Akční TPS

Lost Planet 2 (9)

• Shadow
    ShadowUko Yesita

obcas si to dam

• PETRSN77
    PETRSN77

Zdry hrajetete eště někdo Lost Planet 2

• Pacco
    Pacco

Albert: Kdyz budes do ni porad strilet tak se zacne jeji "hlava" kamenatit.A az spadne na zem,pribehnes k ni a das na ni ten pristroj. A to je vse.Hele docela to ted hraju tak ja si te pridam a muzem dat coop.

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

no me by teda zajimalo, jak mam zlikvidovat tu " lavu " . behal sem tam snad hodinu, porad do ni strilel a ani H sem tomu neubral. jinak kdo by si zahral coop tak AlbertA-CZ je k dispozici

• Lichtenstein
    LichtensteinCombo KILL

mě se to líbí hlavně k vůli kooperaci. Pokud má někdo taky ňa PS3ať si mě hodí do prátel zapaříme spolu

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

v úžasu sem byl jen prvních pár vteřin dema ... na těch člunech hned jak sem vyskočil už mi začalo docházet že tahle hra nebude pro mě ... jen jak měli nad sebou ty jména bylo divný ... také jsem nepochopil ty levely : někde se záhadně objevim prorůbu se vždy stejnou cestou dál naskočí skóre paňáčci začnou dělat nějaký hrdinný pohyby a BLIK najednou stojim v nějaký budce a okolo brouci prorůbu se dál a BLIK zas se někde objevim ... jediný co mě v tý hře zaujalo byli bossové

( co tu hru maj rádi tak sory ale mě to opravdu tak připadá )

• sova655
    sova655gabrda_9

Jimmy:vyjít to nevim,,ale 1 je v us storu demo stahni a vyzkoušej [s14]

• BigBuddySvK
    BigBuddySvKBETATESTER

No ma celkom sklamala ta nova Lost Planet 2 hra jednotka bola fakt super neviem LP2 ma neocarilo skor by som povedal ze si kupim LP1 este raz.

• Jimmy
    Jimmy

Nevite kdy ma tahle pecka vyjit na ps3 nekde jsem videl ze na xbox uz ma vyjit.Vcera jsem hral zase po dlouhy dobe demo a musim uznat ze bossove tam budou uzasny akorat me stve ze jsem nehral jednicku.

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.