Playstation 3

Kupony pro UK-store (13)

• djxtacy
    djxtacydeejay

Maggot: to máš pravdu [s14] 3 roky jsem platil kreditkou jak na US, tak na UK, ale teď když to blokli, tak je jediná možnost koupit voucher. Zrovna jsme to řešili s Conanem, protože si koupil hru, která měla být CZ, ale je UK, takže mu nejedou už koupený balíčky z CZ store (jedná se o Uncharted 2 mimochodem). Není to teda zrovna přesně k tématu toghohle vlákna, ale nevíte někdo jak zjistit, že ta která hra je opravdu CZ, Nebo že na ni pujdou DLC z toho kterýho store?Už jsme to řešili asi se třema lidma, porovnávali jsme kody her z našich sbírek, a nedošli jsme vůbec k nějakýmu rozumnýmu závěru... [s13] Zatím jedině na UK store jsem zaregistroval, že tam uvádí kod, kterej musí mít hra, na kterou jejich balíčky pujdou. Jinak jsem to nikde nenašel.Rádi bychom v tom měli nějak jasno, ale zatím nikde nic, jen zmatek :-((((

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

V případě voucherů to neni potřeba a v tom je taky částečně ta výhoda.

• kuki164
    kuki164Play3Day

Michelle: Nie tak som to myslel. Ja som to niekde čítal že: Ak chceš si dobiť kredit US account tak tam musíš mať adresu v USA. Nie keď si ju objednávaš ale keď ju dobíjaš cez PSN. Pôvodne keď fungovali kreditky tak som tam musel mať názov nejakého US štátu a jeho PSČ.

• Michelle
    Michelle♀︎

kuki164 - proto, aby sis koupil PSN kartičku v libovolném uvedeném eshopu, tak to můžeš mít adresu libovolnou ... jim bude úplně jedno kde bydlíš, když ti ten kód přeci pošlou na email :-) ... ten kód z kartičky zadáš přes Redeem code na store na tvém US účtu a máš to nabito

• kuki164
    kuki164Play3Day

Niekde som čítal že treba mať adresu ktorá je skutočná v USA. Je to pravda?

• IZZA
    IZZADon Izzo

tohle se mi hodí.taky mám jeden pseudo účet který po tom co si sony ošetřila placení kreditkama nepujde asi nijak jinak než takhle dobíjet.Díky za užitečné informace.

• jack210
    jack210PS5

Tady je zas nekdo vdecnej za pomoc koukam :-/

• Michelle
    Michelle♀︎

Na gamecards se také platí přes PayPal :-)

• djxtacy
    djxtacydeejay

Teď jsem při brouzdání na Amazonu narazil na zajímavej link, ta firma si platí na amazonu reklamu na svý stránky: link

Mají tam jak UK, tak US, ceny vypadají solidně-teda na UK karty. Americký mají dost předražený...UK ale za zajímavou cenu [s14] Dívám se i na jejich platební podmínky zrovna-jedou přes PayPal, takže jim člověk nemusí zadávat svoje číslo karty...nice :-)))

• djxtacy
    djxtacydeejay

nfo, mrknu na to [s14] JInak samozřejmě další případné zajímavé shopy jsou vítány [s14] [s14]

• jack210
    jack210PS5

Asi me nekdo predbehl,vid Michelle :- ) JJ nejlepe na Ebay.co.uk nebo zde link

• Michelle
    Michelle♀︎

Já je kupuji na gamecards.eu (prvně přes ebay, pak už přímo tam) - www.gamecards.eu - dobrá cena i spolehlivost, jak US tak UK PSN karty - do pár minut máš kód v mailu (fotografie toho kódu). Konkrétně ty UK karty jsou tady: link . Jinak tam časem postupně získáváš procentuelní slevu na další nákupy a fungují 24 hodin denně.

Nebo můžeš přes různé prodejce na ebay, vybírej si ty, kteří mají "ochranu" od ebay tj ověření pravosti kupujícího (před odcizením platební karty nebo PayPal účtu).

• djxtacy
    djxtacydeejay

Zdravím všechny. Nemáte někdo tip, kde sehnat za rozumné ceny kupony pro PSN store UK? ideálně shop, kde se dá zakoupit pouze kod, který pošlou emailem, ne krabička... Klidně i pokud máte tip na USA store.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.