcich jestli budou piskat jako predesly zapasy
Kua ja su nervozni...:-) DRZIM PALCE!!!!!!!!
To zas bude kurev a pičí u té telky. [s6]
Edit: nemyslel jsem množné číslo diváků, ale množné číslo nadávek u mě doma, díky nervozitě.[s6]
Jeste Hodina ..... Uz to nemuzu vydrztet :D
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.