Konzolista.cz

Lego Harry Potter: Years 1-4 - Lego Harry Potter (10)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
roly30

Už mam doma plnou verzi na PSP a musim říct jedna z nej her na PSP co jsem hral fakt mě to baví z Lego STar Wars urcite nej Lego hra. Vtipně to vypráví vlastně celej příběh jak ho známe z filmu [s1] a než dohraju všechny 4 díly to chvíli potrvá

Pennywise

Docela se mi to líbí, jako každá hra z LEGO série, je to sranda [s6]

sisaCZE
sisaCZE #Ups...

30.6.2010 vyšlo demo na PS3, bohužel není na českým storu, tak pokud máte účet i jinde stahujte :D

playerPS

Omlouvám se za pozdní odpověď, hrál jsem to na pc abych si to zkusil, herní dobu to má určitě dlouhou, hrál jsem asi 2h a došel jsem k famfrpálu v 1. dílu, procházím to ale pomalu a vše sbírám. Na PS3 určitě pořídím hned jak bude nějaká dobrá cena :)

E: Pokud to ale jen proběhneš tak to budeš mít tak za pár hodin dohraný - podle kámoše :)

Janinka

To asi bude záležet na tom, jestli hru budeš chtít jen dohrát, nebo pořádně vyzobat... [s6]

antivirus
antivirus #KNIHOMOL

players a jakou verzi? a jinak neviš jak to ma hraci dobu?

playerPS

Hral jsem kousek a zatim super, hodne se mi to libi, zvlaste protoze jsem nekolikrat videl film :) a scenky jsou vtipne podane :)

antivirus
antivirus #KNIHOMOL

Prvni recenze dostala 9/10 a je to na EG...:D

Janinka

My ji doma hrát budeme určitě, máme všechny LEGO hry a na tuhle se obzvláště těšíme [s9]. Recenze asi ještě nejsou...

antivirus
antivirus #KNIHOMOL

Bude někdo kupovat tuto hru? a nevíte asi jsou už recenze? Myslim že to bude docela kvalitni hra.