Taky moc prosím o srdíčka jak na levly tak na profil opravdu si mé levly skuste, mám je na motivy uncharted atd, ted dělám batman arkham asylum, soustředímk se na visualní stránku levlu...moc všechny prosím ... nick:depeche360
Já bych potřeboval zase 8 srdíček na profilovou kartu. Srdíčka vrátím, nick fox171cz. Pak se když tak ozvěte o zpětné osrdičkování, nebo si mě přidejte na PS, děkuju.
LittleBigPlanet (19)
Mam dotas vysla tahle bozarna se vsema DLC jako druhy dil ?
Dik za info
cau hrajete tu hru jeste ? kdyztak dejte vedet do sokromi spravy tady .. dik zakrajem .. MAM I HEADSET :)
Moc prosím o osrdíčkování. Nick: Glendoveer. Všem mnohokrát děkuji. [s14]
Já taky prosím o srdíčka, mám tam jedinej lvl, srdíčka opět vrátím... nick: poutnik36
Taky moc prosím o srdíčka jak na levly tak na profil opravdu si mé levly skuste, mám je na motivy uncharted atd, ted dělám batman arkham asylum, soustředímk se na visualní stránku levlu...moc všechny prosím ... nick:depeche360
Já bych potřeboval zase 8 srdíček na profilovou kartu. Srdíčka vrátím, nick fox171cz. Pak se když tak ozvěte o zpětné osrdičkování, nebo si mě přidejte na PS, děkuju.
ale jeste vsechny bubliny mam asi 98%
uz ji mam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))
diky vsem
pepeCZ
i já [s14] psn: pawliiik
Klidne LouliCZ
Taky klidně dám. PSN: Tony_Rocky
nick jako tady klidne dam
PSN: ICEMAN84000
klidně také PSN: mistrjakub
Já též.
PSN: jdidohovna
ja bych pomohl.muj PSN je cibajz-87.
AHOJ NEPOMOHL BY MI NEKDO S TROFEJI ZE MAM UDELAT JEDNO KOLO SE 3 V MEM FRIENDLISTU PLS PLS PLS
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.