Volné forum

Kresby, malby (304)

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84
    2

Mcjoel: přestal jsem,narodili se dvě děti a nemám čas už ani na hraní pořádně. Sub zera jsem zacal když jsem marodil a děcka spala a pak vzdycky každý den kousíček.😁 Dlouho zase nic nebude.

Pedros: já právě obdivuju co kdo hodí na plátno sam ze sebe. Už jsem to tu kdysi dávno psal,že já "jen" prekresluju a takových lidí je hodně

• pedros
    pedros
    2

@ParisCZ_84: Parada chlape... proklikal jsem i starsi obrazky, do ted jsem o tomto vlaknu nevedel... skvela prace a klobouk dolu. Tomu rikam umeni... ne ty "barevne fleky", ktere se bezne drazi za desitky milionu jen proto, ze to vylil na platno nekdo znamy.

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84
    15

Sub zero pastelkama, dělal jsem to tak po večerech přes půl roku podle předlohy link

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84
    1

Dikec.....taky mi trvalo než jsem se k tomu dokopal 😁...ale je to projete hned

• pishin
    pishinPikhoved!

Tak to je pecička!! Jinak zdravim tě na Dooma jsem ješte nešahnul ;-)

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84
    12

Tak Kratos pastelkama hotov link , času to sežralo, ani už nevim kolik :)

• R9naldo91
    R9naldo91Snake
    1

Hodne pekny. To se musi nechat.

• johnyitalKONDAR
    johnyitalAu Rat
    4

Nejsi.

• CaJTeeKaNee
    CaJTeeKaNee
    9

Jsem jedinej kdo není schopnej pochopit, jak takhle někdo kreslí?

• CERMI1985
    CERMI1985LížuProlapsy
    2

Teda chlape tleskam👏👏👏

To je nádherný

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84
    10

Kratos zhruba po dvaceti hodkach link

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

Návrhy tetování jsem nikdy nedělal,tak nevím jestli jsem na to ten vhodný.. .já fakt kreslím podle předlohy, .zkusit to mužem,jestli budu mít čas a uvidíme.. .jinak se tímto nezivim,mám to jako relax po práci když zrovna nehraju na ps4 😁

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava
    1

Nejlepsi tatér je v krimu a navic levne

• JohnDoe82CzKONDAR
    JohnDoe82CzMy name is Neo.
    3

myslím že by jsi mi mohl navrhnout kérku kterou si chystám na záda ozvu se ti když tak do PM a samozřejmě to nechci zadarmo projel jsem si toho hodně hodně dobré fakt Top, ale tvé kresby jsou jiné ty mají něco osobního fakt mazec teď už to jen převést mám toho nejlepšího tatéra u nás tak z toho nemám obavy možná si potom bude chtít s tebou promluvit,ale to nemusíš fakt kurevský respekt chlape. Docela by mě zajímalo co děláš normálně pokud se tím neživíš

• JohnDoe82CzKONDAR
    JohnDoe82CzMy name is Neo.

Paris tak to smekám klobůk důle opravdu moc pěkné i ti ASSASSINI jsou masakr někdo to prostě v sobě má a ostatní mohou jen žasnout

• RobotCZ
    RobotCZ
    2

To neznamená, že nejsi dobrej....já nedám dle předlohy ani gumovou kačenku.....za mě palec nahoru, protože je to fakt paráda a padla mi brada až na zem

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

Vždyť to jen kreslím podle předlohy.. .ale díky 😁

• Cobra
    Cobra
    2

ParisCz jsi KING

• pitrsone
    pitrsoneTrololo
    1

Smekám.

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava
    2

ParisCZ_84: "robot: vase id pls! Vy nejste clovek"

• haryvotruba
    haryvotrubaReiður
    1

Hodně precizní práce klobouk dolů

• geobbu
    geobbuWHO CARES
    2

Hodně precizní! Klobouk dolů!

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84
    17

Po dlouhe dobe bylo treba naradi oprasit - Kratos pastelkama, zatim 10 hodin prace link

• johnyitalKONDAR
    johnyitalAu Rat
    1

ParisCZ_84: velký respekt.Tak nějak mne nenapadá, jak to jinak napsat, aby to neznělo jako klišé. Hodně dobrý a nejen tenhle obrázek, samozřejmě.

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84
    7

Švajca alias Terminator pastelkama na cerny papir A3, zhruba nejakych 25 -30 hodin poctive driny link

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84
    1

Jackie Chan alias drunken master dokreslen, neco pres 20 hodin prace na A3 link

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84
    3

jo delam i zakazky ... mas pm

• RAJO
    RAJOVAJO

ParisCZ_84: Pekne diela,klobuk dole. Dalo by sa aj na zakazku cosi?

• Cobra
    Cobra
    1

Pěkné obrázky tady dáváte,jste dobří!

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84
    5

Jedna rozpracovana kresba - Drunken master (Jackie Chan) link

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.