Volné forum

Last.fm + Konzolista.cz Group (39)

• isildur heir
    isildur heir

pridan

• digishit
    digishitdigishield

To asi nebude, každopádně se podívej sem link teda jestli něco najdeš, ale asi ne [s8]

• jaccobino
    jaccobinoReBorn

digi, já mám Sansu e280, tak nevim jestli to bude fungovat [s4]

• digishit
    digishitdigishield

Rockbox:

* Apple: 1st through 5.5th generation iPod, iPod Mini and 1st generation iPod Nano

(not the Shuffle, 2nd/3rd/4th gen Nano, Classic or Touch)

* Archos: Jukebox 5000, 6000, Studio, Recorder, FM Recorder, Recorder V2 and Ondio

* Cowon: iAudio X5, X5V, X5L, M5, M5L, M3 and M3L

* iriver: iHP100 series, H100 series, H300 series and H10 series

* Olympus: M:Robe 100

* SanDisk: Sansa c200 series, e200 series and e200R series (not the AMS models)

* Toshiba: Gigabeat X and F series (not the S series)

• tekken90
    tekken90MGS4 10/10

roly stačí iPhone, iPod, jakýkoli přehrávač s podporou Rockboxu... a určitě by se toho našlo mnohem víc...

• digishit
    digishitdigishield

No jasně tak to je vždycky, každej tvrďák co poslouchá, ale pak by sme viděli, že to tak neni :D

• roly30
    roly30

je to super přidejte se jen já mam problém že na PC ted neni cas poslouchat takze a posloucham furt na cestach v metru a tak jenze to se nezapocitava nemam iphone

• jaccobino
    jaccobinoReBorn

vonKrup....pravda :D:D přemlouvám a píšu ať se přidaj, ale nic [s13]

• vonKrup73
    vonKrup73ValMez

Třeba mají všichni strach, že by ostatní viděli, že jim na kompu frčí Eva a Vašek. [s6] [s6] [s6]

• epileptickejfish
    epileptickejfishrory

... přitom není proč,jointuje se k nám konzolisti [s14] Kde je vůbec Kachlo mohl by jít příkladem [s1]

• digishit
    digishitdigishield

Oni se asi bojí, že by jsme jim vykoukali co poslouchaj :)

• miroajax
    miroajaxWAKE

to uz se nikdo neprida? pojdte tam vsichni ne? :D

• epileptickejfish
    epileptickejfishrory

tekk jasný pokusím se :)

• tekken90
    tekken90MGS4 10/10

rybka: tak pozor, ať to s těma jointama nepřeženeš :D

• digishit
    digishitdigishield

Výborně, i rybky už nám tam plavou :D

• epileptickejfish
    epileptickejfishrory

Tak jsem se tam taky potulně jointnul [s14]

• digishit
    digishitdigishield

No vidíš to jsem nevěděl ani. Já už jsem tam 3 roky, songů by tam bylo mnohem víc, kdyby tam bylo to co jsem naposlouchal přes mobil v mp3 cestou do práce atd. Ale to nijak nešlo a iPod nemám.

• tekken90
    tekken90MGS4 10/10

No konečně to tady někdo používá :D Já už mám last.fm profil skoro rok a půl :D

Jinak ještě bych doplnil digiho - scrobblovat jde i z přehrávačů podporujících Rockbox, takže iPod/iPhone není nutný :-)

• vonKrup73
    vonKrup73ValMez

Ajajaj. Tak si dej za y tečku, to skoro není vidět .

• sky
    skyBLUSKYLINE

vonkrup ani neuvidí....muj nick už je zabraný [s8]

• play3man
    play3manYes, it is

Navod na rozbehanie pod linuxom ubuntu 9.04 cez prehravac Rhythmbox

System > Sprava > Zdroje softveru > zdroje tretich stran > pridat a vlozite tam toto: "deb h t t p : / /apt.last.fm/: debian stable" bez uvodzoviek. UPOZORNENIE!!!! h t t p : / / MUSI BYT bez medzier takto http:// !!!! A LEN Z DVOMY /

Potom to zatvorte a kliknite na obnovit.

Potom chodte znova na System > Sprava > Spravca balikov synaptic

A zadajte do vyhladavaca: "last.fm" bez uvodzoviek.

Kliknite a oznacte na instalaciu. A dajte pouzit. Ked sa vsetko dokonci tak v Aplikacie > zvuk a video bude last.fm tak si ho otvorte a chodte do Tools > Options > Scrobbling a dajte to z 50 na 100. Potom Apply a zatvorte si last.fm (tak aby ostal na liste alebo ho len zminimalizujte)

Potom si otvorte zase zdroje softveru a softver tretich stran a vlozte najpr toto: "deb h t t p : / /blog.blackdown.de/static/debian/rhythmbox/ jaunty main" bez uvodzoviek. UPOZORNENIE!!!! h t t p : / / MUSI BYT bez medzier takto http:// !!!! A LEN Z DVOMY /

A potom toto:

"deb-src h t t p : / /blog.blackdown.de/static/debian/rhythmbox/ jaunty main" bez uvodzoviek. UPOZORNENIE!!!! h t t p : / / MUSI BYT bez medzier takto http:// !!!! A LEN Z DVOMY /

Potom zavrite dajte obnovit a chodte na System > Sprava > Spravca aktualizacii mal by tam byt rhythmbox. Tak dajte nainstalovat. Ked to cele skonci tak otvorte rhythmbox a chodte na Upravit > Zasuvne moduly > Kliknite na Last.fm a dajte konfigurovat. Potom tam zadajte svoje meno a heslo. Zavrite a zaskrtnite v Zasuvnych modeloch New Style Last.fm Scrobbler. Potom zavrite a znova otvorte. Teraz ked si pustite v nom nejaku pesnicku tak by sa to malo zobrazit v programe last.fm. A ten to odolse na web. :)

• vonKrup73
    vonKrup73ValMez

Hele sky, mé staré oči tě tam nevidí. [s11]

• sky
    skyBLUSKYLINE

tak sem tam ...nejstarší sem tam já.... [s6] [s6] [s6] [s6] [s6]

• vonKrup73
    vonKrup73ValMez

Kurňa, to jsem tam nejstarší? [s13]

• sky
    skyBLUSKYLINE

mno tak me se tam za boha nedá přihlásit už to tady delám hodinu...peču na to.... [s3] [s3] [s3] [s3]

sem zas vytočená...

jinak je to super..ale ne pro me [s6] [s6] [s6] [s6] [s6]

• digishit
    digishitdigishield

Super hezky se to rozrůstá. Musim vám oznámit, že se přidal i náš boss Machar - a to je co říct :D Takže jen houšť :D

• Smajdak
    Smajdak

perfektní, už jsem tam taky :-)

• Snou
    Snoulamka

skvělá to věc :D, díky Digi

• digishit
    digishitdigishield

S velkou radostí přijímám tvoje zdělení! :) Super. Čim víc lidí ti lepší.

• play3man
    play3manYes, it is

z velkou radostou ti oznamujem ze sa my to podarylo rozbehat aj na linuxe ! SUPEEER !! :D a ja by som mal platit 2000 nejakemu tipkovy z microsoftu za zavireny win :D:D:D:D

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.