Volné forum

Last.fm + Konzolista.cz Group (39)

• isildur heir
    isildur heir

pridan

• digishit
    digishitdigishield

To asi nebude, každopádně se podívej sem link teda jestli něco najdeš, ale asi ne [s8]

• jaccobino
    jaccobinoReBorn

digi, já mám Sansu e280, tak nevim jestli to bude fungovat [s4]

• digishit
    digishitdigishield

Rockbox:

* Apple: 1st through 5.5th generation iPod, iPod Mini and 1st generation iPod Nano

(not the Shuffle, 2nd/3rd/4th gen Nano, Classic or Touch)

* Archos: Jukebox 5000, 6000, Studio, Recorder, FM Recorder, Recorder V2 and Ondio

* Cowon: iAudio X5, X5V, X5L, M5, M5L, M3 and M3L

* iriver: iHP100 series, H100 series, H300 series and H10 series

* Olympus: M:Robe 100

* SanDisk: Sansa c200 series, e200 series and e200R series (not the AMS models)

* Toshiba: Gigabeat X and F series (not the S series)

• tekken90
    tekken90MGS4 10/10

roly stačí iPhone, iPod, jakýkoli přehrávač s podporou Rockboxu... a určitě by se toho našlo mnohem víc...

• digishit
    digishitdigishield

No jasně tak to je vždycky, každej tvrďák co poslouchá, ale pak by sme viděli, že to tak neni :D

• roly30
    roly30

je to super přidejte se jen já mam problém že na PC ted neni cas poslouchat takze a posloucham furt na cestach v metru a tak jenze to se nezapocitava nemam iphone

• jaccobino
    jaccobinoReBorn

vonKrup....pravda :D:D přemlouvám a píšu ať se přidaj, ale nic [s13]

• vonKrup73
    vonKrup73ValMez

Třeba mají všichni strach, že by ostatní viděli, že jim na kompu frčí Eva a Vašek. [s6] [s6] [s6]

• epileptickejfish
    epileptickejfishrory

... přitom není proč,jointuje se k nám konzolisti [s14] Kde je vůbec Kachlo mohl by jít příkladem [s1]

• digishit
    digishitdigishield

Oni se asi bojí, že by jsme jim vykoukali co poslouchaj :)

• miroajax
    miroajaxWAKE

to uz se nikdo neprida? pojdte tam vsichni ne? :D

• epileptickejfish
    epileptickejfishrory

tekk jasný pokusím se :)

• tekken90
    tekken90MGS4 10/10

rybka: tak pozor, ať to s těma jointama nepřeženeš :D

• digishit
    digishitdigishield

Výborně, i rybky už nám tam plavou :D

• epileptickejfish
    epileptickejfishrory

Tak jsem se tam taky potulně jointnul [s14]

• digishit
    digishitdigishield

No vidíš to jsem nevěděl ani. Já už jsem tam 3 roky, songů by tam bylo mnohem víc, kdyby tam bylo to co jsem naposlouchal přes mobil v mp3 cestou do práce atd. Ale to nijak nešlo a iPod nemám.

• tekken90
    tekken90MGS4 10/10

No konečně to tady někdo používá :D Já už mám last.fm profil skoro rok a půl :D

Jinak ještě bych doplnil digiho - scrobblovat jde i z přehrávačů podporujících Rockbox, takže iPod/iPhone není nutný :-)

• vonKrup73
    vonKrup73ValMez

Ajajaj. Tak si dej za y tečku, to skoro není vidět .

• sky
    skyBLUSKYLINE

vonkrup ani neuvidí....muj nick už je zabraný [s8]

• play3man
    play3manYes, it is

Navod na rozbehanie pod linuxom ubuntu 9.04 cez prehravac Rhythmbox

System > Sprava > Zdroje softveru > zdroje tretich stran > pridat a vlozite tam toto: "deb h t t p : / /apt.last.fm/: debian stable" bez uvodzoviek. UPOZORNENIE!!!! h t t p : / / MUSI BYT bez medzier takto http:// !!!! A LEN Z DVOMY /

Potom to zatvorte a kliknite na obnovit.

Potom chodte znova na System > Sprava > Spravca balikov synaptic

A zadajte do vyhladavaca: "last.fm" bez uvodzoviek.

Kliknite a oznacte na instalaciu. A dajte pouzit. Ked sa vsetko dokonci tak v Aplikacie > zvuk a video bude last.fm tak si ho otvorte a chodte do Tools > Options > Scrobbling a dajte to z 50 na 100. Potom Apply a zatvorte si last.fm (tak aby ostal na liste alebo ho len zminimalizujte)

Potom si otvorte zase zdroje softveru a softver tretich stran a vlozte najpr toto: "deb h t t p : / /blog.blackdown.de/static/debian/rhythmbox/ jaunty main" bez uvodzoviek. UPOZORNENIE!!!! h t t p : / / MUSI BYT bez medzier takto http:// !!!! A LEN Z DVOMY /

A potom toto:

