Akční TPS

LA Noire - LA NOIRE - Diskuse (94)

• Vito Scaletta
    Vito Scaletta

@Marsam89CZE: moc pravdepodobne to nie je, keďže je zname že L.A Noire skončilo v strate prave kvoli tej technologii(bola extremne draha). Pochybujem že by to riskovali znovu...Hra je to ale vyborna, pre mňa najlepšia zo všetkych, tak si to uži.

• Marsam89CZE
    Marsam89CZETLOU II ❤️
    2

Tak jsem se pustil do tohoto skvostu LAN a musím říct jestli vubec nějaká dosavadní hra dokáže takhle úžasně pracovat s ksichty, po těch letech je ta technologie stále na špici a sama hra je za mě to, co si zaslouží pokračování snad více jak GTA či RDR.

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

Ty pripady jsou v complete edici normalne zakomponovany do pribehu, takze postupem hry na ne narazis

• Coloradak
    ColoradakColoradak

Zdarec, mám tu Complete edici, ty nové případy se otevřou až po dohrání hry? protože v menu nic není, zatím jsem z původní hry udělal 3 případy ale zajímá mě jestli pak tam dostanu automaticky na výběr z těch nových oblečení z té kompletní edice...

• Tuxedoassassin
    Tuxedoassassin

Ty případy navazují jen tak, mluví tam o tom co se stalo třeba i v minulých, ale nják tak důležitý nejsou i tak si myslím že jsou dobrý, ale nejsou nic kvůli čemu by se mel človek zbláznit. :D

• tekken90
    tekken90MGS4 10/10

Zdar, má cenu kupovat tu Complete edici? Navazují ty případy nějak na samotnou hru? Díky

• Lhikan905
    Lhikan905Raksi

ok takze venovat tomu vice casu [s14] anglicky umim s tim zadnej problem nemam..chci si to jen zahrat..

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

Lhikan905

na prvni pokus bys to mel hrat podle svyho. jinak si hru neuzijes a bude to nuda. prave o tom hra je, ze musis venovat pozornost mimice postav a tomu co rikaji a podle toho reagovat... a pokud neumis zaklady anglictiny, tak nema cenu tuto hru vubec hrat, to je proste o nicem. tohle neni GTA ani mafie.

na druhy pokus si muzes bud projet YT videa nebo si vytiskni navod na dialogy a dukazy, pokud to chces jet na 100%.

• Munky
    Munky

Lhikan905:No kámoš odehrál celou hru s pomocí youtube protože jinak by ty výslechy taky nezvlád když neumí anglicky.a tam máš průběh celou hrou takže každej výslech měl stoprocentní [s14] ale záleží na tobě jak to chceš hrát [s14]

• Lhikan905
    Lhikan905Raksi

dal by mi nekdo nejake typy na vyslychani parkrat treba neco uhadnu [s6] ale jinak me vzdycky poslou do haje [s6]

• milhaus

dá se nějak poznat, kterou zbraň sem použil a kterou ne? asi ne co, ve statistice to není.

• zdenur
    zdenurGO BIONIC!

milhaus: naprostý souhlas. u konce to schéma vyšetřování bylo dost ohrané a musel jsem se k dohrání strašně přemáhat. ve finále mě nechal chladným i celý příběh. docela zklamání po výborném začátku

• milhaus

no... první týden hraní nadšení. u 13týho případu padla nuda a už sem to nepustil. kdyby těch případů bylo míň, bylo by to lepší. a nebo by musely být variabilnější. vzhledem k tomu, že každý případ má stejný schéma, je to časem už nezáživný. určitě dohraju, ale asi mi to bude nějakou dobu trvat.

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

Napad a koncept super 8 z 10 hra neni spatna ale po case zacne nudit furt dokola a dokola zachranuji to ty mezi mise bude to tou dobou ty pripady mohly byt taky pestrejsi a v te ospale dobe by to ani neslo [s8] v dnesni dobe by to neslo nazev CSI [s6] takze z toho mam rozporuplne dojem [s1] po dohrati pryc co s tim mam rad znovuhratelnost a tady me nebere . bych u toho zestarl hra pro dedky v papucich na houpacim kresle. Nesudte me[s1][s6]

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

[s6][s6] vtipálku

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

No... Co bych k tomu rek... Hra roku to asi nebude, ale hodne zajimavej pocin.. Potkal sem se s par bugama, kvuli kterejm sem musel restartovat pripad ale jinak dobry. Dal bych tomu tak 8.5/10. Ale jinak dobry :) Skoda tech ceskejch titulku no :/

• DarkEyE
    DarkEyE

to Touchmud : zaloz si ucet na UK PSN, stazeny balik ti bude fungovat, stejne tak, jako by ti fungoval na ceskym storu.

