Problémy, připomínky a rady

lukrativni BUZZINES :) (22)

• www.gamegod.cz
    www.gamegod.cz

¨To chceš dělat češtinu do her, když ji ani sám neovládáš :D ??? Za slova ve hře jako "dabyng" nebo "zysk" bych si nepřiplatil ani korunu! Naopak by mi tvoje společnost musela ještě prachy dávat abych si ten "patvar" chtěl vůbec zahrát.

• PEPE
    PEPEJoe_TheSlow
    1

Dejte mi lidi, já to udělám.

• Marty Stejsn
    Marty Stejsn
    4

ty tu češtinu hochu fakt potřebuješ. Ale né kvůli překladu, nýbrž kvůli gramatice [s6]

• Styxx
    StyxxLikeABoss!
    11

Jo jo, všechno, co taková překladatelská společnost potřebuje, je jeden člověk, kterej umí přeložit text. To zní přímo jako recept na úspěch. To teda nemluvím o druhým člověku, kterej neumí česky.

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️
    1

"Řeknu to takhle .. vy jste všichni chytrý jak hovno" .... spíš bych řekl že ostatní jsou realisté a ty tak trošku nestojíš pevně nohama na zemi =) a sám tu jenom píšeš o tom jak bys zrealizoval tento nápad za pomocí znalostí jazyka úplně někoho jiného :D a stejně to zůstane jen u povídání...takže tak trošku píšeš i o sobě.

• up_er
    up_er
    1

WTF? Premyslel?:D

Neboj se, z toho jednou vyrostes snad.

• etj
    etjetj
    4

A co to je ten buzzines?? Neměl to být snad buzinec? [s16]

• Kanive
    KaniveIDontKnowU
    1

tak to se máš no

• KILL MASTER 23
    KILL MASTER 23vojtapepa
    33

Řeknu to takhle .. vy jste všichni chytrý jak hovno .. (nic proti) ale aby někdo něco dělal to nééééé ... takže radši buďte zaprdnutý doma ... tak ne asi ja bych to nepřekládal ... já tu mám rodiného mluvčího .!!! kterej mi tu přeložil i ten nejsložitější text ... !!![s16]

• senator
    senator
    11

Jako nápad je to skvělý, ale fakt nerealizovatelný, škoda.

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️
    4

hlavně když vidím tvojí češtinu a měl bys to překládat přímo ty ,bylo by to za trest číst :D nic proti chlape.

• KILL MASTER 23
    KILL MASTER 23vojtapepa
    11

to me jenom tak napdlo kdyz jsem byl v limbu[s16][s16][s6] s kamosema ... vim ze je to nejak netealizovatelny .. :D :D Ale dobre jste se chytly :D ALE BYLO BY TO KRUTY .!! [s3][s2]

• deepthr04t
    deepthr04t
    6

[s6][s6][s6] tak tohle mě rozsekalo, to myslíš vážně nebo trolluješ?

Si fakt myslíš že když ani oficiální distributoři leckdy nedokážou češtinu do konzolovek protlačit (i když jí maj hotovou), že se to podaří pár hráčům z konzolisty v čele s tebou? [s16]

• the_edge
    the_edgedave3345

u nekterych her bych si i za cestinu priplatil,ale jinak je to nerealizovatelne,prelozit hru do cestiny je to nejmensi,ze 200kc kolik by to dlc stalo by se k tobe jako prekladateli nedostalo ani 5kc.

schvalne si zjisti kolik kusu uncharted 2 nebo 3 se v cr prodalo z tech kusu si odecti dvetretiny to sou lidi kteri umi anglicky,nebo proste nebudou ochotni si za to priplatit a toto sou tvy potencionalni zakaznici a za kazdeho bys dostal tech necelich 5 korun.ted si jeste vem ze uncharted je mega pecka kterou ma skoro kazdy majitel ps3,tim padem z obycejnych her dostanes tak o polovinu min.

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin
    2

Absolutní kravina tohle se na trhu nechytne ne jen proto že by to bylo finančně hodně náročný a ve výsledku by si lidi museli za českou lokalizaci připlatit klidně i litr, ale taky z toho hlediska že dneska už umí každý 10letý dítě alespoň základy angličtiny...

• gtarules
    gtarulesGTA
    64

A k čemu by ti byla, když ji ani neumíš? Třeba já bych české verze nekupoval a určitě nejsem sám.

• JardaBoss
    JardaBoss
    7

I kdyby se do hry ta čeština stahovala pomocí DLC, tak je tu několik problémů.

Na PS Store si nemůže nikdo dávat co chce musí to schválit Sony. To se má u PS4 snad změnit. Sony si bere dost velký peníz za to, že ti to dá na PS Store. Nenašlo by se tolik lidí, kteří by si to stáhli, aby se ti to vyplatilo. V dnešní době angličtina je nutnost snad každý umí pár slovíček a tak hře aspoň trošku rozumí. Pokaždé když si koupíš novou hru, dej si 200 kč stranou a kup si kurz angličtiny, protože se nehodí jenom do her, ale i do života :)

• KILL MASTER 23
    KILL MASTER 23vojtapepa
    21

Příteli cítíš se snad méně cenej ? Máme stejný právo mít hru v našem jazyce jako každá jiná země ,kde mluvěj cizí řečí ... Když to neudelaj oni tak bych se o to postaral sám . TO JE TO TO UDĚLAT TAKOVOU SPOLEČNOST .. nebo nwm jak to udělat ? [s6]

• JardaBoss
    JardaBoss
    1

proč by se měla hra překládat do jednoho jazyka pro tak malou zem jako je ČR ?

• KILL MASTER 23
    KILL MASTER 23vojtapepa
    2

a jestli ten napad nekdo ukradne .. pozaduji od nej 50% ze vsech zysku .. :)[s3][s3][s3][s3][s6]

• KILL MASTER 23
    KILL MASTER 23vojtapepa
    11

klidne bych si priplatil u hry 200kc za ceskej dabyng .. :) [s3] no nemyslite ? to by byl hodne lukrativni buzzines ? ale chtelo by to zalozit takovou spolecnost ... :D ale nwm jak na to ?, nemam lidi , ani penize :D tak me napadlo to dat sem a treba se par lidi najde :) doufam :)

• KILL MASTER 23
    KILL MASTER 23vojtapepa
    1

zdar lidi , premyslel jsem o hrach . a tak me napadlo ze by se mohla udelat nejaka ceska spolecnost na prekladani her do cestiny .. [s6], zadna takova neni !!! mohlo by se par hracu sejit i nejaky vyvojari .. a pracovat na tom . :)

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.