Konzolista.cz

Life is Strange (32)

Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Koichi
Koichi #PS 5 / Switch 2

Dal som si to druhýkrát, po 10 rokoch. A vôbec to nezostarlo. Grafika stále super, keďže je štylizovaná. Jediné čo je trochu zvláštne je lipsync, ktorý tam nefunguje, ale to nevadí. A hlavne príbeh super, toto je to jediné pravé Life is Strange. Inak ešte Before the Storm bolo dobré, a aj True Colors - ale tam je iná predstaviteľka.

Arrozo
Arrozo #PS5

Ahoj, konecne se mi dari dohanet resty a LiS byl jeden z nich. Jra me dost cjytla, fajn pribeh, skvele postavy...dokonaly soundtrack :-) Jak kste hru zakoncili? Ctvercem nebo koleckem? Ja ctvereckem a prislo mi to jako takovy spravny zakonceni...druhy jsem nezkousel, ani zadny jiny volby jsem nezkousel, hral jsem tak, jako bych byl Max :-)

SPOILERY: Co se tyce zasadnich momentu ve hre - v Dark room jsem cekal reditele - v jeho kanclu byla schovana ve skrini u okna whiskey a ta stejna byla v dark roomu na stolecku mi prislo....Co se tyce zmeny minulosti Williama, tak tam jsem postradal moment prekvapeni....provarilo se to posledni fotlou, ktera se zmenila na "Chloe drzi klice od auta"...ja bych nejdriv nechal probehnout filmecek s Chloe a pak az tu zmenu fotky...Nejvic prace mi nevim proc dalo dostat z Franka ten seznam bez jakekoliv ujmy:-) Jinak to vsechno slo hladce....

aloha

Life is Strange má tu hratelnost opravdu velkou, že? Tak trochu jsem to nadnesl. Beru, ale zas tak daleko od pravdy nejsem .)

VulcanR
VulcanR #Trogári

Dobra logika, naco hrat BB ked si clovek moze precitat Lovecrafta.

aloha

Koukni na Anime Erased, máš to to samé, beztak se tvůrci inspirovali v Manze....

VulcanR
VulcanR #Trogári

Bez angliny sa na to vybodni a kup radsej nieco, co si aj uzijes.

geobbu
geobbu #WHO CARES

Pokud neumíš aspoň základy, tak z příběhu o podstatnou část přijdeš. Je to hodně ukecaná hra. Pokud máš průměrný PC, vezmi to na Steamu, je tam za pětikilo a kompletní čeština zdarma, kterou sponzoroval obchod xzone.cz

Skleny

Čau na storu je komplet série Life is Strange a váhám s koupí,zdá se mi to docela levné ale problém je že neumím dobře anglicky,bez angličtiny to asi nemá cenu hrát že?

žakelin4
žakelin4 #PRO
👍1

Kdyby tu byl ještě nějaký fanda tak na store Theme ke stažení . Sice obyčejný ale pěkný

VulcanR
VulcanR #Trogári
👍1
👎1

Trofeje su pre toy-ov.

žakelin4
žakelin4 #PRO
👍3

To proto že sbíráš ajchy a ne trofeje

VulcanR
VulcanR #Trogári

Hosi stalo sa niekomu z vas, ze glitchol ajch shutterbug? Hram to druhy krat a mam vsetky fotky v 4 epizode, ale ajch nikde, skusil som to vyzbierat aj na starom slote a furt nic.

Wbcko

Supr, tak to si počkám. Šance na češtinu asi nulová co.

VulcanR
VulcanR #Trogári

Zatial nic oznamene nebolo, ale kompletna diskova verzia je tutovka.

Wbcko

Ahoj, nemáte někdo info zda je šance aby vyšel komplet na disku? Díky

Macek_7
Macek_7 #🍕🎮💪😴♻️

No je fakt ze zatim jsme hru nehral znovu se zvolenim jinych rozhodnuti. Takze ted nedokazu rict jak moc je ten pribeh ovlivnen ale dej je hodne pohlcujici a ackoliv absolutne neposloucham styl hudby co tam hraje tak mi to tam sedi jako ten hrnec na prdel a hudebne je to perfektne dokreslene a ocenuji ten seznam rozhodnuti na konci epizody alespon je jasne co tam jde a co jsem realne udelal a co nikoliv. Na dalsi hrani podle toho seznamu pojedu.

