Koupím

Koupím Buzz v češtině s beztrátovými ovladači na PS3 s (14)

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

koupim buzze...Piste PM :)

• pastic
    pastic

Sory,že jsem se neozval dřiv,ale nemohl jsem Buzze najit.Pujčil jsem ho kamošovi a teprve ted jsem ho stahnul.Kdyby ti nedošel tak ti ho mužu prodat za 1500kč.

• zurik007
    zurik007

no , ještě nebudu křičet HOP dokud jí nebudu mít doma. Ale prodávající hned po aukci ujistil , že jí posílá. a má na Aukru spoustu dobrých hodnocení. Jinak Aukru moc nedůvěřuju.

• Robitus
    Robitus$Jednu Rybu!!$

To jsi koupil hodně dobře sám bych ho nikdy neprodal:-)

• zurik007
    zurik007

Tak vydraženo na Aukru za 2 450 ,- . Jen doufám , že jsem nenalítl.

• zurik007
    zurik007

dj4u : no to je ale ještě za dlouho. Vem si na Vánoce si koupíš PS4 , máš funkční PS3. Než úplně odložíš PS3 tak to bude nějakou dobu trvat. Např. půl roku. Pak budeš prodávat PS3 právě s tahákem na Buzz - levně prodám se SUPER hrou s dalšími ovladači atd....no a někdo se určitě čapne za cenu vyšší než prodávají ostaní.

Těch 2500 bych asi dal ale 4000 to je moc.

• dj4u_cz
    dj4u_czBF3

nemá smysl kupovat Buzz, za chvilku bude PS4 a pak už ani za 500kč to nikdo nekoupí...

• dado20
    dado20
    1

3000 kč je uplne bezná cena... minule som mal na aukru v sledovaných a predala sa hra + buzzeri za 4599 kč každopádne si myslim že okolo 2000 kč je cena celkom priatelná vzhladom na hru a na to že už nikde nieje.

• zurik007
    zurik007

hm , hm , to je dost. No jo no když Buzze byl plnej Datart tak jsem zaváhal.

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko😉

jo o ja buzze prodaval taky asi za 3000:D:D

• JohnDoe82CzKONDAR
    JohnDoe82CzMy name is Neo.

zurik007 jelikož se BUZZ CZ u nás už neprodává vidšl jsem lidi na Aukru co dali od 2 do 3500 korun a to si nedělám srandu dokonce kamarád mi říkal že viděl dražbu kdy člověk koupil tuto hru samozřejmě s ovladačema v dobrém stavu za 4000kč já ji mám nevyužívám,ale asi bych neprodal[s6]Asi ji vyměním za PS4 :D :D

• zurik007
    zurik007

dej cenu. Nemám potuchy.

• pastic
    pastic

Jo mam.Leži mi v krabici.Parkrat hrana.Vše je jako nove.Kolik nabiziš?

• zurik007
    zurik007

má ještě někdo tuhle hru?

to -s- je překlep , nevim jak název vlákna změnit

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.