Akční TPS

Mafia 2 - Mafia 2 - trofeje diskuse (46)

• asgard88
    asgard88

No me se to zdalo nejdriv taky na dlouho a nakonec to ubehlo rychlejc :) Jednou se to nepovedlo to pamatuju. A na dalsi pokus jo ,ale to by clovek radsi hral nez nato koukal.Odhaduju,ze by clovek musel jezdit v kuse cca.20 hodin :D To zatim dohraju jinou hru

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith

Hmm tak to je zvláštní.. já to taky zkoušel, ale za hodinu a něco, mi to ujelo ani né snad 20 mil :/

• asgard88
    asgard88

Ten bug jsem vyuzil a trvalo cca 4 hodiny :)

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith

Pravda, DLC byly hodně špatný, snad jen ten Joe se dal. Za Jimmyho bylo utrpení hrát.. a ty trofeje? To vymyslel nějakej idiot.. najezdit 1000 mil to není normální. Vím, že existuje ten bug kdy projedu výlohou, ale i tak by to bylo snad na 40 hodin! Fakt hrozný trofeje, já tam mám 95% a na zbytek už prdím

• asgard88
    asgard88

DLC tezce me sklamani. Vesmes jen mise bez filmecku. :( Nezajimave.Ale dal jsem platinu na 100 procent s dlc

• mattias-47
    mattias-47

DLC nemám, k Mafii 2 jsem se dostal jen proto, že byla zrovna v plusku... a to mi za týden stejně končí.

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan

jj neni zac, mas i DLC? me docela bavily

• mattias-47
    mattias-47

Waldemard, Mirka_cz: Uz jsem to nasel - ja furt daval continue story a nacetla se mi ta zaverecna prestrelka v observatori. Ale kdyz dam load chapter tak to jede. Dik za tip.

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan
    1

kdyz jdes hledat plakaty tak si dej posledni misi a ty playboye hledej jen v urcitych misich, das zvolit kapitolu nebo jak je to, i obtiznost muzes navolit

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith
    1

mattias-47: No, nějak to nechápu. Pokud máš hru dohranou, tak není problém se potloukat po městě. Co se jako stane když dáš load?

• mattias-47
    mattias-47

Já včera dohrál příběh s tím, že pak se začnu věnovat trofejím ale po konci hry už se zpátky do města nemůžu vrátit. Je na to nějakej fígl nebo musím začít hrát znovat?

• Predator
    Predator

...zkusím a pak řeknu. Tak resetnul jsem a byl tam ,díky.

• SmallFood95
    SmallFood95
    1

PredatorKRcz zkus resetovat celou kapitolu..:)

• Predator
    Predator

Neví někdo něco o problému s 21 PLAYBOYEM v 8 KAPITOLE na začátku? Nemůžu ho najít. Ve videích je ,ale Já ho tam nemám na stole. No tak sem hru zapl a vypl a taky nic.

• Dawwer
    DawwerTOBELL

Zrovna včera jsem Mafii zplatinoval, ty zatykače jsem dělal podle Youtube přesně pět hodin :-).

Jinak hra celkem dobrá, akorát mě štvaly bugy (dvakrát sem musel hrát znova celé kapitoly, buď se to seklo nabo nenačetlo) a divnej konec... Ani ne tak to co si myslíte že myslím (nechci spoilerovat [s6]), ale hlavně mi to přišlo strašně useklý. Celou hru provázej příběhový zvraty a animačky a poslední fimeček má necelý dvě minuty?

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan
    1

me taky nejak sbirani nebavi ale delam to , protoze chci ze hry vymacknout max a taky trofeje, kdyz uz za to dam takovy penize tak se vsim vsudy

• Predator
    Predator
    4

gtarules stebou evidentně se nemá cenu bavit co!? Dávají je tam asi z toho důvodu protože to sbírá miliony lidí ,jinak by to tam nedávali kdyby to nikdo nesbíral. Vážně nechápu proč na to vůbec reaguješ když tě to absolutně nezajímá. Vadí ti že to sbíráme!?:D asi jo...

