Nemyslel som SK stranky, lebo tie casto dostavaju veci o mesiace neskor. [s6] A to cierne je z 2010 asi kvoli tomu, ze len nahradili obrazok za povodnu verziu so sports/resort.
Ten biely MK bundle je na trhu uz dlhsie a spatnu kompatibilitu ma. (pozri 15:00 tu link ) Otazka je ci ti ho aj poslu, ak si ho objednas a nedaju ti nejaky z tych novych. Najlepsie je sa opytat mailom (PGS ma tusim navyse este aj ICQ) alebo to kupit priamo v kamennej predajni podla cisla na stitku.
Pri tom čiernom modely je napísané RVK takže to isto nemá kompatibilitu. Pri bielom nič napísané nieje a vyšlo o rok neskôr. A to teda má kompatibilitu ? To je blbosť
Lebo pri ciernom v minulosti bola, pre obchodnikov je to uplne jedno a taketo detaily si nevsimaju. Je cierne? Copy - paste informacie o produkte zo stareho do noveho, nova bundle hra hore - dole nic nezmeni. [s6]
No pozeral som na UK oficiálnej stránke Nintenda a spätnú kompatibilitu majú len tie ktoré majú na krabici pri čiarovom kóde označenie RVL, a tie ktoré maju v baleni ten podstavec. To čierne ho nemá.
Hlavné je že všade pri čiernom je napísané že tam kompatibilita je.[s8]
chci se zeptat přemyšlím o wii kvůli Xenoblade Chronicles , The Last Story a Pandoras Tower a zajimá mě jestli se daji tyto zmiňované hry dají hrat s ovladačem který je přímo v balení s wii nebo je potřeba dokoupit CLASIC CONTROLLER
Tak Wii koupeno, dojmy velmi pozitivní. Překvapilo mě, jak jsou ovladače přesné a originálně využité. U Sport resort jsem dnes strávil celé odpoledne. Akorát paměť na ukládání nic moc, zřejmě budu muset zakoupit kartu.
Myslim ze teraz je bodov uz dost stale a neminaju sa tak ze by sa vypredali, ale na druhej strane je to zase obmedzene na 1 kartu za den. Nedavno som si menil 500 bodovu a nezdalo sa mi, ze by kariet nebol dostatok.
Smindek: bohužiaľ som to nezálohoval a je to preč, ale nieje to nič zložité .. proste ku Wii a DS hrám z produkcie Nintenda, sa prikladajú kódy na takzvané Hviezdy. Ak ich zadáte na oficiálnej stránke a vytvoríte si tam účet, môžete ich zbierať a pri určitej hranici vymeniť za reálne body. Táto výmena prebieha formou aukcie, kde je na každý deň daných do placu len pár kódov a preto je nutné stránku sledovať neustále a skúšať byť najrýchlejší ..
apsi mohol by si mu poskytnuť ešte ten tvoj tutorial na pointy čo si mal na starom webe ak to ešte máš. skinner78 ak kupuješ novú konzolu tak pri zaregistrovaní konzoly/ hier by si mohol mať hned nad 1300 hviezd a za 1200 hviezd sa da kupit 300 bodova poukazka. Aspoň na rozbeh poteší.
Koupě Wii ? rady (58)
Spam.
Čau lidi oběvil jsem nový herni bazar na Nintendo Wii cca 1200 her a super ceny link
Nemyslel som SK stranky, lebo tie casto dostavaju veci o mesiace neskor. [s6] A to cierne je z 2010 asi kvoli tomu, ze len nahradili obrazok za povodnu verziu so sports/resort.
Ten biely MK bundle je na trhu uz dlhsie a spatnu kompatibilitu ma. (pozri 15:00 tu link ) Otazka je ci ti ho aj poslu, ak si ho objednas a nedaju ti nejaky z tych novych. Najlepsie je sa opytat mailom (PGS ma tusim navyse este aj ICQ) alebo to kupit priamo v kamennej predajni podla cisla na stitku.
Tak som si pozrel na PGS pridanie do katalógu.
Wii White mario kart pack 9.11.2011
Wii Black mario kart pack 12.12.2010
Pri tom čiernom modely je napísané RVK takže to isto nemá kompatibilitu. Pri bielom nič napísané nieje a vyšlo o rok neskôr. A to teda má kompatibilitu ? To je blbosť
V US mali mozno iny bundle, pozeraj datum, kedy im pribudlo do katalogu/datum vydania, je tam 20 maj ako u nas to biele co kompatibilitu ma.
Kazdopadne ak to objednas cez net, pozres doma na krabicu a ked to nebude ono, mas narok to do 7 prac dni vratit bez udania dovodu.
link
To som asi US pozeral, tam je aj podstavec
Amazon to ma ok link
Ale je to všade, na amazone, hut, celá Heureka. No des
Tak to risknem a kúpim to biele.