"deb-src h t t p : / /blog.blackdown.de/static/debian/rhythmbox/ jaunty main" bez uvodzoviek. UPOZORNENIE!!!! h t t p : / / MUSI BYT bez medzier takto http:// !!!! A LEN Z DVOMY /

Potom zavrite dajte obnovit a chodte na System > Sprava > Spravca aktualizacii mal by tam byt rhythmbox. Tak dajte nainstalovat. Ked to cele skonci tak otvorte rhythmbox a chodte na Upravit > Zasuvne moduly > Kliknite na Last.fm a dajte konfigurovat. Potom tam zadajte svoje meno a heslo. Zavrite a zaskrtnite v Zasuvnych modeloch New Style Last.fm Scrobbler. Potom zavrite a znova otvorte. Teraz ked si pustite v nom nejaku pesnicku tak by sa to malo zobrazit v programe last.fm. A ten to odolse na web. :)

• vonKrup73
    vonKrup73ValMez

Hele sky, mé staré oči tě tam nevidí. [s11]

• sky
    skyBLUSKYLINE

tak sem tam ...nejstarší sem tam já.... [s6] [s6] [s6] [s6] [s6]

• vonKrup73
    vonKrup73ValMez

Kurňa, to jsem tam nejstarší? [s13]

• sky
    skyBLUSKYLINE

mno tak me se tam za boha nedá přihlásit už to tady delám hodinu...peču na to.... [s3] [s3] [s3] [s3]

sem zas vytočená...

jinak je to super..ale ne pro me [s6] [s6] [s6] [s6] [s6]

• digishit
    digishitdigishield

Super hezky se to rozrůstá. Musim vám oznámit, že se přidal i náš boss Machar - a to je co říct :D Takže jen houšť :D

• Smajdak
    Smajdak

perfektní, už jsem tam taky :-)

• Snou
    Snoulamka

skvělá to věc :D, díky Digi

• digishit
    digishitdigishield

S velkou radostí přijímám tvoje zdělení! :) Super. Čim víc lidí ti lepší.

• play3man
    play3manYes, it is

z velkou radostou ti oznamujem ze sa my to podarylo rozbehat aj na linuxe ! SUPEEER !! :D a ja by som mal platit 2000 nejakemu tipkovy z microsoftu za zavireny win :D:D:D:D

• digishit
    digishitdigishield

Aby nedošlo k omylům. Skupinu založil Maggor, můžete si toho všimnout nahoře na Last.fm, kde je to napsáno. Je založená už od ledna tohohle roku, ale bohužel jaksi dostali přednost Facebookové a Twitterové.

Další věc. Celé to spočívá v tom, že se tam zapisuje co posloucháte, ale aby se tak stalo je potřeba poslouchat :D

K tomu slouží malej prográmek, který si stáhnete link ... jsou to vlastně pluginy pro Windows Media Player, Winamp a iTunes. Scrobbler funguje i s iPodem a iPhonem, dá se stáhnout pro Windows, Linux i Mac.

Pak už stačí jen zapnout vaši oblíbenou music a poslouchat, o všechno ostatní se postará prográmek. Časem se vám utvoří knihovna a různý hitparády vašich skupin a zpěváků. Další podmínka je, že MP3 musí bejt správně otagovaný, což snad v dnešní době neni problém.

Pokud posloucháte muziku přes jiné přehrávače než jsem psal tak bohužel neni zatim pomoci.

Taky se ovšem daj poslouchat songy přímo na Last.fm, kde je možný (některý) si pustit.

• play3man
    play3manYes, it is

Uz som tam! Diky za info! Super stranka... Dufam ze to bude podporovat v plnom rozsahu aj ps3...teda aby to bolo sucastou XMB! Tak ako by mohol byt aj twitter...:)

• miroajax
    miroajaxWAKE

na last.fm už nějakej ten pátek jsem, ale konzolistu sem tam přehlídnul, tos nemohl napsat dřív digi? [s6]

• jaccobino
    jaccobinoReBorn

Sem tam :)

• roly30
    roly30

jojo málo nás podtě k nám :)

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Je fakt ze hudba pro me dost znamena a je vynikajici napad zalozit grupu na last.fm. Good work

• digishit
    digishitdigishield

To je přeci uplně jedno co posloucháš. Každej si může poslouchat co chce [s1]

• roly30
    roly30

sem tam digi jen vas budou bolet usi nejsem ten hardcore ja spis green day linkin park a pak nejaky ten popik Black Eyed Peas nebo Michael

• digishit
    digishitdigishield

Last.fm link myslim nemusim moc představovat. Určitě nejen v poslední době populární socialní síť, která sdružuje všechny milovníky hudby po celém světě. V záplavě všech těch Facebooků, Twitterů ... by se nemělo zapomínat i na lidi, pro který je hudba život.

Pokud službu využíváte, a nebo v budoucnu díky X360 budete, připojte se do naší Konzolista.cz Group link

Už se známe v tom co hrajeme, proč bychom se nemohly poznat v tom co posloucháme.

Přijď jako host, zůstaň jako rodina.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.