• jesterkacz
    jesterkacz

pírka mě taky bavili ale ty wanted postery vůbec, měl jsem s toho bolest za krkem jak sem furt čuměl do mapy z googlu[s14][s14]

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife
    4

Prodluzuje to herni dobu,pokud nechces sbirat,nesbirej!!! Zrovna hleat pirka v Ac2 me dost bavio...

• gtarules
    gtarulesGTA

Protože mě vždy zajímá, pro koho tam ty věci dávají. Smysl to nemá žádný, je to tam vždy navíc, ale pořád se to dělá. Tak se tady správně ptám, jestli to fakt někoho baví. Hry jsou o zábavě, proto tohle tam nemá co dělat. Znám pár lidí, kteří sbírali i pírka v Assassin's creed. Přitom tak skvělá hra a tohle bylo úplně mimo. Stejně jako plakáty v Mafii.

• Predator
    Predator
    2

gtarules stejně se ti divím proč když tě to tak nebaví to sbírání předmětů ve hrách ,tak proč vlastně reaguješ na tohle téma!?![s8]

• gtarules
    gtarulesGTA
    2

No ty. Psal jsem o sbírání věcí, které je většinou nezábavné. A ty tam čteš něco o trofejích. Beru ale, že čtení asi nebude tvoje silná stránka... hlavně u sbírání ho ani moc nevyužiješ.

• bf333
    bf333Ravens
    6

tvl ten se vazne povedl[s15]protoze on nedela trophy,tak ti druzi kteri jo,jsou retardi...no a pak kdo je retard...

• gtarules
    gtarulesGTA
    4

Proti retardovaný zábavě nic nemám, jen bych nerad, aby byla považována za normální. Ať si ale každý dělá co chce, to je jasné.

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan

ja nejlepsi hledani zazila v Darksiderech, uz mi tez chybi jen playboye a ujet 50 mil

• 426kahemi
    426kahemi
    6

Gtarules: Ne, nikdo Ti to vysvetlit nemuze, bo si takovy hnup, ze by jsi to stejne nepochopil...

• Predator
    Predator

Jak říkám gtarules PLAYBOY je pěkná věc do hry ,podíváš se aspoň na pěkný holky ,ale to je jedna z 1000 her ve které jsou smysluplné věci ,teda věc. A ano souhlasím s tebou je to chujovina něco sbírat ,ale každého věc ne co dělá i kdyby sbíral 1000 holubů tak je to jen a jen jeho volba.

• gtarules
    gtarulesGTA
    2

To je stejná blbost. Nikdy jsem je nesbíral. Jen nechápu, kdo může bejt tak mimo, že do toho jde. Jako proč? Chápu to u dětí, kteří mají plno času a nějaké hledání může být sice nudné, ale budou pak mít lepší pocit, protože nevidí, že ztratily plno času jen tak.

• Predator
    Predator

GTA gtarules a ti tví HOLUBI jsou rozumní k hledání?:D Hele abych řekl pravdu tak podle mě nejzajímavější hledání nějakých nesmyslů sem, právě zažil v MAFII:II a to PLAYBOY plakáty najdeš plakát podíváš se na hezkou holku:)Nevyvracím hledání WANTED PLAKÁTŮ je otrava ,co si budem říkat ve všech hrách skoro hledáš samé píčovinky.

• gtarules
    gtarulesGTA
    1

Může mi někdo vysvětlit, proč u tak skvělé hry hledat nějaké nesmysly jako jsou plakáty nebo Playboy?

• kuncik1
    kuncik1hráč
  • asgard88
    asgard88

Presne tu jsem myslel trofej.Nevim presne,ale mozna,ze to zabralo i beztak 4 hodiny.Ale treba tato chyba je,uz v Extend.edici odstranena a to pak te ceka urcite vic jak 20 hodin jizdy po meste jen tak sem tam.

• JohnDoe82CzKONDAR
    JohnDoe82CzMy name is Neo.

asgard88 jestli myslíš tu chybu jak najedeš do zdi a pak se auto otáči ve vzduchu tak tu jsem viděl taky jak dlouho ti to trvalo? to jsi jako zasekl analog gumičkou a díval ses na TV nebo jak [s6] Jinak mám tu EXTENDET EDICI se všemi DLC takže mě to čeka taky už se nemůžu dočkat.