• touchmud
    touchmudmade4game

No já ho na českém storu hledal marně (proč tam v tom mají takový bordel). Nicméně stále neznám odpověď :-) To si nikdo žádné DLC na americkém storu nekupoval? (třeba nakonec mi by mi stejně neakceptovali kreditku a bylo by to .-)

• JENIK182
    JENIK182VŠB-TUO

Co já vím, tak R* Pass na českém STORE je ... DLCčka tam jsou URČITĚ, ale ten Pass jsem tam taky někde zahlídl ....

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

Pochybuju ze si ho stahnes [s6] nebou uz je pass i na single pl WTF ? nebo ceris vodu.

• touchmud
    touchmudmade4game

Měl bych dotaz. Chtěl bych si stáhnout L.A.Noire Rockstar pass, ale na českém storu jsem ho nenašel. Viděl jsem ho však na US storu. Pokud si ho na tam koupím, budu ho moci využít i na svém primárním účtu? Díky za radu.

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith

Fakt paráda ten Frank Drebin nemá chybu stejně tak ten konec s výslechem :D

• Topinas
    Topinas

díky díky [s4]

Jack: nevim jestli kompliment nebo urážka ale taky díky [s6][s6]

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer

Jen tak dál, tyhle amater recenze miluju. Mám pak vždy chuť postovat to do fóra " U čeho jsem se naposled zasmál" [s6][s6][s6]

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

Topi hmmmm s velbloudem [s6][s6][s6] jinak dobre ty.

• CFC94Czech
    CFC94CzechChelsea FC

dobrá práce :-)

• Topinas
    Topinas

Tady moje silně amatérská video recenze na LA noire [s6] link

• touchmud
    touchmudmade4game

JENIK182: S tím poznat zda ti lidi lžou či nikoliv ti asi nepomůžu, ale dá se to celkem jednoduše poznat z mimiky tváře, uhýbání očí atd. Co se týká rozdílu mezi Lie a Doubt tak ten je v tom, že abys mohl někomu říci že lže, musíš mít u sebe důkaz kterým jeho lež prokážeš. Pokud naopak tušíš že ti neříká pravdu, ale nemáš mu to jak dokázat zvol druhou možnost. Často se dozvíš něco nového. Co se týká této básničky, tak podobně jako v jiných případech je to momentálně k ničemu a poslouží ti jako vodítko v dalších případech.

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Jenik: Lie dáváš když můžeš něják dokázat to že lže a doubt když mu to dokázat nemůžeš ale víš že lže.

• JENIK182
    JENIK182VŠB-TUO

Zatím naprostá spokojenost! Sice to řízení je nějaké až moc citlivé, jako by ty auta byly z polystarenu, ale to vůbec nevadí! Vyšetřování je skvěle zpracované, jen mi dává trochu problém rozeznat zda mi ty lidi lžou nebo ne. Spíš ... rozeznat mezi možností Doubt a Lie ... jaký je mezi tím rozdíl? ... Jo a dostal jsem nějakou báseň v Silk Stocking Case a nic jsem řešit nemusel ... Cole něco kecal o Prometheovi a to je všecko. Je to správně?

• touchmud
    touchmudmade4game

Ano, město v L.A. Noire je jen kulisa pro příběh ale samotné město je skvěle a realisticky zpracovaný. Musím říci že mě bavilo se jen tak projíždět za zvuků dobové hudby. Zvláště v noci je to město úžasný. Hold mám tuhle dobu rád.

• milhaus

po nějakých 3 hodinách zatím spokojenost... v recenzi na eurogameru se píše, jak je grafika mimo ksichty nic moc, ale já su spokojenej, jasně, dneska už to nikoho ze židle nezvedne, ale oproti RDR je to viditelný pokrok. a těch detailů všude... šmarja vždyť to musely být stovky hodin...

škoda že město je pouze kulisa jako v mafii2, ale hold tohle není GTA.

• touchmud
    touchmudmade4game

Co se týká zmiňovaných básní, tak jejich řešení je velmi jednoduché. Stačí se podívat na popis objevených i neobjevených speciálních lokací. Následné přiřazení již není nijak náročné.

