Plošinovky

LittleBigPlanet - LittleBigPlanet - trofeje diskuse (9)

• CZSHORTY
    CZSHORTY

jestli má někdo zájem o pomoc s trofejema, ať dá vědět. Pár mi jich ještě taky chybí

• KILL MASTER 23
    KILL MASTER 23vojtapepa

hrajete jeste ?

• BrokCZ
    BrokCZARSENAL FC

Čau lidi chtěl bych se zeptat jestli tady ještě někdo hraje LBP potřeboval bych osrdíčkovat levly a autora srdíčka bych 100% vrátil a pak bych potřeboval ještě pomoct se sbíráním bublin a dohrat lvl se 3 lidmi ve friendlistu kdyz tak me tady na piste do PM nebo na PSN muj nick : BrokCZ diky moc

• mephis
    mephis

Taky bych poprosil o srdíčka jak na úrovně tak na uživatele.Můj nick: Mephis. Děkuji všem. Na oplátku taky osrdíčkuji.[s1]

• Daemon666
    Daemon666Freedom

Moc prosím o osrdíčkování. Nick: Glendoveer. Všem mnohokrát děkuji. [s14]

• depeche360
    depeche360R*GTAV*

ty vado, moc vám všem děkuji, nevim kdo ale fsem fakt děkuji, když sem tu psal koment na posled tak sem měl 14 srdíček naprofilu, pak sem tu den nebyl( na ps3) dnes sem zapnul(ted) a co nevidim 27 !!! :O ze 14 za pár hodin na 27 ! moc všem děkuji at to byl kdo koliv...kdo chce at mi píše , rád vám dám srdička :)

• poutnik36
    poutnik36hádankář

:D

• depeche360
    depeche360R*GTAV*

jééé zrudiku ^_^ ty seš hodnej...přesně jak píše, moc prosím, eště 16 srdíček na mě jako autora a mám platku a i zrudik s D_A_W_ECZ dávejte [s1]

• zrudik
    zrudik

Zdravim parani, mam takovou prosbu, dva kamosi potrebuji osrdickovat profil a level, jejich PSN D_A_W_ECZ a depeche360 diky moc, pokud chtit taky osrdickovat neni problem

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.