Playstation 3

Koupit Ps3? (24)

• lukas7
    lukas7

tak koupen playstation a velká spokojenost. Uncharted pecka (trojka a jednička dohraná, těď hraju dvojku). Exluzivit je hodně, a tak nemám strach, že by jsem něměl co hrát. Online zadarmo, ale na xboxu o trochu lepší. Další výhodou je blue-ray mechanika, filmy začínají postupně přibývat a je opravdu poznat rozdíl oproti dvd. Na Xboxu, ale hraju Forzu a taky paráda. Nejlepší je mít obě konzole. Jen by to chtělo sehnat sponzora.[s6]

• radulka
    radulka

honza.szitas ..... [s6][s6][s6]

lukas7 .... já taky uvažuju , že si koupím konzoli k vůli jedné hře . X Box s F4

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

Milion3: Nemáš na klávesnici "y" nebo si za války pracoval u šifrování zpráv? :D

• Styxx
    StyxxLikeABoss!

Hustý... co je tohle za člověka? Nějakej kříženec jaccoma a lukaseholaka?

• milion3
    milion3

jo ps3 je hodne dobra vec ale x360 taki dobrej nema takovi moznosti jako ps3 ale radim pockat na xbox720 ta us bi nela prekonat i ps3 kuli jedini hre bich ne porodaval xbox dis si dotoho dal tolik penes ja mam este i ps1 ps2 ps3

• beeturbo
    beeturboRETRO

bf333 : Jasně...nevíš, že násilí ve hrách je zdraví škodlivý a pak je člověk agresivní [s6][s6][s6][s16]

• Hanis13
    Hanis13

co bude pristi rok? planuje se PS4 a xbox 720

• lukas7
    lukas7

grafika je na obou konzolí stejná, když jsem před 3 roky kupoval konzoli, tak xbox byl lepší (více her) teď si myslím že je lepší ps3, ale kdoví co bude příští rok.

• Hanis13
    Hanis13

uvažujes dobre kamo, ja hraju na ps3 už 4 roky a uplně bombaa, hrani online zadara, lepsi grafika oproti xboxu a o dost a taky ta konzole je hezci nez xbox[s6][s6]

• lukas7
    lukas7

Je už 3 roky starý a asi se nevyplatí ho prodat, nechám si ho na forzu

• Kami
    KamiFF Fan

Lukas7: jak starý máš ten xbox, jaké hry tam máš, vybaven a hlavně za kolik bys ho prodal?

• sova655
    sova655gabrda_9

Litovat nebudeš ;) Uncharted je boží [s7] [s14] a MP platit nemusíš [s1]

• lukas7
    lukas7

Asi jste mě přesvědčili, a pořídím ps3, koupím bundle s fifou v jrc mají akci 2 ovládač za polovic. K tomu nhl a mám klid až do doby než vyjde nová generace konzolí. Teď jen prodat xbox.

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

ja koupil kvuli GoW xbox a ted se mi na nej doma vali prach :D Rozhodne kup ps3 uz jen kvuli BD mechaniky :)

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer

Tak kůli jedné hře nemá cenu konzoly pořizovat. Ale jestli hraješ jen Fifu, NHL a případně Uncharted, tak si kup PS3 aspoň ušetříš za online hraní.

• bf333
    bf333Ravens

beeturbo: co si tech 5 let delal,si byl v lochu ? :)

• bf333
    bf333Ravens

pokud ti nevadi par hodin rocne offline(oblibene tema mistnich xbotu) tak jdi do toho... zvlast dneska za ty prachy...

• beeturbo
    beeturboRETRO

Prodej xboxe, kup PS3. Měl jsem PS one, PS2, pak jsem přestal cca na 5 let z hraním a díky UNCHARTED 2 kterého jsem u někoho viděl, jsem koupil i PS3. A už pařím zase jako za mlada [s16]

• lukas7
    lukas7

Live vyjde na 800.- ročně. Sice to není moc, ale mám za to starší hru. Cena ps3 taky šla dolů a dá se sehnat 320Gb za nějakých 6000.-. Za něco málo prodám xbox a bude. Hraju hlavně nhl a chci ten uncharted i na multiplayer.

• .Raew.
    .Raew.tv/RAEW_CZ

lukas7: Joooooooooooo [s14]

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

Vulcan má pravdu sice zaplatíš net ale určitě to je lepší ta kvalita MP a ani nevm kolik to vychází na měsíc ten net možná 100 fakt nwm ale zas na PS3 neplatíš a máš to taky dobré ja tedy problém v životě neměl je to fakt o tom jestli tě víc zajímaj třeba ty exkluzivity a díky tomu u mě vyhrálo PS3

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Xbox ma samozrejme celkovo lepsie online, kvoli comu je aj spoplatneny a to ci sa kvoli jednej serii oplati kupit konzolu musis vediet ty. [s6] Skor by som este popozeral zoznam exkluzivit, urcite ich najdes kopu co ta zaujmu.

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

ja jsem vzal PS3 hlavně kvuli lepším exkluzivitám pro mě (uncharted, inFamous, KZ, GoW) a ja hral už na PS one tk nemám duvod přecházet když jsem spokojen dalé mě k PS3 donutil blu-ray a hlavně internet zadara ale zase těch málo love nezabije nikoho :)

• lukas7
    lukas7

Mám doma xbox 360 a uvažuji o koupi Ps3. Jde hlavně o uncharted, co jsem viděl videa tak to vypadá nádherně. Dále mě už skončil live učet a ani jsem nekupoval nové nhl a fifu, protože nevím jestli nekoupit ps3. Jak je to z hraním online na playstationu, oproti xboxu? Myslíte že má cenu kupovat ps3 kvůli jedné hře, a zdarma multiplayeru? stále váham

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.