mám zájem o koupi PS4 v PERFEKTNÍM STAVU!! S veškerým příslušenstvím, které je v balení konzole + nějaké hry.
Prosím, nabídky mi posílejte na email: m.foniok@seznam.cz
Hlavně s nabídkou mi pošlete fotky konzole (ze všech stran!), fotky kabeláže, dualshocku 4, krabiček her z obou stran a fotky CD her z obou stran(abych viděl, jestli jsou poškrábané).
V Ostravě a okolí si mohu pro konzoli dojet - upřednostňuji tuto variantu.
Děkuji předem za nabídky.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
Koupím PS4 (5)
Z hlediska financí, se určitě vyplatí koupit použitou, zvažuju nabídky a uvidím :-), třeba nakonec koupím fakt novou. :-)
Kup si rovnou v obchode, vyplaznes za to stejne penize. Hry uz jsou taky levnejsi.
Záleží na nabídce, okolo 10000,- bych asi to asi vzal. Záleží jaké hry u toho budou no.
Ano, chci vidět co kupuji.
Dobrý den,
mám zájem o koupi PS4 v PERFEKTNÍM STAVU!! S veškerým příslušenstvím, které je v balení konzole + nějaké hry.
Prosím, nabídky mi posílejte na email: m.foniok@seznam.cz
Hlavně s nabídkou mi pošlete fotky konzole (ze všech stran!), fotky kabeláže, dualshocku 4, krabiček her z obou stran a fotky CD her z obou stran(abych viděl, jestli jsou poškrábané).
V Ostravě a okolí si mohu pro konzoli dojet - upřednostňuji tuto variantu.
Děkuji předem za nabídky.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.