marek25: A máš na disku dost volného místa? Ty aktualizace zabírají vážně hodně prostoru a pokud se systém snaží hru začít aktualizovat, ale zjistí že na disku není dost místa, tak ji automaticky přeruší.
POciSEM: Sticker panel odemkneš pomocí odehrání jednoho z tutoriálů. Samotný Move pro jeho získání není potřeba. Ovšem k odehrání levelů a získání zbylých věcí už se bez něj neobejdeš. A samozřejmě je nutný k využití hlavní funkce celého Packu a sice tvorbě vlastních samolepek.
kdyz ses v create modu tak dej start a pod (change to play mode) je GRID SNAP tak tam mas: None a muzes to nastavit na Small, Medium a Big. Kdyz to nastavis tak das zpet a budes tam mit uz tu mrizku. Jo a abych nezapomel davej si jenom Medium je to to nejvhodnejsi. :) Dekuju za otazku.[s14]
LittleBigPlanet 2 - LBP a LBP2 (LittleBigPlanet) (19)
bylo to netem. pořád se mi to odpojovalo a zjistil jsem že jsem měl něco s netem od o2
po resetu modemu už to je soslí
o2 rulez
marek25: A máš na disku dost volného místa? Ty aktualizace zabírají vážně hodně prostoru a pokud se systém snaží hru začít aktualizovat, ale zjistí že na disku není dost místa, tak ji automaticky přeruší.
ten Move pack nejde zpustit pokud nezapnes move s kamerou
Ale jde.Před tejdnem sem to taky stahoval.Je v tom snad 36 aktualizací a dohr. to má asi 4500 MB
Ahoj po dlouhé době jsem dal hru do ps3 a nejde hrát protože chce aktualizace ale nejdou stáhnout a proto nejde hra pustit co stim
Mě jde jenom o ten sticker panel.Asi mi nezbejvá než počkat na lbp3 ale dík za info
POciSEM: Sticker panel odemkneš pomocí odehrání jednoho z tutoriálů. Samotný Move pro jeho získání není potřeba. Ovšem k odehrání levelů a získání zbylých věcí už se bez něj neobejdeš. A samozřejmě je nutný k využití hlavní funkce celého Packu a sice tvorbě vlastních samolepek.
Ty jo 219 korun.To je za sticker panel docela řacha.Move nemam ale ten snad neni potřeba.Tak to budu muset ještě promyslet
POciSEM: Sticker panel je součástí Move Packu. link
Chci se zeptat.Je v LBP2 sticker panel jako na vitu?Bez tohodle matroše si práci v editoru nedovedu představit ale nemůžu ho nikde najít
muj nick : Bocjan , rad si taky zahraju :)
drako jakej je tvuj nick?
MUJ NICK: ICEMAN84000
to Swarm23: žádost odeslána. Napiš mi pak kdy budeš mít čas.
to drako83cz: moje ID: Swarm23, klidně si mě přidej, potřebuju toho udělat trochu víc[s10]
Hrajete to jeste nekdo? Potrebuju 2 hrace na sebrani poslednich par bublinek ve 2 kolech. Kdo pomuze? [s8]
kdyz ses v create modu tak dej start a pod (change to play mode) je GRID SNAP tak tam mas: None a muzes to nastavit na Small, Medium a Big. Kdyz to nastavis tak das zpet a budes tam mit uz tu mrizku. Jo a abych nezapomel davej si jenom Medium je to to nejvhodnejsi. :) Dekuju za otazku.[s14]
super tema, takze existuje njaka cz fansite ktera podrobne rozebira editor?...jak udelam abych v editoru mel na pozadi mrizku a delal tak veci presne?
kdo chce neco vedet o LBP a LBP2 at napise sem
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.