• asgard88
    asgard88

Mafii mam i s dlc 100 % trofejni.Jeden plakat jak je tady zminovanej byl na strese kam se dalo prilitnou autem ze silnice.Taky jsem tam dlouho bloudil okolo baraku a hledal ho.Jinac u jednoho dlc je nejidioctejsi trofej co jsem videl.Najet 1000 mil.Nastesti se to dalo ojebat chybou ve hre.Viz.youtube.

• JohnDoe82CzKONDAR

F33ry víš co je problém že já si vezmu sporťák, ale když spadnu musel bych najíždět asi 10minut znova na ten most. Ja tam vždycky vyšplhám a zastavím auto co tam projíždi bohužél na sporťák tam nenarazím ani omylem. Všiml jsem si že ten typek měl na You tube zaplý omezovač rychlosti tak nevím, ale to pujde už jsem dělal horší úkoly na trofej[s6]

• JohnDoe82CzKONDAR

Jo to je mi jasné měl jsem dneska volno z práce tak jsem od 6 rána sbíral plakáty, šlo to jako po másle, ale tohle mě tak rozhodilo že jsem to vypnul a měl 100 chutí Mafii hodit na gamebazar nebo z okna.[s6] kamarád mi říkal že jak ty plakáty sbíral nebyly ještě žadne videa na youtube jen vyznačené body v mapkách pry chodil 3 hodiny kolem toho baráku a nechápal co to je [s6][s6] Jinak díky za podporu.[s1]

• F33ry
    F33ryBF3

Hlavně to dělej až nebude sníh, potom si vyber nějaký rychlejší auto (sportáka ne) a jeď do ůhlu stim komínkem kde je ten plakát pověšenej mněl by si se tam zabořit a je to..:)

• Cimbu
    Cimbu

nemik 96- tohle je fakt na nic, to si pamatuju byl sem taky zoufalej, musíš to zkoušet a zkoušet.. vyzkoušej si různý úhly nájezdu a různou rychlost jednou se to povede.. [s14]

• JohnDoe82CzKONDAR

Sbírám Wanted plakáty a jeden z nich je umistěný na střeše domu kde se dostanete jen skokem v autě z mostu, zaboha se nemůžu na te střeše udržet vždy to přeletím, nebo napálim do baráku. Nemáte někdo nějaký typ už mi z toho jebe pod barákem mi leží 15 vraků a pořád nic tomu frajerovi co vymýšlel rozmistění plakátu bych dal medajli [s3] čuměl jsem na youtube a tam to vypadalo jako banalita už jsem to zkoušel skočit i s cisternou jsem zoufalý [s6]

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith

Já zas slyšel že když ten plakát na tom místě není.. tak že se má na to místo zamířit a chodit a pod nějakým správným uhlem se ten plakát ukáže... když jsem dělal já platinu tak se mi taky dost plakátů neukázalo ale stačilo vypnout PS a už tam ten plakát byl

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

a co já vím tak ty plakáty se ne vždy nacházeli na těch místech co byli ukázány na youtube

• miroajax
    miroajaxWAKE

Pamatuju se ze jeden plakat byl na strese domu a dalo se tam skocit z dalnice, bylo to kousek od Joeyho bytu. Nemohl by to byt treba on?

• Dejvid
    DejvidDejvid

Cau, chtel bych zeptat jestli ten problem je jen u me nebo i jinde, nemuzu najit jeden plakat a kdyz prijedu na to misto kde ma byt tak tam neni ale porad chyby ve sbirce.

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

zdravím chci se zeptat hrál tu někdo DLC Jimmyho Vendeta v Mafie 2 potřebuji pomoc mám dokončeno 97% ze hry ale trofej nikde napsalo mi to že mám někoho najít ale na mapě úkol nemám neví někdo nějakou radu

• Lichtenstein
    LichtensteinCombo KILL

taky by se mi hodily

• depeche360
    depeche360R*GTAV*

Nazdar, moh bych vás porpsit ozařazení Jouovi trofeje? dik :)

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.