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

No to je fakt super... Tak je to tvoje volba, ale ja sem se tam ted dostal a kdyz nevite a hledate chvili treba skryty auta tak vam Cole za chvilku tu basnicku rozlusti. Zatim se mi povedlo najit 2 mista :)))

• darebacik
    darebacik

ja ani nepotreboval statmici staci zajet na stranku MY CHEATS a tu basnicku si prelozit v googli

• touchmud
    touchmudmade4game

Ano, v L.A. Noire je dobrá angličtina bez pochyby potřeba. A pokud měl někdo problémy porozumět víceméně po této stránce jednoduchému Heavy Rain, tak bych mu nedoporučoval se do této hry pouštět, protože sice tu hru bude moci dohrát (i blbý pochopí co se po něm chce) a rozhodně z ní moc mít nebude. Tenhle fakt nikdo neokecá. Na druhou stranu, pokud s angličtinou zápasíte, může být pro vás tahle hra být dobrým důvodem na ní zapracovat. Mě například pomohla rozšířit slovní zásobu v oblasti policejního žargonu :-)

• CFC94Czech
    CFC94CzechChelsea FC

a co DĚDŮV GOOGLE PŘEKLADAČ? [s7][s7][s6]

• Chris Redfield
    Chris RedfieldBSAA

pro ty co neumi anglictinu: ve hre mate ukol nekolikrat po sobe na zaklade anglicke basne najit misto kam mate dojet..jsem zvedav jak to bez znalosti naglictiny zvladnete, protoze ikdyz ja mam statnici z AJ tak mi to nćhvilku trvalo a musel jsem nad tim premyslet [s4]

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Nevim no, tady mi ta ajina prijde o dost slozitejsi nez v heavy rain.

• CFC94Czech
    CFC94CzechChelsea FC

právě takhle to řikaly i o HEAVY RAIN a pak sem to i já tak nějak pochopil :D takže si myslim že i u LA NOIRE to bude podobný .. sice se tu víc mluví ale i tak máme mozek a nějak si to dokážem domyslet .. [s1][s6]

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Praveze to zadna veda neni :)) Umis AJ uzijes si hru na 100% neumis tak si ji uzijes ale rozhodne ne tolik jako ten co tomu rozumi... Mam to a myslim ze kdybych neumel anglictinu tak me to vubec nebavi

• TonyRocky
    TonyRocky

Já mám pocit že z toho děláte zbytečnou vědu. V kolika hrách byla Angličtina zásadní a každý ji dohrál bez problémů. Například Heavy Rain, která byla vyloženě "textová". Podle mě jen někdo někde nadhodil že zrovna v této hře je nějaká super angličtina a už se to veze...Můj pocit...

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer

Sladpa: co to meleš. Hru bez angličtiny dohraješ, ale co z ní budeš mít? Konverzační drama o dvou hercich v Čínštině budeš taky schopen dokoukat, ale budeš z toho mít tak 10% zážitku. U týhle hry je angličtina nutná a kdo tvrdí že ne, tak si hru asi pěkně užil.

• sladpa
    sladpa

Tu hru i bez angličtiny bez větších problémů dohraješ.Ta hra je skvělá i tak samozřejmě že , kdyby si tomu rozumněl tak si to vychutnáš líp ,ale i bez tý angliny to je super [s14]

• razi
    raziPs4

hru si časem určitě pořídím i když angličtina je u mě nulová, vždycky to člověk nějak pochopí, takže pro ty co neuměj anglicky se to tak i tak vyplatí

• CFC94Czech
    CFC94CzechChelsea FC

DIK :D

• CFC94Czech
    CFC94CzechChelsea FC

Zdar lidi .. docela o tehle hře přemýšlim ale jediný co mě štve je ta angličtina .. nejsem v ní profesionál :D chtěl sem se zeptat zda si hru dokážu dostatečně užít i bez její znalosti? jestli budu případům rozumět i bez dostatečné znalosti? :-) zkrátka jestli se mi hra vyplatí kupovat .. :-) díky

• Deshien
    Deshien

napodruhe uz bys mohl hrat z originalky co rikas kluku

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer

Doporučuju koupit v JRC. Dávají ke hře zdarma DLC Slip of Tongue. Pro zběratele trofejí je za dokončení zlatá trofej.

• tomaskalecky
    tomaskaleckyAC BH

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.