Playstation 3

LA NOIRE - hromadná koupě (32)

• Starky
    StarkyNaughtyGod

Od hromadne koupe bych take cekal, ze to bude vyhodnejsi.

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

já sem hru právě teď zaplatil (pač je dobrý kurz na libru) ve svým oblíbeným shopu a je to přesně za 1108 včetně pošty a bonusovýho trička s motivem hry [s12][s14]

• JENIK182
    JENIK182VŠB-TUO

Mimochodem, já tady tehdy jak jsem to zakládal psal, že se cena bude pohybovat kolem 1200 Kč .. takže laskavě držte zobáky. Tehdy vám ta cena přišla skvělá a šli jste do toho, jo jo ... a když se zjistí, že to bude trošičku dražší ... tak všeci ruce od toho. Když to nechcete tak tu aspoň nepište. Jinak nechápu co sem vůbec leze carljack když si nikdy nic tady nedomlouval ... to je pak chytrej každej.

• milhaus

Carljack

no jak kdy, většinou je to £0.99, což ale beru jako zadarmo, takže vlastně máš pravdu.

• milhaus

JENIK182

ehm... dobrej blábol... napadlo tě podívat se třeba na GL? 1198+ 55 [s16] [s6][s16]

no ano, je to dražší o 60Kč, ale raději podpořím dobrý český obchod než přispět nějakýmu týpkovi na pivo... [s8]

• Gunan
    GunanPS3+XBOX

pošta z UK stojí 85 kč, takže taky žádná hrůza

• JENIK182
    JENIK182VŠB-TUO

1190 vč. pošty? Drahé? Tak si to kupte v ČR vy chytrolíni! Za takovou cenu to v ČR těžko seženete. A jak tady píšete, že se to dá sehnat za 1000 Kč, tak jaksi zapomínáte na 120 Kč poštu, pak nějakou poštu z UK ... ale je to vaše věc, nikdo vás do ničeho nenutil a nenutí. Já osobně to beru zde od evilpa, protože mu věřím a vím že mi nepřijde šmejd.

• zdenur
    zdenurGO BIONIC!

tak to se mnou nepočítejte. od hromadné koupě jsem si představoval něco jiného, ale chápu že vydělat chce každý.

• adis1604
    adis1604SUMPERK

Za ty peníze si to seženu taky. Pro mě je zajímavá cena kolem 1000,- , ale tohle není žádná sleva. Ale díky za snahu.

• Wickett
    WickettSorted

Cenu jsem cekal vyrazne nizsi, takze se omlouvam a stornuji objednavku :)

• pitrs
    pitrs

tywe to je trapárna tady :DDD

• milhaus

může mi někdo vysvětlit, co je na tom výhodnýho?

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

fakt? :D evilpo ruším objednávku :) nezlobte se, ale cena rozhoduje :)

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

tuhle hru bych mohl mít za 900-1000 :))

• JENIK182
    JENIK182VŠB-TUO

Tak už jsem zpět a nábor ukončuji. Od teďka kdo bude další chtít ten jen přes PM a pouze platbou na účet.

• JENIK182
    JENIK182VŠB-TUO

Asi UK, to já nevím.

• Wickett
    WickettSorted

Btw odkud to kupuje? Staci zeme :D UK? :D

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

luxus :) od evilpa beru :)

• JENIK182
    JENIK182VŠB-TUO

No teďka to stojí 1200 Kč, takže aby to byla 1000vka ... to já nevím, to bych se musel zeptat evilpa, ale je nás už 9 a hra vychází až v květnu, takže se určitě ještě někdo splaší. Evilpo shání lidi aj na jiných fórech, já tomu "šéfuju" jen tady [s6]

Jinak od neděle do pátku tady bohužel nebudu, pojedu na hory. (13.2 až 18.2)

!EDIT! Evilpo mi právě psal, že už bychom to měli uzavírat, jelikož prý nemá tolik peněz aby to všechno objednal, zaplatil [s1] Tedy dobírky bychom už pomalu končili a pokud bude někdo chtít tak by platba byla přes účet, jinak kdyby někdo z už napsaných dobírkářu chtěl platit přes účet, bylo by to jen a jen dobře, jelikož čím více nás bude, tím lépe [s14] A co se týká konečné ceny, tak ta bude známá až před vydáním, ale měla by být menší jak 1200 [s6][s6] (nic není finální!)

• Wickett
    WickettSorted

Me muzes pripsat tez :)

Mam jen otazku, kolik lidi je treba, aby vysledna cena byla rekneme ta 1000vka?

Kolik lidi kupovalo RDR? Diky.

• JACQUI7
    JACQUI7

Super, PS3 verze, taky do toho jdu. Už se nemůžu dočkat.[s14][s6]

• JENIK182
    JENIK182VŠB-TUO

Abych pravdu řekl, nečekal jsem že bude tak velký zájem [s14]

Jinak v prvním postu jsem doplnil nějaké informace.

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

jdu do toho s váma :) Lukasneo[s1]

• kamilpetras
    kamilpetrasPS5+XsX

Jdu taky do toho.... doufam ze date predem vedet diky. PS3 verze.

• PeL.DAWE
    PeL.DAWEAC

Po gameplay traileru určitě beru... Takže si mě tam připište :)

• meidevil
    meidevilMrJelly77

beru, ps3 verze..thx

• JENIK182
    JENIK182VŠB-TUO

Platit by se mělo až přijde balík tj. dobírka, ale pokud možno ... až budete opravdu rozhodnutí tak napište. Ať se potom zbytečně neválí evilpovi doma troje LA Noire [s6]

• zdenur
    zdenurGO BIONIC!

beru, pokud jde o placení, budu schopný až někdy začátkem května, což by snad nemělo vadit. mám momentálně jiné priority, co se týká financí

• adis1604
    adis1604SUMPERK

Pokud to bude PS3 verze, tak jdu do toho.

• JENIK182
    JENIK182VŠB-TUO

Tak primárně se bere PS3, ale zeptat se můžu.

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer

Na jakou platformu? Je možný výběr?

• JENIK182
    JENIK182VŠB-TUO

Nábor ukončen, další zájemci pouze přes PM, platba na účet!

1. JENIK182

2. adis1604

3. zdenur

4. meidevil

5. Pel.Dawe

6. kamilpetras

7. Lukasneo

8. JACQUI7

9. Wickett

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.