Volné forum

MAFIA 2 a Godfather 2 (606)

• jyb69
    jyb69jyb69

V demu se střílelo R2 a mířilo L2,jde si to v plný hře změnit na R1 atd.,jde si tam změnit ovládání? Dík za odpověd.

• Juky
    Juky

je ten balíček plný v češtine?

• hostivar-patriot
    hostivar-patriot

penere když si dáš mapku a mrkneš na levej roh na hoře uvidíš tam ikonku kulometu , tam má krámek Harry a má tam pro tebe pár kulometu a granáty. v základní hře si tam vyzvedával ten těžkej kulas a jel zastřelit dolu tlustý prase v lihovaru....

• pener
    pener

PS3 - DLC Betrayal of Jimmy pro českou verzi Mafia 2 - kde vzít samopal ??? , ve videodemu ho používá ale jak ho mám získat ??? , v prodejnách jsou jenom brokovnice...

• JardaBoss
    JardaBoss

Jestli myslíš přeložený tak to se asi ještě nevi, ale Joe Adventure by měl být do konce roku ovšem není známo jestli bude překlad

• Stanley-man
    Stanley-manPS5

Jeste se nevi kdy budou dalsi DLC?

• JOHN CENA
    JOHN CENANaughtyDog

JardaBoss- jojo sorry spelt jsem se myslel jsem že to jsou právě ony ale nejsou takže ne trofeje tam nejsou...

• JardaBoss
    JardaBoss

JOHN CENA : A kde si ty trofeje našel?Jsou tam akorát Jimmy Vandeta a Joe Adventure

• JOHN CENA
    JOHN CENANaughtyDog

takže trofeje tam jsou a je jich 10 jinak hned jak sem to stáhl tak sem to taky i otestoval a přišel sem na pár novinek třeba když si zajedete vitunit auto tak se dá naněho dát potist celkově jsou ty potisky 3 pak se dá ještě více vitunit motor a pokuď si dáte obtížnost na těžkou tak vám to dá dost zabrat připadá mi to těžší než v kampani takže zatím sem stím spokojenej uvidíme až budu dál :)

• JardaBoss
    JardaBoss

Nejsou

• SmartinS
    SmartinSHelloworld

Jsou u toho trofeje? Nekde jsem slyšel, že ne.

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

Dohrat a odjebat do pi..

hru dohrajete a neda se tam nic delat

nej sklamani roku [s8]

• jack210
    jack210PS5

Super,to se prekonali :)) ..MAFIA2 dlc cca 300mb

• m@rco
    m@rco

uz jsem v to ani nedoufal

• JOHN CENA
    JOHN CENANaughtyDog

tak je zadarmo takže super!!!!

• jack210
    jack210PS5

dik za info :-)

• Maaara
    MaaaraGamerock

Dneska bude na ceskem store DLC Betrayal of Jimmy pro českou verzi Mafia 2, jestli za prachy nebo zadara netusim.

• lidr13
    lidr13

a co jako?

• kamilpetras
    kamilpetrasPS5+XsX

fanda:kdybys chapal pribeh MGS cele serie tak tohle nikdy nenapises...mafia je v pribehu oproti Mgs smesne...V tomhle je Kojima mistr. To ze nezvladas anglictinu je tvuj problem. Nerozumet pribehu je jako hrat na slepo..

• sotysnake
    sotysnakesnaaaaake

fanda: tak rozdíl je asi v tom že to je v češtině a ty tomu rozumíš a srovnávat příběh Mafie2 a MGS je opravdu směšný. MGS je totiž úplně jiná liga se kterou se tohle vůbec nedá srovnávat.

• Stanley-man
    Stanley-manPS5

Tvl ted mi prisla mala obalka na dopisy z Xzone, si rikam co to muze bejt. Tak to otevru a v ni je karta s kodem, hned me napadlo ze by rozesilali ty slibeny kody k DLC Betrayal of Jimmy, ktery meli bejt uz v krabicce. Bohuzel je to ( jen ) Greaser pack , ale aspon vidim ze je mozny i to ze se budou dodatecne rozesilat i ty kody k Betrayal of Jimmy

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Stejne si to nekdy v budopucnu koupim az za to nebudou chtit takovy nekrestansky prachy

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Koukám na YT na gameplaye z mafie hezky po sobě a mám pocit že už to nemusim hrát :D

• ghost_cz
    ghost_cz

prodam DLC WAR HERO na PS3 do MAFIA 2 za 150,- mám už jen 4

pište PM

• tomaskalecky
    tomaskaleckyAC BH

no comment...

• WarNex
    WarNex

Aha, takže pro PC a X360 budou v krabicovce a pro PS3 bych si je musel stahovat z PS Store... Já začínám ty sráče z Cenegy a 2K Games nenávidět za všechno, co dokázali.

• geobbu
    geobbuWHO CARES

DLC v krabicovce? No paráda! [s1]

• m@rco
    m@rco

vyjadreni ze stranek cenega: 10.09.2010] Vážení zákazníci,

na konzolích Xbox 360 a PlayStation 3 momentálně nefungují DLC ke hře Mafia II. DLC je nefunkční i v případě, že si jej pořídíte přes Xbox LIVE. Vydavatel 2K intenzivně pracuje na nápravě, ale je pravděpodobné, že tato situace potrvá několik týdnů. Pro PC a Xbox 360 připravujeme krabicová vydání rozšiřujících DLC, v případě Playstation 3 budou ke stažení skrze Playstation Store. DLC pro PC verzi koupené přes Steam funguje korektně. V případě jakékoliv změny vás budeme ihned informovat.

• WarNex
    WarNex

Škoda no, byla tu dobrá diskuze a už je tu mrtvo. [s8]

• tekken90
    tekken90MGS4 10/10

DLC budou v češtině, ale až dýl... teď v září to bude pouze ENG.

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.