Já bych si na PS3 rád zahrál MMO Star Wars The Old Republic. Na PC mě to nesmírně baví a přivítal bych to i na konzolích.Nebo již zmíněný KOTOR to byla naprostá pecka a HD verzí bych vubec neotalel.Ale to si mohu o tom nechat jen zdát.
Cimbu no ja se obavam, ze od evolution studios se nedockame uz zadne hry, pze po fiasku s driveclubem a tretim motorstormem, ktery byl totalni propadak, je uz sony nebude mit naladu dal dotovat.
Medievil,Syphon Filter,novy Burnout bych taky uvital.Ale asi nejvic bych bral pokracovani Skullmonkeys z Ps1. A taky Nightmare Creatures. A Primal,Haunting Ground,Canis Canem Edit....sakra,toho by bylo[s13]
Které herní série Vám chybí na PS3 nebo Vám přijde, že vyšlo na PS3 málo dílů. Jako příklad uvedu klasicky serii Burnout, ktereho na PS2 vyšlo hodně dílů a 1 dil na PS3 mně osobně v otevřeném světě nesednul, série Soul Reaver, Dark Cloud...atd. Pište co chybi Vám...
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
Ktere herni serie Vam chybi na PS3 (23)
Já bych si na PS3 rád zahrál MMO Star Wars The Old Republic. Na PC mě to nesmírně baví a přivítal bych to i na konzolích.Nebo již zmíněný KOTOR to byla naprostá pecka a HD verzí bych vubec neotalel.Ale to si mohu o tom nechat jen zdát.
Evolution pojede dál, DC se prodává celkem dobře.
Cimbu no ja se obavam, ze od evolution studios se nedockame uz zadne hry, pze po fiasku s driveclubem a tretim motorstormem, ktery byl totalni propadak, je uz sony nebude mit naladu dal dotovat.
Opravdové WRC od evolutionu :-(
ja bych si dal pokracovani a klidne i remaster SW KOTOR
timespliters,medievil,syphon filter,legacy of kain,buldurs gate.
Time spliters, resistance
legend of dragoon
Crash Bandicoot, Onimusha a Resident Evil Outbreak.[s7]
Baldur´s Gate, Spyro...
Dino Crisis bylo na Psone super,ale jestly hrals Xbox 3.dil tak zadny zazrak.
mne chyba Fable seria[s7]
FTS? Snad TPS...[s6]
A jeste nejlepsi FTS na X360.
GEAR OF WAR
Vsecny jste uz tady vypsaly ja jen doplnim.
S H E N M U E
Oniumusha[s7][s7][s7],jak jsem mohl zapomenout [s8]
Splinter Cell : Conviction
Syphon Filter a Medievil
Mě chyběly Timesplitters...Legacy of Kain...Onimusha...Primal...Crash Bandicoot
Proto tajně doufám v oživení některé z nich na PS4
Nejvíc asi Raziel a Kain.
Medievil,Syphon Filter,novy Burnout bych taky uvital.Ale asi nejvic bych bral pokracovani Skullmonkeys z Ps1. A taky Nightmare Creatures. A Primal,Haunting Ground,Canis Canem Edit....sakra,toho by bylo[s13]
Mně chybi jen medievil
S Burnoutem souhlasím, taky se mi spíš zamlouvaly PS2 díly. Pak bych asi přidal výbornou FPS Black. Za pokračování bych zabíjel.
Pak by to chtělo novýho Jaka & Daxtera. Dál mě nic nenapadá, ale určitě časem na něco dalšího přijdu
EDIT: Jak tu někteří píšou.... Medievil, Bully, Onimusha, Primal, TimeSplitters (!). Je toho hodně no
Které herní série Vám chybí na PS3 nebo Vám přijde, že vyšlo na PS3 málo dílů. Jako příklad uvedu klasicky serii Burnout, ktereho na PS2 vyšlo hodně dílů a 1 dil na PS3 mně osobně v otevřeném světě nesednul, série Soul Reaver, Dark Cloud...atd. Pište co chybi Vám...
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.