Lebo pri ciernom v minulosti bola, pre obchodnikov je to uplne jedno a taketo detaily si nevsimaju. Je cierne? Copy - paste informacie o produkte zo stareho do noveho, nova bundle hra hore - dole nic nezmeni. [s6]
No pozeral som na UK oficiálnej stránke Nintenda a spätnú kompatibilitu majú len tie ktoré majú na krabici pri čiarovom kóde označenie RVL, a tie ktoré maju v baleni ten podstavec. To čierne ho nemá.
Hlavné je že všade pri čiernom je napísané že tam kompatibilita je.[s8]
Z tamtych ani jedno, musis pohladat tie stare bundly so sports/resort alebo to cervene s NSMB.
edit: vlastne nie, to biele s MK by malo mat spatnu kompatiblitu, je to tiez starsi bundle.
A fuck[s3]
A toto link ?
Alebo ktoré z týchto je link
kuki164 Přesně tohle mám a kompatibilní to není. Je to přímo napsané v manuálu a mám to i odzkoušené. Takže ne.
Prosím vás má toto Wii kompatibilitu s GC hrami ? link
Je tam napísané že má, ale na nete som čítal že tieto Wiička ktoré sú na ležato ju nemajú.
to segy - záleží jak hodně hraješ a jestli tam máš nopojený ten Nunčak (ten ovladač do druhý ruky), ale asi týden.
tak jsem si koupil wii s Xenoblade Chronicles a zajímá mě jak dlouho zhruba vydrží ovladač s těma baterkama
Xenoblade každopádně doporučuju hrát s klasickým ovladačem, za nějakých těch 500,- co to stojí se rozhodně vyplatí
Potřeba není, ale rozhodně se vyplatí
Nieje potreba
chci se zeptat přemyšlím o wii kvůli Xenoblade Chronicles , The Last Story a Pandoras Tower a zajimá mě jestli se daji tyto zmiňované hry dají hrat s ovladačem který je přímo v balení s wii nebo je potřeba dokoupit CLASIC CONTROLLER
Diky smindek [s14]
1. nedajú
2. áno komponent
3.
4.
5. nintendo-gen.eu, ninty.cz
6. jedno je port RE (Remake) z GC, druhé RE Zero tiež z GC
edit: za málo [s1]
Kupuju ted wii a prosim o par rad.
1-Daji se vsechny hry ovladat i pres ten classic kontroler?
2-Jak nejlepe propojit wiicko,pres komponent?
3-V tom online obchode jdou kupovat gamecube a wii hry.?...muzu si koupit treba za 1000kc v obchode na tohle kartu z bodama?
4- hlavne kde nakupujete vsechny ty hry,tady u nas ale..shanim treba SSX blur,Project zero,Ju-On: The Grudge,Resident zero
5-Jaky je jeste dobry nintendo web tady u nas?
6-Rozdil mezi Resi archives a Resi archives zero?
Diky moc[s14]
Ak chceš sťahovať hry tak určite.. Výhodou je potom ich spúšťanie priamo z karty.. ak chceš sledovať novinky o Wii, skús: www.nintendo-gen.eu
Tak Wii koupeno, dojmy velmi pozitivní. Překvapilo mě, jak jsou ovladače přesné a originálně využité. U Sport resort jsem dnes strávil celé odpoledne. Akorát paměť na ukládání nic moc, zřejmě budu muset zakoupit kartu.
Myslim ze teraz je bodov uz dost stale a neminaju sa tak ze by sa vypredali, ale na druhej strane je to zase obmedzene na 1 kartu za den. Nedavno som si menil 500 bodovu a nezdalo sa mi, ze by kariet nebol dostatok.
teda chlapi klobouk dolů-super servis-díky moc[s6][s6][s12][s6].
Smindek: bohužiaľ som to nezálohoval a je to preč, ale nieje to nič zložité .. proste ku Wii a DS hrám z produkcie Nintenda, sa prikladajú kódy na takzvané Hviezdy. Ak ich zadáte na oficiálnej stránke a vytvoríte si tam účet, môžete ich zbierať a pri určitej hranici vymeniť za reálne body. Táto výmena prebieha formou aukcie, kde je na každý deň daných do placu len pár kódov a preto je nutné stránku sledovať neustále a skúšať byť najrýchlejší ..
apsi mohol by si mu poskytnuť ešte ten tvoj tutorial na pointy čo si mal na starom webe ak to ešte máš. skinner78 ak kupuješ novú konzolu tak pri zaregistrovaní konzoly/ hier by si mohol mať hned nad 1300 hviezd a za 1200 hviezd sa da kupit 300 bodova poukazka. Aspoň na rozbeh poteší.
link
NES/Famicom 500 bodov
Sega Master System and Sega Game Gear 500
Commodore 64 500
Virtual Console Arcade 500
TurboGrafx-16/PC-Engine 600
MSX (Japan only) 700
TurboGrafx-CD/PC-Engine CD-ROM 800
Mega Drive/Genesis 800
SNES/Super Famicom 800
Neo-Geo 900
Nintendo 64 1,000 bodov
ono je dôležité ako to chceš nakupovať, cez kupóny sa ti to trocha predraží .. inak je to všade to isté.. 1000 bodov za 15 Euro
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.