Konzolista.cz

Koupit Ps3? (24)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
lukas7

tak koupen playstation a velká spokojenost. Uncharted pecka (trojka a jednička dohraná, těď hraju dvojku). Exluzivit je hodně, a tak nemám strach, že by jsem něměl co hrát. Online zadarmo, ale na xboxu o trochu lepší. Další výhodou je blue-ray mechanika, filmy začínají postupně přibývat a je opravdu poznat rozdíl oproti dvd. Na Xboxu, ale hraju Forzu a taky paráda. Nejlepší je mít obě konzole. Jen by to chtělo sehnat sponzora.[s6]

radulka

honza.szitas ..... [s6][s6][s6]

lukas7 .... já taky uvažuju , že si koupím konzoli k vůli jedné hře . X Box s F4

honza.szitas

Milion3: Nemáš na klávesnici "y" nebo si za války pracoval u šifrování zpráv? :D

Styxx
Styxx #LikeABoss!

Hustý... co je tohle za člověka? Nějakej kříženec jaccoma a lukaseholaka?

milion3

jo ps3 je hodne dobra vec ale x360 taki dobrej nema takovi moznosti jako ps3 ale radim pockat na xbox720 ta us bi nela prekonat i ps3 kuli jedini hre bich ne porodaval xbox dis si dotoho dal tolik penes ja mam este i ps1 ps2 ps3

beeturbo
beeturbo #RETRO

bf333 : Jasně...nevíš, že násilí ve hrách je zdraví škodlivý a pak je člověk agresivní [s6][s6][s6][s16]

Hanis13

co bude pristi rok? planuje se PS4 a xbox 720

lukas7

grafika je na obou konzolí stejná, když jsem před 3 roky kupoval konzoli, tak xbox byl lepší (více her) teď si myslím že je lepší ps3, ale kdoví co bude příští rok.

Hanis13

uvažujes dobre kamo, ja hraju na ps3 už 4 roky a uplně bombaa, hrani online zadara, lepsi grafika oproti xboxu a o dost a taky ta konzole je hezci nez xbox[s6][s6]

lukas7

Je už 3 roky starý a asi se nevyplatí ho prodat, nechám si ho na forzu

Kami
Kami #FF Fan

Lukas7: jak starý máš ten xbox, jaké hry tam máš, vybaven a hlavně za kolik bys ho prodal?

sova655
sova655 #gabrda_9

Litovat nebudeš ;) Uncharted je boží [s7] [s14] a MP platit nemusíš [s1]

lukas7

Asi jste mě přesvědčili, a pořídím ps3, koupím bundle s fifou v jrc mají akci 2 ovládač za polovic. K tomu nhl a mám klid až do doby než vyjde nová generace konzolí. Teď jen prodat xbox.

maro16
maro16 #ϟƘƦƖןןΣx

ja koupil kvuli GoW xbox a ted se mi na nej doma vali prach :D Rozhodne kup ps3 uz jen kvuli BD mechaniky :)

Jack Radcliffe

Tak kůli jedné hře nemá cenu konzoly pořizovat. Ale jestli hraješ jen Fifu, NHL a případně Uncharted, tak si kup PS3 aspoň ušetříš za online hraní.

bf333
bf333 #Ravens

beeturbo: co si tech 5 let delal,si byl v lochu ? :)

bf333
bf333 #Ravens

pokud ti nevadi par hodin rocne offline(oblibene tema mistnich xbotu) tak jdi do toho... zvlast dneska za ty prachy...

beeturbo
beeturbo #RETRO

Prodej xboxe, kup PS3. Měl jsem PS one, PS2, pak jsem přestal cca na 5 let z hraním a díky UNCHARTED 2 kterého jsem u někoho viděl, jsem koupil i PS3. A už pařím zase jako za mlada [s16]

lukas7

Live vyjde na 800.- ročně. Sice to není moc, ale mám za to starší hru. Cena ps3 taky šla dolů a dá se sehnat 320Gb za nějakých 6000.-. Za něco málo prodám xbox a bude. Hraju hlavně nhl a chci ten uncharted i na multiplayer.

.Raew.
.Raew. #tv/RAEW_CZ

lukas7: Joooooooooooo [s14]

🎥MistrJakub🎥
🎥MistrJakub🎥 #PS VLÁDNE

Vulcan má pravdu sice zaplatíš net ale určitě to je lepší ta kvalita MP a ani nevm kolik to vychází na měsíc ten net možná 100 fakt nwm ale zas na PS3 neplatíš a máš to taky dobré ja tedy problém v životě neměl je to fakt o tom jestli tě víc zajímaj třeba ty exkluzivity a díky tomu u mě vyhrálo PS3

VulcanR
VulcanR #Trogári

Xbox ma samozrejme celkovo lepsie online, kvoli comu je aj spoplatneny a to ci sa kvoli jednej serii oplati kupit konzolu musis vediet ty. [s6] Skor by som este popozeral zoznam exkluzivit, urcite ich najdes kopu co ta zaujmu.

🎥MistrJakub🎥
🎥MistrJakub🎥 #PS VLÁDNE

ja jsem vzal PS3 hlavně kvuli lepším exkluzivitám pro mě (uncharted, inFamous, KZ, GoW) a ja hral už na PS one tk nemám duvod přecházet když jsem spokojen dalé mě k PS3 donutil blu-ray a hlavně internet zadara ale zase těch málo love nezabije nikoho :)

lukas7

Mám doma xbox 360 a uvažuji o koupi Ps3. Jde hlavně o uncharted, co jsem viděl videa tak to vypadá nádherně. Dále mě už skončil live učet a ani jsem nekupoval nové nhl a fifu, protože nevím jestli nekoupit ps3. Jak je to z hraním online na playstationu, oproti xboxu? Myslíte že má cenu kupovat ps3 kvůli jedné hře, a zdarma multiplayeru? stále váham