Konzolista.cz

Mafia 2 - Mafia 2 - trofeje diskuse (46)

Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
asgard88

No me se to zdalo nejdriv taky na dlouho a nakonec to ubehlo rychlejc :) Jednou se to nepovedlo to pamatuju. A na dalsi pokus jo ,ale to by clovek radsi hral nez nato koukal.Odhaduju,ze by clovek musel jezdit v kuse cca.20 hodin :D To zatim dohraju jinou hru

Waldemard
Waldemard #ManOfFaith

Hmm tak to je zvláštní.. já to taky zkoušel, ale za hodinu a něco, mi to ujelo ani né snad 20 mil :/

asgard88

Ten bug jsem vyuzil a trvalo cca 4 hodiny :)

Waldemard
Waldemard #ManOfFaith

Pravda, DLC byly hodně špatný, snad jen ten Joe se dal. Za Jimmyho bylo utrpení hrát.. a ty trofeje? To vymyslel nějakej idiot.. najezdit 1000 mil to není normální. Vím, že existuje ten bug kdy projedu výlohou, ale i tak by to bylo snad na 40 hodin! Fakt hrozný trofeje, já tam mám 95% a na zbytek už prdím

asgard88

DLC tezce me sklamani. Vesmes jen mise bez filmecku. :( Nezajimave.Ale dal jsem platinu na 100 procent s dlc

mattias-47

DLC nemám, k Mafii 2 jsem se dostal jen proto, že byla zrovna v plusku... a to mi za týden stejně končí.

Mirka_cz
Mirka_cz #Hassan

jj neni zac, mas i DLC? me docela bavily

mattias-47

Waldemard, Mirka_cz: Uz jsem to nasel - ja furt daval continue story a nacetla se mi ta zaverecna prestrelka v observatori. Ale kdyz dam load chapter tak to jede. Dik za tip.

Mirka_cz
Mirka_cz #Hassan
👍1

kdyz jdes hledat plakaty tak si dej posledni misi a ty playboye hledej jen v urcitych misich, das zvolit kapitolu nebo jak je to, i obtiznost muzes navolit

Waldemard
Waldemard #ManOfFaith
👍1

mattias-47: No, nějak to nechápu. Pokud máš hru dohranou, tak není problém se potloukat po městě. Co se jako stane když dáš load?

mattias-47

Já včera dohrál příběh s tím, že pak se začnu věnovat trofejím ale po konci hry už se zpátky do města nemůžu vrátit. Je na to nějakej fígl nebo musím začít hrát znovat?

Predator

...zkusím a pak řeknu. Tak resetnul jsem a byl tam ,díky.

SmallFood95
👍1

PredatorKRcz zkus resetovat celou kapitolu..:)

Predator

Neví někdo něco o problému s 21 PLAYBOYEM v 8 KAPITOLE na začátku? Nemůžu ho najít. Ve videích je ,ale Já ho tam nemám na stole. No tak sem hru zapl a vypl a taky nic.

Dawwer
Dawwer #TOBELL

Zrovna včera jsem Mafii zplatinoval, ty zatykače jsem dělal podle Youtube přesně pět hodin :-).

Jinak hra celkem dobrá, akorát mě štvaly bugy (dvakrát sem musel hrát znova celé kapitoly, buď se to seklo nabo nenačetlo) a divnej konec... Ani ne tak to co si myslíte že myslím (nechci spoilerovat [s6]), ale hlavně mi to přišlo strašně useklý. Celou hru provázej příběhový zvraty a animačky a poslední fimeček má necelý dvě minuty?

Mirka_cz
Mirka_cz #Hassan
👍1

me taky nejak sbirani nebavi ale delam to , protoze chci ze hry vymacknout max a taky trofeje, kdyz uz za to dam takovy penize tak se vsim vsudy

Predator
👍4

gtarules stebou evidentně se nemá cenu bavit co!? Dávají je tam asi z toho důvodu protože to sbírá miliony lidí ,jinak by to tam nedávali kdyby to nikdo nesbíral. Vážně nechápu proč na to vůbec reaguješ když tě to absolutně nezajímá. Vadí ti že to sbíráme!?:D asi jo...

jesterkacz

pírka mě taky bavili ale ty wanted postery vůbec, měl jsem s toho bolest za krkem jak sem furt čuměl do mapy z googlu[s14][s14]

Heymi9615
Heymi9615 ##nolife
👍4

Prodluzuje to herni dobu,pokud nechces sbirat,nesbirej!!! Zrovna hleat pirka v Ac2 me dost bavio...

gtarules

Protože mě vždy zajímá, pro koho tam ty věci dávají. Smysl to nemá žádný, je to tam vždy navíc, ale pořád se to dělá. Tak se tady správně ptám, jestli to fakt někoho baví. Hry jsou o zábavě, proto tohle tam nemá co dělat. Znám pár lidí, kteří sbírali i pírka v Assassin's creed. Přitom tak skvělá hra a tohle bylo úplně mimo. Stejně jako plakáty v Mafii.

Predator
👍2

gtarules stejně se ti divím proč když tě to tak nebaví to sbírání předmětů ve hrách ,tak proč vlastně reaguješ na tohle téma!?![s8]

gtarules
👎2

No ty. Psal jsem o sbírání věcí, které je většinou nezábavné. A ty tam čteš něco o trofejích. Beru ale, že čtení asi nebude tvoje silná stránka... hlavně u sbírání ho ani moc nevyužiješ.

bf333
bf333 #Ravens
👍6

tvl ten se vazne povedl[s15]protoze on nedela trophy,tak ti druzi kteri jo,jsou retardi...no a pak kdo je retard...

gtarules
👎4

Proti retardovaný zábavě nic nemám, jen bych nerad, aby byla považována za normální. Ať si ale každý dělá co chce, to je jasné.

Mirka_cz
Mirka_cz #Hassan

ja nejlepsi hledani zazila v Darksiderech, uz mi tez chybi jen playboye a ujet 50 mil

426kahemi
👍6

Gtarules: Ne, nikdo Ti to vysvetlit nemuze, bo si takovy hnup, ze by jsi to stejne nepochopil...

Predator

Jak říkám gtarules PLAYBOY je pěkná věc do hry ,podíváš se aspoň na pěkný holky ,ale to je jedna z 1000 her ve které jsou smysluplné věci ,teda věc. A ano souhlasím s tebou je to chujovina něco sbírat ,ale každého věc ne co dělá i kdyby sbíral 1000 holubů tak je to jen a jen jeho volba.

gtarules
👎2

To je stejná blbost. Nikdy jsem je nesbíral. Jen nechápu, kdo může bejt tak mimo, že do toho jde. Jako proč? Chápu to u dětí, kteří mají plno času a nějaké hledání může být sice nudné, ale budou pak mít lepší pocit, protože nevidí, že ztratily plno času jen tak.

Predator

GTA gtarules a ti tví HOLUBI jsou rozumní k hledání?:D Hele abych řekl pravdu tak podle mě nejzajímavější hledání nějakých nesmyslů sem, právě zažil v MAFII:II a to PLAYBOY plakáty najdeš plakát podíváš se na hezkou holku:)Nevyvracím hledání WANTED PLAKÁTŮ je otrava ,co si budem říkat ve všech hrách skoro hledáš samé píčovinky.

gtarules
👎1

Může mi někdo vysvětlit, proč u tak skvělé hry hledat nějaké nesmysly jako jsou plakáty nebo Playboy?