Konzolista.cz

Lead and Gold: Gangs of the Wild West - Lead and Gold (19)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Daemon666
Daemon666 #Freedom

Nenašel by se někdo, kdy by si navzájem pomohl s trofejema ? :-) Potřebuju pomoci s Fish a Barrel, Barrage a One Step Ahead. Přezdívka na PSN - Glendoveer. Díky předem.

JardaBoss

Tak dneska jsem si to stáhnul na PC a musim říct dobrá oddychovka

jyb69
jyb69 #jyb69

je tam na 100%

Mira77
Mira77 #...

jyb69: tak to diky za info! fakt tam je hlasovej chat,jo? tak to je mozny,ze ty recky kecaj a nebo proste je verze pro pc odlisna.

jyb69
jyb69 #jyb69

modu je 6 , map je 6 , zbrane - kolt , brokovnice, karabina:opakovacka cca 12 náboju a puska na dlouhý dostrel:sniper

hlasová komunikace tam je , osobne jsem nezkousel , ale slysel jsem spoluhráce nadávat anglicky , pripojování do hry sem tam vázne , pokud to nenajde hru hned tak se musí vyjet do loby a najít jinou hru , ale do cca 30 s se to vejde , co me trochu vadí je bílý kruh který je jako míridlo a zmizí az kdyz se zamírí presneji sice je pruhledný , ale jaksi me to vadí , radeji bych zamerovací kríz, lagy zádný i kdyz obcas se musí do protivníka nastrílet více náboju nez by bylo zdrávo ( neco jako BBC2 :) ) ,

je to taková oddychovka 7/10

PS. pokud bych si mel, ale rozhodnou mezi LaG - Fat Princess tak jdu do FP

Mira77
Mira77 #...

jordi,dekuji moc za tvou pm a nabidku,vazim si toho. me ale spise slo opravdu o to,se o hre neco dozvedet a pak ji treba koupit. vypada to na dobre hratelnou westernovou strilecku. hodne me tam zaujalo to,ze se tam da lecit spoluhrace a take jeden ten mod,ktery se dost podoba modu search and desstroy,mam na mysli to odbouchnuti sejfu,uloupeni zlata a odneseni koristi nasvou zakladnu,to opravdu muze byt velmi zajimava takticka zalezitost:) myslim,ze ty lagy nejak poresi,ale me hodne zamrzelo,ze hra nepodporuje hlasovou komunikaci. zatim jsem to tedy nestahl,trosku i z duvodu,ze se blizi tematicky podobna gameska RDR,ale tak treba jeste zmenim nazor:)

Jordi

Tak me se zas na ty hre libi,ze sniperi to maji tezsi nez v bbc2 [s6] ,to kladeni pasti je sranda,rozhazim a cekam...:)Ale spis mi vyhovuje hrat za toho typka co oznacuje nepratele aby ho videli vsichni ze squodu:)

Maxyking
Maxyking #Resistance

Tak ja hru mam:) vcera jsem ji hral pres hodinu a musim rict ze to je zabavne chytlava hra :) zadny lagy nebo vykopy ze hry tam nejsou..grafika koukatelna..je tam asi 5-7 map,muzete si vybrat ze 4. povolani a mody jsem hral zatim jenom 3 (nevim kolik jich tam je):) vlajky,tdm a oblehani uzemi..fanouskove westernovek by tuhle hru meli na 100% mit..ta hra Vas zabavi na delsi dobu..davam 9/10 :)

flipper

Hmmm tak to teda zatim kupovat nehodlám , jestliže tam je problém s Lagy a častým odpojováním ze hry , tak je to zatím beze mě. Tohle mě přesně s*alo u Socoma.

Mira77
Mira77 #...

tak jsem trosku pohledal a hazu tady nejaky recky. celkove to bude asi zabavna hra,nejvice to prirovnavaji k team fortres v kabatku divokeho zapadu. ma to vsak i sve musky,ktere treba me osobne celkem vadi,ale zaroven uvadeji,ze patche by mely dorazit. tak pokud vas ta hra take zajima,tak tady jsou pres google prelozeny nejake reviews... link link

ghost_cz

je to z prostředi RED DEAD REDEMPTION... zatím taková náhrada ..

Mira77
Mira77 #...

...kua chlapi,to je sice pekny,jak si tu rikate,kdo je a neni kvuli nechani stazeni svine,ja tez nejsem vyjimkou,ale ne vsak z duvodu lakomosti,nybrz kvuli omezeni slotu na uctu. nemusite ale prece byt az zas takovy svine,ze by jste tu alespon mohli napsat,jaka ta hra je a jak se to teda vlastne hraje?:)

flipper

hmmm , mohlo by to být dobrý , asi to koupím.

ghost_cz

díkys já tobě taky :D:D

tomaskalecky

ghost:se nediv, tady se na tebe(i na me)vyseou kdyz si od nekoho chces stahnout neco zadara, dal sem ti palec nahoru

ghost_cz

ježíší člověk sem napíše dotaz a hned ho nějaký kkti dávají na - 4 body.. to není možný... a razi ty jsi ošklivej :D:D

razi
razi #Ps4

dnešní svět je taková svině, že nedá nikdo :) ani já ne :D

ghost_cz

nenašel by se někdo kdo by mi ji dal stahnout ??

Mira77
Mira77 #...

Stažitelná týmová multiplayerová střílečka z Divokého západu link link

Nenasel by se tu nekdo,kdo to hraje a mohl by hodit nejake info?