Pan T
Pan T #Drifter

hromotluk: link

Hromotluk
Hromotluk #nezávislý

Ahoj,nevite jestli vyjde na konzole diskova kompletni edice? Rad bych tuto hru poridil

Pan T
Pan T #Drifter
Pan T
Pan T #Drifter

Tož já už čekám jen na finále. Dost mile mě překvapilo jak je čtvrtá epizoda dlouhá. Hrál jsem ji určitě alespoň 5 hodin. Čekání je na další díl je vždy kruté, ale má to tu výhodu, že vám nemůže nikdo nic vyspoilerovat. No jak tohle celé dopadne, nemám nejmenší zdání. Nejlepší epizodická adventura co jsem kdy hrál. ( A objevil jsem díky té hře parádní songy: link )

HDRcze
HDRcze #Games4Life
👍2

Marcel, vzhledem k tomu, že na 4. díl se čekalo asi tak 2 měsíce, tak ten poslední bych viděl na přelom září a října

Macek_7
Macek_7 #🍕🎮💪😴♻️
👍1

Tak co hrajete jeste? Ja si stahnul vcera trial a hned jak jsme ho dojel, nedalo se delat nic jineho nez koupit seasson pass protoze mi ta hra prisla neuveritelne sympaticka. Max i dalsi hlavni postavy jsou uveritelne a dobre napsane, pribeh hodne poutavy. Ted sem dojel druhou epizodu ktera moc nedopadla :D, kdo hral tak vi ale nevadi protoze to urcite budu hrat zase s jinymi rozhodnutimi.

Otazkou je kdy vyjde posledni epizoda protoze se bojim ze to d9jedu po 4 a pak me to cekani zabije. :D Uz ted je to napinave.

pishin
pishin #Pikhoved!

me ceka ještě cela dvojka a trojka ...nevim zdali proste nepockam a nedam to pak cely ...davkovacku jak seriál :)

HDRcze
HDRcze #Games4Life
👍3

Tedka jsem dohrál episodu 3 a jestli se ten příběh bude takhle stupňovat, tak to asi normálně neustojím tvle....Celá epizoda se jevila strašně nudně, pak se to mírně rozjelo a poslední čtvrtina mě odpálila mozek [s7][s7][s7]

Dexter.J
Dexter.J #YakuzaLord
👍2

Tak kdo si myslel, že byl konec druhé epizody šokující, tak z konce třetí se na místě posere :D Fakt něco! A teď zase čekat :(

Dexter.J
Dexter.J #YakuzaLord

Tak druhá epizodka dohraná a bylo to teda peckovní! Hlavně jak se pomalu začínají promítat všechny rozhodnutí a jak opravdu na všem záleží. Dokonce i na tom, jestli si nějakej předmět prohlídnete nebo ne, pak může fatálně ovlivnit některý dialogy. O tomhle si i AAA hry typu Heavy Rain/Beyond mohly nechat zdát. Takže poklona autorům a zase strastiplný čekání na další část.

HDRcze
HDRcze #Games4Life

Dexter, já jsem ji hrál skoro 3 hodiny, ale taky jsem prolezl kdejakej kout (stejně jsem našel jen asi jen 3 věci k vyfocení :D )

pishin
pishin #Pikhoved!
👍1

Ja si taky hodne uzival 1cku... dohral jsem ji dvakrát, soundtrack pecka a dost to na me pusobi i emocionalne... strasne dobře to brnka na nostalgickou notu... na Ep.2 se moc tesim... Drive nez o vikendu se k tomu asi nedopracuji.

Trailer na 2ku vypada hodne naslaple.

Dexter.J
Dexter.J #YakuzaLord

To velmi rád slyším. Jak je na tom herní doba ve srovnání s první epizodou? Stejný, delší, kratší?

HDRcze
HDRcze #Games4Life

Dexter, epizoda 2 nemá šanci tě zklamat, hlavně Kate tam má super moment, máš se fakt na co těšit