Problémy, připomínky a rady

Koupe GTA5 Digitalni verze (20)

• Sigillare
    Sigillare

kde jste měli dostat ke GTA PES15?

• Maca91
    Maca91Maca91 C Z

No vim ze to tu nepatri ale taky jsem mel dostat bonus ke hre pes 2015 a nic bracha to same takze sony dekujeme fakt by se meli ucit od x live ;(

• Lubosek Rumcajs
    Lubosek Rumcajs

Ja zas nemam nikde ten bonus,,kde mam svoje prachy [s15][s6]

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Každopádně divnej pre-order. Provedl jsem tu předobjednávku poprvý, a den před vydáním mi poslali e-mail že to nešlo strhnout z karty. Tak jsem to předobjednal podruhý a po dvaceti minutách e-mail že to zase nešlo strhnout. Každopádně jsem to měl už stažený v konzoli tak jsem si řekl, že počkám do půlnoci. Po půlnoci byl u hry zámeček a odkaz na Store kde to už stojí 1 799,- tak jsem to potvrdil a najednou to šlo. SMSka že se prachy strhly a hru už hraju. Fakt FAIL SONY :D

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️
    1

Ajo beru zpet kdyz jsem kouknul do informaci o hre uz byla stazena cela takze super cekam na odpocet. :)

• Lubosek Rumcajs
    Lubosek Rumcajs

51 a neco mi to pise,,,,

• Lubosek Rumcajs
    Lubosek Rumcajs

Mam stahle cele,,ceka jen na odpocet[s16]

• Blacksmith
    BlacksmithPS4

Ono se takhle "skrouhne" u každé PS4 hry, ale download běží dál. Samozřejmě je třeba nechat PS4 zaplou nebo v Rest Modu.

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

Lidi stahlo se vam to cele u predobjednavky ze store? Me se stahlo nejakych 2GB a vice sem nejak nezaregistroval. Je na to nejakej figl nebo je to normalni? Predpokladam ze se mi stahl zaklad se kterym pujde spustit hra ale chtel bych si to stahnout cele.

• Lubosek Rumcajs
    Lubosek Rumcajs

zkus znova no, koupit

• geobbu
    geobbuWHO CARES

"Your Pre-Order Has Been Cancelled Due to a Payment Failure" Co s tím jako? Všechno by mělo být v pořádku.

• Lubosek Rumcajs
    Lubosek Rumcajs

Dneska nocni a zitra uz budu burit konecne[s7][s6]

• MiloPS3
    MiloPS3

kdyz sem to vcera koupil tak se mi stahnul jen nejakej malej soubor a zdytek sem aktivoval v library a stahnul, penize se mi taky nestrhli hned ,napsalo to ze 16-19 se strhnou, ale behem 10min se strhly , v menu odecet mam ..

• Lubosek Rumcajs
    Lubosek Rumcajs

geobbu pokud nesebralo tak dobry,,ale spis se to mozna ukaze pozdeji ten odecet,a nakupuju taky tam

• Lubosek Rumcajs
    Lubosek Rumcajs

Blacksmith dik za radu,,uz stahuju[s16]

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Já už to mám stažený, nicméně mě to nesebralo prachy z účtu (majl, že z nějakýho důvodu nešli strhnout peníze). Přitom vše správně nastavený a prachy na účtu jsou. Nakupuju na Store celkem běžně tak nevím.

• Blacksmith
    BlacksmithPS4

Tak já už stahuju, ale píšou že zase nějakej pre-load error s GTA. Pokud nemáš download v library, tak se máš podívat přímo na store a stáhnout hru odtamtud.

• Lubosek Rumcajs
    Lubosek Rumcajs

Koupeno ve storu, ale z knihovny mi to zmizlo,nevidim odpocet uz :-) tak doufam ze 18 se to nainstaluje[s16]

• Offon
    OffonClose it.
    1

Myslím že bonusy platí všechny najednou. Předobjednat musíš do 17.11

• MiloPS3
    MiloPS3

Zdravim, na store je digitalni verze GTA5, ale: jsou tam 3 nabidky, s bonusem xy$ , s bonusem novyvh aut atd, s prenesenim online profilu z PS3 , to si ako muzu vybrat jaky bonus chci ? ci je to vse v jednom,a posledni otazka , pisou tam PRE-ORDER by 17/11 , to znamena predobjednej do 17 nebo predobjednej 17 ? diky

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.